Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

sahi okurken en çok ona heyecanlandım yazarken unttum. elifcim çok şeker yaaa 12 hafta ama artık ufak ufak olabilir yada çok hevesli olduğun içinde öle geliyor olabilir. ama inş. bebişin kıpırtılarıdır.
son larak naz az kalmış hadi bakalım uüzünü görmeye bak tam günü haber ver emi tam kadro ordayız :)))) beraber bekledik beraber karşılıycaz minik paşayı :)))

fıstık arkdşlarım teşekkür ederim valla en çok ben sevindim En Büyük KK
kaderim cnm Allah kavuştursun

nilimsi gelseydin bende vrdı emzik 4 tane birini verirdik :KK15:cnm aventin suluğunun silikonu tek satılmıyor sadece uç kısmıyla satılıyor bende kaybettim bulamadım mecburen yedek ucuyla aldım...ben şu aşamada emzği bıraktırayı kesinlkle düşünmüyorum çünkü zaten çok zor bir dönemdeler 6ay daha emsin bakalım.sanıldığının aksine 3 yaşına kadar da ağız içi bir deformasyona yol açmıyor diş çene bozukluğu genetiktir %80...yani ailede çapraşık diş varsa emzik kullanmasanız da %80 diş çene çarpıklığı olur...onun için sıkıntı yok şimdilik bizde...olursa da ortodontistimiz hazır

elifangel cnm o bebeiinin kıpırdaması bence de hisseder annesi :KK16:
naz sen kaç hftalık oldun cnm ??

canım sağol ya arkadasın hamilemiiii ayyy ben cok korkuyrm ya ikinciye istrm tabi ama simdi değillllllllll cnm arkadasın ilk bebeği sezerynmıydı?

hımm evet hatırladım arkadaşını cimcime,
esmer bir oğluşu vardı.hatayla kaldı sanırım.
nilimsi canım sezeryanda olsa dr.lar yinede doğumu öneriyor.
hamile kaldıysa eğer tabi,artık çok geç misali,
abimin eşide oğlu 4 aylıkken ikinciye hamile olduğunu öğrenmişti.
yeğenlerimin biri 2 şubat diğeri11 şubat doğumlu yani tam bir yaşına girdiğinde doğum yapmıştı.
hemde sezeryanlıydı.

CİMCİME, eyvah eyvah diyorum sadece :KK43:( Ne zor işler bunlar.
Allah kolaylık versin, temizliğe gelirdim yardıma eskiden olsa ama şimdi malum bebek var gelemem =))
Yani gelirim de sadece yatarım sana hiç faydam olmas :nazar:

Naz, yarın 13. haftam başlayacak.
Bence de bebekti o. Canım benim ya pır pır etti kelebek gibi. :KK16:
Seninde az kalmış canım, hadi sağlıkla inşallah devam mutlu sona :emir_bebek: :nazar:

sahi okurken en çok ona heyecanlandım yazarken unttum. elifcim çok şeker yaaa 12 hafta ama artık ufak ufak olabilir yada çok hevesli olduğun içinde öle geliyor olabilir. ama inş. bebişin kıpırtılarıdır.
son larak naz az kalmış hadi bakalım uüzünü görmeye bak tam günü haber ver emi tam kadro ordayız :)))) beraber bekledik beraber karşılıycaz minik paşayı :)))

Canımmmm :KK1:

Bence oydu ama bilemem tabi. Ne gaz sancısı ne kas seğirmesi, çok farklı bir şeydi.
Ona yordum bende =))

aaaa NAZ a hastaneye mi gidilecek, tabisi bende geleceğim inşallah :nazar: :KK16:

cimcimem ben badana yaptımda aman allahım tadilat düşünemiyorum cnm allahım kolaylık versin birde temizlik yaptırdın yeni daha te alalhım olucak iş değil üzüldüm vallhi çok
arkadaşına çok şaşırdım cnm bahsediyordun biliyorsuk sanırım sürpriz oldu bebiş hayırlı olsun inş.
bende tuğkana kestane balı ısmarladım kış için hazırlık malum ilaç niyetine kestane balı onu getirdmiş arkadaş 5 yaşında oğlu resmen boğuştular yerde benimki hiç aşşağı kalmıyor ondan onlarda artık bebiş istiyor gamze böyle görünce gözüm korkuyor diyor dedim ikimizdede 2 tane düşünsene ayy düşüncesi bile korkutuu bizi 4 kişi 2 çocuğun hakkından gelemedik bu gece

antikam cnm annem bize eski tulumları dikerdi önünden ayaklarından ellerinden bigüsel köydede yüğn bol doldurudu içine birde yuvarlak kafa kaç göz haydi miss gibi bebek eski tulumlar birebir ne kumaşla uğraşıcan

