- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.801
merhaba .. ben henüz 5 haftalık hamileyim ama hiç
doktora gitmedim bu konuda sanıyorum herkes
tecrübeli burda ben geçmiş sayfaları gezmeye çalışıcam
ama bana önereneceğiniz iyi bir kadın doktor varsa
bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu arada jale hanımı biliyorum ama acıbademe geçmiş fiyatlar çok
tuzlu .. bi de zübeyde hastanesi abim orada öldüğü için
antipatim var
slm hanımlar asıl mavi allahım sağlıkla sıhhatle kucaüına almayıda nasip etsin bende bayan dr deyince yardımcı olamıycam malesef drum erkekti çünkü
diğer hanımlar sizlerede slmlar bende gezmelerden ancak gelebildim
hoşgeldin canım,Allah sağlıla kucağına almaı nasib etsin inşallah.Ben de Bahar hastanesinde Zuhal hanıma gidiyorum ve gayet memnunum.Muayene ücreti sgk için 30 tl.normal doğum 500,sezeryan 590.epidural istersen +250 daha ödüyorsun.2 arkadaşımı daha yönlendirdim ve ikisi de çokmemnun kaldılar.Sen de bi araştır istersen...
nazcım sezeryan diyosun ya 590 yatak falan dahilmi bunlar yoksa sadece doğum için mi?
Günaydın hanımlar =))
Umarım bugün de her şey bizler için iyi gider.
Yarın doktora gideceğim, tahliller falan var. Birde smear testim. Umarım sorun çıkmazda her şey yolunda gider. Bebeğimi daha hissetmiyorum bile ama sevgisi içimde. Sanki hep onu beklemişim ömrümde...
Tek dileğim onun sağlıklı olması...
Allah razı olsun .. çok teşekkür ederimslm hanımlar asıl mavi allahım sağlıkla sıhhatle kucaüına almayıda nasip etsin bende bayan dr deyince yardımcı olamıycam malesef drum erkekti çünkü
diğer hanımlar sizlerede slmlar bende gezmelerden ancak gelebildim
zuhal hanımı bilirim benimde 2 arkadaşımhoşgeldin canım,Allah sağlıla kucağına almaı nasib etsin inşallah.Ben de Bahar hastanesinde Zuhal hanıma gidiyorum ve gayet memnunum.Muayene ücreti sgk için 30 tl.normal doğum 500,sezeryan 590.epidural istersen +250 daha ödüyorsun.2 arkadaşımı daha yönlendirdim ve ikisi de çokmemnun kaldılar.Sen de bi araştır istersen...
Allah razı olsun .. çok teşekkür ederim
zuhal hanımı bilirim benimde 2 arkadaşım
gebeliklerinin 3-4 ayı ona gittiler sonra memnun kalmayıp
değiştirdiler çok detaylı bilmiyorum neden değiştirdikleriyle ilgili
ama soğumuştum duyunca ... bi de 2 kişide
böyle olunca...... işte herkesi memnun etmek mümkün değil
aynı doktorun çok tavsiye edenide var aman uzak dur diyenide
şimdi dorukta evrim hanıma başladım henüz 1 kez gittim ama
olumlu etkiler bıraktı üzerimde ...
cevaplarınıza çok teşekkür ederim
antika geçmiş olsun cnm hem babana hemde sana
kaderim gitmişken gitsin cnm anneaneler bugün var yarın yok
antikacım cnm çok geçmiş olsun hem sana hem babana..canım ya yanlış anlama bişi sorcam sen bu şekile hasta olunca oğlunla kim ilgeliniyor dedin ya bayılmışım die bu esnada oğlun nerdeydi.merakımı ne olur maruz gör..