Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ahyatu 1 kaşık bal koydum cnm 3-4 damla limon sıktım 1 kaşıkta has z.yağı koydum 2 kaşık oldu benimki minik die okadar verdim seninki büyük yedirebiliyorsan bol yedir nekadar yerse fayda hepsi faydalı çünkü

ay canım ne güzel bir hatıra onlar içinopuyorumnanaktan ömür boyu mutlu olsun bir ömür boyu hiç ayrılmasınlar işallahhh:Saruboceq:

slm kızlar nbr ufaklıklar ne alemde bende birazdan ablama gdcğm bizim ikizlern bugün doğumgünü 1 yasına girecekler valla daha dün gibiydi doğumları 8 aylık doğmuslardı o kadar miniklerdi ki elimize alamıyrdk tabi simdi o miniklern halini görün sok olursunuz:) masallah besili dana oldular:)naza cok sevndm antkck nerelerdesn ya ne okulmus öyle okul için dönen entrklar osmanlı haremini gecmis yani.cimcime ya facede atatuğun doğumgünü resimlerne baktım ablamın arkadası var songül abla sanırım seninde yakın arkadasın hadi ben kacar kaderm bir ara msn e gel yahuuuu:)öpyrmmm

karamuk cnm hayırlısıyla atlat su iki haftayı bir kutlama yapalım yani yapmalıyız dimi ama:)

atlatalım da yapalım vallahi canım yaa en iyisi şöyle yapalım bayramdan sonra bi akslik olmazsa bi pazar günü ben hepinizi davet edeyimm :teytey::teytey: bayramdan sonra diyorum çünkü bayrama kadar pazar günleri doluyum kaydirigubbakcemile3

hopppppp ne yaptın sen yaw :kız zetinyağını fazla verirseniz çocuklar tuvaletten çıkamazlar ayol günde iki kere özellikle tam uyumadan önce yemek kaşığı yetiyor kız sempatiksalakcinni

leadangelim emine pek gülmü tabi dişlerini biz yaptık birazcık kilo mu almışız sanki...şaka bi yana Allah huzurlu mutlu bir yuvada oturmayı nasip etsin kardeşciğine...

nilimsi songül benim orta okuldan arkadaşım o manyağı tanımıyan da yok heee

bende bugün havayı güzel buldum evden çıktım sonra kent meydanına gittim giderken antikayı aradım hadi gel diye gelmedi zilli ayyy bu gün her halde yılın son güneşini de aldık ama kızlar valla kendim için değil atatuğa demir yapsın diye çıktım

eminim eminim öyledir cimcimem kaydirigubbakcemile3 gezmek olsun yeterki bahane de hazır hemen

cnm bizde elifangella gökdere pazarına gittik bilsek seni arardık ama düşündüm bu kimbi,lir hangi malallede

emine kilo almadı cnm ama tombik çıkmış resimlerde gelinliğin straples oluşundanmıdır ne
dişler yapıldığından beri paso gülüyor zaten sağolsun semin hanım

anladım cnm daha çıtı pıtıydı gibi geldi keşke arasaydınız bende kaçacak yer aradım tühhhhh...eee gülmek hakkı az khrını çekmedi kız acısıyla yoluyla kaydirigubbakcemile2

