- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.821
nilimsi cnm senide görmek ne güsel başka toipklere bakıp bakıp kaçıyorsun gözümden kaçmadı vallhi cimcimem inş. hafta sonuna gelir aramızaantkcm gecmiş olsun güzelim ben anlıyrm simdi neden senin devrimi doğuracağın gün hastahanede elinde serumla dolaşmanı:)bıkmıssın haklı olarak inş bu son olur kaderm arda naasıl düzeldi mi gamze tuğkan nasıl ya özledm onu cimicime ne zaman gelecek ya
ömercik yürümeye başlayınca sana vakit kalmadı galiba cnm benimkide ilk kez bugün 3 adım attı şaşırdık kaldık inş. devamıda gelir
biriki adımı geçmemişti hiç ayakta duruyordu yada sadece adım atmadan oturuyordu tembelim benim
tuğkan iyi allaha şükür hasta değiliz ama bayramdan korkuyorum yine köye gidicez yine hava değişimi ve düğünümüz var amca oğlunun gerçi bizimki gibi telaşlı olmaz anneanesine emanet tuğkan busefer geçen sefer malesef her işe annem koşturduğundan yavrum elden ele olmuştu
bizde sizi özledik ve allahım izin veririse tuğkanın d.gününü arifeden bigün evvel kutluycaz pazar günü ömercikle senide bekliyoruz
bu arada çalışan annelerinde bahanesi yok pazar olduğundan fazla kalabalık değil bizbize olucaz allahım izin veririse herkesi bekliyorum