Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

günaydın hanımlarrr
güsel geçmiş pazar günleri belli
bizde kardeşimle hasret giderdik evdeydik çıkmadık dışarı dinlendik bu pazar
tuğkan çok öksürdü ama öksürmekten yoruldu o derece artık bal vermek zorunda kaldım ama allaha şükür alerjik bir durum yok zaten 15 gün kaldı yaşımıza sorun olmaz herhalde
1 kaşık bal+z.yağı+limon verdimde ondan sonra azaldı öksürüğü birde
kuşburnu+ıhlamur birde biraz rahat uyudu kuzum bugün iyi allaha şükür

ya kızlar akşam aklıma geldi naz nerelerde ya kimsede yokmu teli baktım profiline o günden beri hiç girmemiş

günaydın canım opuyorumnanaktan
tuğkanımıza çok geçmiş olsun işallah ataltır hemen küçük paşamız:Saruboceq:
oh desene kardeş kardeş kaynattınız bütüngün ne güzel vallahi bazen ben de özenirim öyle keşke benim de bi kızkardeşim ya da ablam olsaydı diye dert ortağı olurudk bibirimizea.s
bu arada nesi var dı nazın canım :uhm: allah korusun bebekle alakalı bişeymi vardı:uhm:

naz iyimiş kızlar bebeğinde sorun yokmuş çok şkr midesini boşalttığı anlara denk gelmiş hep ultrason o yüzden görememişler mideyi.şimdi bir sorun yokmuş çok şkrr..

naz iyimiş kızlar bebeğinde sorun yokmuş çok şkr midesini boşalttığı anlara denk gelmiş hep ultrason o yüzden görememişler mideyi.şimdi bir sorun yokmuş çok şkrr..

konuyu bilmiyodum ama hadi çok şükür yokmuş bişeyi :Saruboceq:
bebeğimi göremiyolardı canım neydi problem :uhm:

yok cnm bebeği değil bebeğin midesini görememiş doktorlar biraz panik oldular üzüldüler ama şimdi iyimiş bebek ve annemiz..

aaaa öylemii hiç duymamıştım böyle bişey ilk defa duydum ay insan üzülmezmi yaa vallahi çok sevindim hadi gözü aydın çok şükür yok muş bişey a.s

vallahi cimcimem gözlerim hep arıyo sizlerden birini dışarı çıkınca bi gün tanışırız inşallah

güzelim bizi görmesende elbet benim sesimi duyarsın atatuğ hayır atatuğ buraya gel elleme sempatiksalakcinni gittiğimiz alış veriş merkezleri atatuğun adını çok duyuyor tabi gezenlerde ohaoldumsmile

Son düzenleme:

süpermiş desenekaydirigubbakcemile3inş verebilirsin cnm bakalım daha zaman var gibi geliyor ama aslında çokta uzun değil bazı şeyleri şimdiden bilmekte fayda var bakarsın hoşumuza gider okul komşu oluruz
bizim kendi evimiz gürsuda orayı kiraya verdik burda oturuyoruz ama burlarda hiçbir okul kesinlikle vermeyi düşünmüyorum açıkçası okul zamanı gelsin düşünürüz artıkeyvahedigeldismile

Merhaba Bursalı hanımlar, ben sizlere Kestel 'i soracaktım. Nasıl bir yer? erkek arkadaşım orada oturuyor, kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz, oraya gelin geleceğimde :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ohhh nazdan haber gelmiş şükür gözü aydın
ahhh karamukcum bende telefonda deyivermiştim o kadar pişmanım alsanaalsanasmile seninkinin filan tepkilerini okuyunca içim ürperdi ne güzel

leadangelim ohh sevindim...ayrıca öksürüğe zeytin yağı limon üstüne hiçbir şey tanımam daha öncede yazmıştım ablamın çocukları yaz kış öksürür hiç bir ilaç geçirmez sadece o karışım süperdir...

karamuk bende 4 tane abla var vereyim mi bir tanesini ödünç

vallahi canım bu sfere güzel oldu haberi duyuşu ilkinde ben de yaşayamamıştım o duguyu
kız ver vallahi bitanesini sen de bolca miktarda varmış acıkda benim ablam olsunnnnnnnopuyorumnanaktan

ayy evet adını bile zor tutuyorum, ne garip ismi var öyle

cnm kestel bursa merkeze 30d. uzaklıkta ama şehir içinde kendi başına şehir yani herşey var alış veriş merkezlerinden tut gidip gezebileceğin yerler var...açıkçası istersen bursanın en güzel yerine gel yadırgıyacaksın mutlaka şimdiden Allah sabır versin mutluluklar cnm :sinifsinif:

vallahi canım bu sfere güzel oldu haberi duyuşu ilkinde ben de yaşayamamıştım o duguyu
kız ver vallahi bitanesini sen de bolca miktarda varmış acıkda benim ablam olsunnnnnnnopuyorumnanaktan

bir tanesi hariç hangisini istersen vereyim :dance::dance:vallaq bende doğum yapana kadar benim için bu kadar kıymetli bu kadar vazgeçilmez olduklarını bilmezdim

Son düzenleme:

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim canım. Söylediğin gibi doğup büyüdüğüm bir şehirden farklı bir şehire gitmek hiç de kolay olmasa gerek. Gerçi karar vermeden önce bir gidip göreceğim nasip olursa, ama yinede insan tereddütlü oluyor. İyi dileklerin içinde çok sağol canım..a.s.

sağolun hanımlar

naza çok sevindim ya vallhi korkmuştum allah korusun hepimizin bebeklerini
vallh kız kardeş çok güsel ama evlendirirken perişan oldum ya dün yine diyor damat abla seni görünce3 bende dayanamadım die
bu arada yerel gazetede çıkmışlar hatta gazetede bizim fotolarda varmış ama nete koymmışlar buyurun link
Yaşam boyu birliktelik sözü - Karacabey Meltem Gazetesi

bu arada kestel sanayinin full geiştiği bir yer ama ben çok ii bilmiyorum cnm hayırlı uğurlu olur inş. ama bursaya yakın olması sebebiyle ilçede pek sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum bursaya ulaşım çok kolay minübüsler 5 dk bir var bursaya

kızlar öksürük için kullanılan bal zeytinyağı limon nasıl kullanıyorsunuz yazarmısınız benim kızçelerimin ikiside öksürüyor gerçi ufalıklığa veremem bal am büyüğe kullanayım yazarsanız çok sevinirim.....

Evet sanayi çok gelişmiş oralarda, merkeze yakın olması çok iyi, sıkıldıkça gezerim olmazsa yerimseniben cevabınız için çok teşekkürler..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…