valla elifcim nazdan davet gelmedi ama davet bekleyende yok zaten şu gün doğuruyorum dicek biz hoppp oraya :))))
leadangel canım eski tulumlarımız falan kalmadıki bizim hepsi nehir kızıma gitti çoukluk arkadaşımın kızı ondanda şimdi diğer arkadaşıma geçicek. şanslıydık biz arka arkaya 3 arkadaş hamiş kaldık devrim'n doğduğu gün Nehiri öğrendik onun doğduğu günde Eymen'imizi o yüzden evde hiç bişeyimiz kalmıyo bakıyoz artık olmuyo hoppp Nehir'e. o yüzdende çıkmam lazım. benim bahsettiğim küçük el kuklası canım hatta başı yumurta kabuğundan yapılıyo :))) anlatıcam sizlere. bu arada gece gece 4 sipariş geldi kızlar biri doğum günü 3 ü bebiş için olcak.ama işin kötüsü cumartesiye yetişcek adamı aradım hemen dedim böle böle nasıl yetiştircez. sen şablonları yap ben sabah gerekenleride alırım sen kalkana kadar kesimi hallederim dedi. galiba benim herif gerçekten işe yarıcak :))))

canim allah kolaylik versin cok yorma kendini kurabiye en sevdigim seydir durunun dogum gununede ismarlamak isterim kismet olursa

canim allah kolaylik versin cok yorma kendini kurabiye en sevdigim seydir durunun dogum gununede ismarlamak isterim kismet olursa

kız kurabiyeye nerden geldin :KK1: canı istedi galiba gece gece.
günaydın kızlarrr....
ayy u sabah nasıl mutlu nasıl enerji doluyum. inş. hepinize bulaşsın. sebep sormayın yok cimcimemin dediği gibi deliliğime verin.:KK1:
saat 7:00 de kalktım nasıl dinlenmişim güzel bi kahvaltı ettim üzerimi değiştirdim makyajımı yaptım. nereye diceniz demi yooo biyere gittiğim yok evdeyim sadece canım istedi kaç zamandır böle iyi hissetmemiştim. :82: ana çok cici simililer gelmiş. :92: buna bayıldım
neyse devam edeyim birazdanda goncam gelir bi sabah yürüyüşü yapalım ne zamandır yapmıyoruz. ayyy çok iyi hissediyorum çokkkkkkkkkkkkk Allah bozmasın.

HAPİCİNİZE MUTLU GÜNLERRRRRRRRRRR :86: ( bu smiliyede bayıldım ilk defa herif görmüş hatun gibi )

günaydın jimerin güzel annişleri:98:ve anne adayları
antika yavrum sen kaşınıyon heee:83: sus kız nazar değecek şimdi.

ay evet çok güzeller gelmiş
bende buna bayıldım en çok :94:

kızlar davet ne demek memnun olurum.Tarih için daha çokerken ama dr.5 şubattan sunra heran alabiliriz dedi.Ben de konuşacağım eğer dr için uygun olursa 8 şubat salı günü isteyeceğim.Anneciğimin doğum günü de o gün,sürpriz yapmak istiyorum...

günaydınlar herkese.antikam allah bozmasın neşeni maşallah hep böyle ol tatlım..kaderim allah kavuştursun canım.elifcim bebişin ben burdayım demeye başladı demek ne güzel.ayy kızlar bir rüya gördüm bu gece rüya değil kabus.sel olmuş yine rüyamda kızımın beşiği pencerenin önünde.camı açtım aniden içeri sular doldu beşiğin içinde kızımı arıyorum su almış götürmüş ağladım yırttım kendimi cenaze filan ayy çok kötüydü.eşime anlatıyorum sabah bi tarafın açık kalmış dedi güldü geçtide beni baya etkiledi.rüyası bile kötü allahım evlat acısı yaşatmasın kimseye.hadi neyse kızcazım uyuyor uyanmadan bende yatayım.bu arada elifangelin yazdıklarını okurken kaderim senin profilin sandım bebek filan okudum aaaaaaaaa dedim kadserim hamilemi bi baktım elif.acele acele okurken karıştırmışım.birden bi heyecan bastı anlatanmam.çanem düştü kaçıyorum hadi bayyyyyyyyyy.:84:benim kız böyle ağlıyo.cadım kalkmadan yatayım ayrılabilirsem burdan.cimcimem jale hanımın doğum günüde ocaktaydı galiba yanlış hatırlamıyosam.hani bi ziyaret yapabiliriz diyorum.

kızlar davet ne demek memnun olurum.Tarih için daha çokerken ama dr.5 şubattan sunra heran alabiliriz dedi.Ben de konuşacağım eğer dr için uygun olursa 8 şubat salı günü isteyeceğim.Anneciğimin doğum günü de o gün,sürpriz yapmak istiyorum...

nazcım hayırlı doğum nasip etsin allah.benim oğlumunda doğum günü ikiz kardeşlerim var benim onlarla aynı gün 13 aralık.anneminde 4 nisan kızımın 8 nisan onu tutturamadım çok istedim annemin doğum günüyle aynı olsun.istemekle olmadı benim cadı inatçı çıktı.suni sancıyla alınmasa daha gelmeye de niyeti yoktu.

leadangel cnm bende bgn arkadasıma kestane balı ve polen ısmarladım babası bu işle mesgul ve ok güvenilirler cnm sen ne kadar veryrsn balı 1 yemek kasığımı

ben heykele gidiyorm sanırım emzk almaya:)ya aslında duruyor ömerck ama sürekli mızmız ben emziğe yoruyrm beni cıldırtmaya basladı yine...evett bu yenş smile larda tükürdüğünü yalayan bir smile varmııııı:)

:) canim gercekten daha hemen kesme ben hala hic dusunmuyorum kizim 22 aylik oldugu halde uykusuzlugu hala var bide kesersem yandim

X