Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ya ne bileym sedam ya yürüyen ağzında emzk olan bebekler bana tuhaf gelyr bide bunu sonradan bıraktırması war sen hasthnedemsn hala

benim kuzum sadece uyurken aliyor ama tatlisim
evet hastanedeyim canim dr cok yogun tahlil ve test yapip muaynanesine gidicem

nilimsi üzme ömerciği al emzik annesi
daha küçükler bende şahsen bıraktırmayı düşünmüyorum.
oğlumada 2 yaşına gelene kadar bıraktırmamıştım.

arkadaslar cok ilginc bisey oldu bi kadin geldi dogum yapmis arabada gobek bagini ebeler arabada kesti ayy cok sok oldum bebegi aldilar ebeler anneyide sedyeye yatirdilar kadinin heryeri kan icinde ama

kızlar karamuk faceye'' bir rüyadan uyandım'' yazmış,umarım kötü bir şey yoktur,sordum ama cevap gelmedi.

arkadaslar cok ilginc bisey oldu bi kadin geldi dogum yapmis arabada gobek bagini ebeler arabada kesti ayy cok sok oldum bebegi aldilar ebeler anneyide sedyeye yatirdilar kadinin heryeri kan icinde ama

ayyy canım bende aynen öyle arabada doğmuşum,kordonumu arabada kesmişler,inşallah ikiside sağlıklıdır.

leadangel cnm bende bgn arkadasıma kestane balı ve polen ısmarladım babası bu işle mesgul ve ok güvenilirler cnm sen ne kadar veryrsn balı 1 yemek kasığımı

cm daha başlamadım ben sadece geçen çok öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı vermiştim maşallah tık dşye kesti
bayrmdan sonra başlıycam her gece sütüne 1 çay kaşığı katmak niyetim
nilimsi kaça aldın cnm ya merak etttim ben kilosunu 50 den aldım tanıdık die 45 zor verdi

bende heykeldeydim cnm ya pastalanda falan gittim balonn aldım bide tuğkana mont aldım dolandım geldim nilimsi bilsem çarşıya çıktığını arardım elifangelı aradım ama 3 te tahlil sonuçlarını almaya gidicekmiş yetişemem dedi seda sen msj yazdığında elifte muhtemelen sonuçları almış dr bekliyordur

bende bu gün bi giriştim işlerin çoğu giiti azı kaldı yarına bi tüllerini ekleyip teslim edicem sabahtan valla kızlar hiç bu kadar hızlı çıkarabileceğimi düşünmemiştim. galiba bu iş beni sardı. bu arada yarın sabah çaışıyorum Koç İlköğretimde olucam yine.

ayy inanmiyorum yaaaaa ne kadar kotu bisey bu ne kadar istemisti sok oldum ya kizlar insallah tekrar olur tez vakitte

leadangelm 4 de heykeldeydim 19.30da eve geldm baya dolastım keske beraber dolassaymısızarkadasımın babası yapıyor yani arıcılık la uğrasıyor kestane balının kilosu 50 ymiş(telefonda konustm hatırladığım kadarıyla)ama tanıdıklara 40dan veryrlarmıs ben yarım kg aldım bide polen aldım oda 5 mi 1o mu öyle birsey daha teslm almadım tabi.

birdee memleketten tarhana geldi bgn cok güzel yapmışlar usağın tarhanası meshurdur zaten gelin bana yapayım kuzucuklara kadermmmm evde kahve var dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…