selam kızlar...
cimcimem inanırmısın daha yeni kafamı kaldırdım yastıktan,sende dedin ya aradığında uyuyonmu yok başım dönüyo adım atmıyom dedim sonra sonra iyice vurdu son yarım saattir falan kalkındım. Devrim'de garibim ha bire oyuncaklarını yığıyo önüme oynamak istiyo sonunda attım yere yastığı yattığımyerden oynamaya çalışıyom oda yuvarlaıyo yanıma ara ara ama anlıyomu nedir kuşum hiç sesi çıkmadı bütün gün o ciyak ciyak çocuk sus pustu bütün gün yavrum yaaa
kaderim bu haftalık ordaydım eğitmen aile uyumuna bakıyoruz yaş guruplarına göre değerlendirme yapıyoruz şimdilik yani haftaya nerdeyim anca cuma akşamı belli olur. bide ben dansa değil ritme giriyorum şu an kağıt üzerinde ders veriyorum ki ayy ne rahatmış oturduğun yerde anlatmak :))) bu arada koç ilköğretim eğitimiylede yapımıylada çok kaliteli bir okul. daha öncede orda çalışmıştım bir yıl kadar. en başta öğretmenlerinin hepsi eğitim fakültelerinden çıkma ki buna çok önem veriyorum ben. pedagojik formasyon (çocuk öğretim teknikleri ) eğitimi olmalı bence bir öğretmenin.ayrıca diksiyolarını düzgün. çocuklarla iletişimleri ona keza. bina tam bir okul olarak yapılmış. doğru düzgün havalandırmaları olan spor salanu, tenis kortları, güzel bir bahçe, temiz yemekhane, özel havalandırmalı sınıflar. tek masa oturma sistemi.öğrenciye özel dolaplar. ayrıca en beyendiğim yönlerinden biride gereksiz ev ödevleri yok, bunaltıcı ve saçma ezber tekniği değil deneme yanılmayla eğitim veriliyor. öğrencilerin boylarına uygun lavabolar. veliler düzeyli, okul önünde kamp kurmuş lak lakçı bulunmuyor ordaki buda çok güzel bişey. fakat kaderim söylediğin doğru bundan 4 yıl önce müdürün önüne içi para dolu bir bond çanta koyulduğuna gözlerimle şahit olmuştum.yani gerçekten zor oraya yollamak çocuğu bizde zamanı gelince bakcaz bakalım aklımda şimdili öyle bir kaç yer var ama durum ne olur şartlar ne gösterir.araya kimleri sokabiliriz bunlar düşündürücü çünkü sadece müdürle iş bitmiyo pilot okullarda
(( tabi birde iki yaşında yapılacak zeka ve yetenek testi var bakalım onda ne çıkacak.ona görede düşünceler değişebilir.kısmet diyorum şimdilik yaaa.ama içimden geçende Devrim'in müziğe ve spora önem veren bi okulda okuması ki zaten inş. okumayı söktüğü gibi belediye konservatuarına yazdırma düşüncesindeyim. doğru düzgün bi müzik eğitimi alması en büyük hayalim.hoş tabi bunlar sadece benim ve eşimin düşünceleri bakalım küçük paşa ne isticek neyden hoşlanacak, yada yeteneği neye olucak.amaaa ne yalan söyliyim şöyle küçük bir virtüez olsa :))) kocaman kuyruklu bir piyanonun başında Bach çalsa ayyyyyyyyy :))))
ne hayal kurdum be ritimci babadan bağlamacı anadanda piyanist çıkarmı hiç :))) ama ya lursa :))))))))))))))
leadangel canım çok şekerler yaaa maşallah. Allah her daim güldürsün inş. ama kızdım sana hani Tuğkan'ı bahane ettiydin gece çok öksürüyo gelemeyiz diye hıııııııı :) en yakın zamanda bekliyom bak canım.
bu arada bi taze gelin adayımız vardı ismni unuttum şimdik. kestele gelin alıyoruz he hemde taaaa Ankadan kız hiçmi aklın yok otur oturduğun yerde ne işin var Kestel'de :))) şaka bi yana canım allah hayırlı etsin. ankaranın nersindensin bilmiyorum ama Kestel'in eğer konutlar tarafına geliyosan iyi hemde rahat edersin gönlünce çıkarsın dolaşırsın. yok eğer merkezine geleceksen Allah sabır versin. kavgası gürültüsü çok afedersiniz ayısı hiç eksik olmaz. günün 24 saati silahlar patlar hatta bi kaç sene önce kendi makamında belediye başkanını vurmuşlardı. hoş haketmişti ama o kadara kadar yani. biraz kozmopilitik bir yer yerdir. her yörenin insanı mevcuttur. asıl kestelin kendi halkı çok iyidir ama yardımsever canayakındır.
son olarak naza çok sevindim kızlar yaaa aman maşallah. neyse ben kaçtım çenem yerde gene farkındayım ama bütün gün yatınca birden açıldım :))))