selam kızlar...
cimcimem inanırmısın daha yeni kafamı kaldırdım yastıktan,sende dedin ya aradığında uyuyonmu yok başım dönüyo adım atmıyom dedim sonra sonra iyice vurdu son yarım saattir falan kalkındım. Devrim'de garibim ha bire oyuncaklarını yığıyo önüme oynamak istiyo sonunda attım yere yastığı yattığımyerden oynamaya çalışıyom oda yuvarlaıyo yanıma ara ara ama anlıyomu nedir kuşum hiç sesi çıkmadı bütün gün o ciyak ciyak çocuk sus pustu bütün gün yavrum yaaa
kaderim bu haftalık ordaydım eğitmen aile uyumuna bakıyoruz yaş guruplarına göre değerlendirme yapıyoruz şimdilik yani haftaya nerdeyim anca cuma akşamı belli olur. bide ben dansa değil ritme giriyorum şu an kağıt üzerinde ders veriyorum ki ayy ne rahatmış oturduğun yerde anlatmak :))) bu arada koç ilköğretim eğitimiylede yapımıylada çok kaliteli bir okul. daha öncede orda çalışmıştım bir yıl kadar. en başta öğretmenlerinin hepsi eğitim fakültelerinden çıkma ki buna çok önem veriyorum ben. pedagojik formasyon (çocuk öğretim teknikleri ) eğitimi olmalı bence bir öğretmenin.ayrıca diksiyolarını düzgün. çocuklarla iletişimleri ona keza. bina tam bir okul olarak yapılmış. doğru düzgün havalandırmaları olan spor salanu, tenis kortları, güzel bir bahçe, temiz yemekhane, özel havalandırmalı sınıflar. tek masa oturma sistemi.öğrenciye özel dolaplar. ayrıca en beyendiğim yönlerinden biride gereksiz ev ödevleri yok, bunaltıcı ve saçma ezber tekniği değil deneme yanılmayla eğitim veriliyor. öğrencilerin boylarına uygun lavabolar. veliler düzeyli, okul önünde kamp kurmuş lak lakçı bulunmuyor ordaki buda çok güzel bişey. fakat kaderim söylediğin doğru bundan 4 yıl önce müdürün önüne içi para dolu bir bond çanta koyulduğuna gözlerimle şahit olmuştum.yani gerçekten zor oraya yollamak çocuğu bizde zamanı gelince bakcaz bakalım aklımda şimdili öyle bir kaç yer var ama durum ne olur şartlar ne gösterir.araya kimleri sokabiliriz bunlar düşündürücü çünkü sadece müdürle iş bitmiyo pilot okullarda (( tabi birde iki yaşında yapılacak zeka ve yetenek testi var bakalım onda ne çıkacak.ona görede düşünceler değişebilir.kısmet diyorum şimdilik yaaa.ama içimden geçende Devrim'in müziğe ve spora önem veren bi okulda okuması ki zaten inş. okumayı söktüğü gibi belediye konservatuarına yazdırma düşüncesindeyim. doğru düzgün bi müzik eğitimi alması en büyük hayalim.hoş tabi bunlar sadece benim ve eşimin düşünceleri bakalım küçük paşa ne isticek neyden hoşlanacak, yada yeteneği neye olucak.amaaa ne yalan söyliyim şöyle küçük bir virtüez olsa :))) kocaman kuyruklu bir piyanonun başında Bach çalsa ayyyyyyyyy :))))
ne hayal kurdum be ritimci babadan bağlamacı anadanda piyanist çıkarmı hiç :))) ama ya lursa :))))))))))))))
leadangel canım çok şekerler yaaa maşallah. Allah her daim güldürsün inş. ama kızdım sana hani Tuğkan'ı bahane ettiydin gece çok öksürüyo gelemeyiz diye hıııııııı :) en yakın zamanda bekliyom bak canım.
bu arada bi taze gelin adayımız vardı ismni unuttum şimdik. kestele gelin alıyoruz he hemde taaaa Ankadan kız hiçmi aklın yok otur oturduğun yerde ne işin var Kestel'de :))) şaka bi yana canım allah hayırlı etsin. ankaranın nersindensin bilmiyorum ama Kestel'in eğer konutlar tarafına geliyosan iyi hemde rahat edersin gönlünce çıkarsın dolaşırsın. yok eğer merkezine geleceksen Allah sabır versin. kavgası gürültüsü çok afedersiniz ayısı hiç eksik olmaz. günün 24 saati silahlar patlar hatta bi kaç sene önce kendi makamında belediye başkanını vurmuşlardı. hoş haketmişti ama o kadara kadar yani. biraz kozmopilitik bir yer yerdir. her yörenin insanı mevcuttur. asıl kestelin kendi halkı çok iyidir ama yardımsever canayakındır.
son olarak naza çok sevindim kızlar yaaa aman maşallah. neyse ben kaçtım çenem yerde gene farkındayım ama bütün gün yatınca birden açıldım :))))

çok şükür naz iyimiş,,
rozalinda cimcimenin dediği gibi kestel başlı başına bir merkez gibi olmuş.
alışveriş merkezi marketler hepsinden mevcut canım.
ledangel kardeşinde çok şirin çıkmış bu arada benziyorsunuz.
cimcime okuldan bahsederken içim pır pır ediyor ama eşim çok kararsız.
ev konusnda bugünde hiç düşünmediğimiz bir başka mühite baktık.
özlüce diye yırtıyorum kendimi ama eşim çok uzak benim işyerime diyor..
merkeze uzak diyor vs.vs diyor tek eşim değilki herkez aynı şeyi söylüyor.
bugün gündeydik geldi aldı beni arkadaşta geldi apar topar yeni yapılan siteler varmış
millet mahallesinde orya gittik..yeni yerleşim oluyor eşimin işyerinin altında..
karamuk bilir belki mevki olarak yakınız..
kurban bayramına kadar yerleşirmiyiz diyor banasempatiksalakcinni delimi ne
bakalım kısmet..
nilimsi sen gittin ben geldim,msn açtım canım bekliyorum seni:1hug:

ayy antika sorma o kestel vakalarını
benim oğlumun sınıf arkadaşının babası kestelde hiç ilgisi olmayan bir kavga sonucu cadde ortasında gasp edildi kurşunlandı.20 gün komadan sonra hayatını kaybetti.
ozaman oğlu henüz doğmamıştı. ablamız hamileydi belki inanamayacaksınız tesadüfe
eşi doğum hastanesinde doğum yaparken eşini kaybetti aynı gece
şuan oğlu benim oğlumla aynı yaşta..
ardanın doğum gününe gelecek o ablamız kısmetse.
ama vahhh gidene çocuk hayatında baba ne bilmemiş.
ayy antika yaramı deştinn.
bazen abla anlatır eşinle aşklarını, çocuğun nasıl baba diye ağladığını,,aradığını bizde ağlarız onunla birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…