Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

yok kaderim sor canım zaten birtek burda rahatlıyorum. yakınımındaki insanlara şu şöyle diyemem çünkü zmanında en yakın gördüğüm insanlardan bile çok büyük darbeler yedim o yüzden konuşmam anlatmam.
canım annem kardeşimin ölümünden sonra kısa süreli bir felç durumu yaşamış beden tamir olmuş ama içerisi kalmış. o dönem göütrüldüğü rahmet psikolog Rüştü Burlu bu kadarına şükredin bundan sonra böyle idare ediceksiniz demiş. annem de artık huy mu denir sorunmu bilemem şöyle bi durum var. bir tane bardağı eline aldımı onu raha koyması en az 3 saatini alır. buda babamı çileden çıkarıyo babam hastalığına kadar hiç evde durmadı hep çalışıyodu doğal olarak görmüyodu bunlarıda ve bi şekilde idae ediliyodu ama emekli olupta evde kalınca görmeye söylenmeye başladı ve zamanla iişler iyice büyüdü. bide üzerine onun sinirlilik ve çocukluk halleri geldiki sorma gitsin. bi tutturur bunar ne zaman yıkancak diye annemde topu bana atar çünkü annem için o çamaşırları mainadan çıkarıp asmak 2 günlük iştir. yada bulaşık makinasını boşaltmak bu seferde babam söylenir sen bırak o yapsın diye hal böyle oluncada herşey bana kalıyo. Devrim doğana kadar hır gür içinde en azından yemği ona bırakıyodum. ama çocuğun belli bi saate ihtiyacı var ve ben evlenene kadar akşam 7-8 de yemek yediğimi bilmem.mutfağa sabahta girse akşam üstüde o yemek en erken 10da hazır olur.
babama gelince o ayrı bi konu diyorum ya iyice çocuk gibi oldu. daha bu akşam yeni örgü başlıyorum ilmek saymaya çalışıyorum ben sıradan gittikçe o arkamda 5-23-1 saçmalayıp duruyo baba diyorum yapma kafam karışıyo sanki duvara söylüyon şımarık veletler gibi yüzüme bakıp gülüyo (((((((((
yaaa yardımları yokmu var tabi Allah razı olsun arada bir çocuğu bırakıp uyuyabiliyorum işe gidiyorum bakıcı parası vermeden. ama emin ol başkası olsa başında aklım daha arkada olmaz. daha bu gün hastahaneden geldim dışarı kadar geliyo devrimin sesi yukarı nasıl çıktım bilmiyom mama sandalyesinden düşmüş. peki nasıl kemerini bağlamak ikisinede zor geldiği için. hiç bişey demedim aldım kucağıma girdim içeri babam arkamdan söyleniyo hem bakarsın hem suçlu olursun diye. ((((((((
kısacası kaderim bir söyle bin ahh işit durumundayım aslında.neyse yinede sağlar başmızdalar ya bunada şükür.

bencede her zaman için tek olmak daha iyi bi evde 2 kadın çok zor
çok haklısın cnm ben durumunu biliyorum işin çook zor idare etmek zor sağlığlın yerinde olsun inşallah geçmiş olsun çok çabuk toparlan inşallah antikacım

kıyamam yaa offf
kolaymı canı gitmiş allahım sana güç kuvvet versinde napıcan cnm annen sonuçta
ben eşime annelik çook zormuş diyorum oda diyor ki ee cennet sizin ayaklarınız altında herşeyin mükafatını görüyorsun sende öyle antikacım iyi günler ilerde görceksin bak

arkadaşlar bende pazartesi günü zincirlerimi kırıp ziya beye gidicem dün çok kaşıntım vardı mantar yanma sistit yani bu akşam aradım kapalıydı tlf taşınmış muananesi çekirgedeymiş onunda numarası yoktu aradı gebemisin die sordu ayyyyyy kızlarrr
:))

daha kötüsü hastayım kadın hastalıklarından dedim pazartesi ara beni konuşalım gel dedi ok dedim hayırlısı bakalım hastanede yatırıcak beni yine offfff
kistim içinde ameliyat mı der acaba antikacım sen bilirsin 4 cm polikist varmış bende ama hiç bi belirtileride yok ki internetten baktım adet düzensizliği tüylenme hormon bozukluğu bunların hiç biri yok bende neyse ben yatayım birazcık konuşuruz gene

günaydın hanımlarrropuyorumnanaktan
antikacım valla allah sabırlar versin canım gerçekten işin çok zor ama napıcaksın işte anne baba bakmak zorundayız her türlü şeylerine katlanmak zorundayız. allah sana sağlık versin hayatım işallah çabuk iyileşir toparlanırısn:Saruboceq:
sedacım sana da çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bilirim sistit çok zor bişey ben de geçen kışa kadar en ufak bi ayak üşütmesinde hemen olurudm çok çekiyodum ama tek çaresi sende bilirisn bol bol su içmek. geçen sene diyete başladığımdan beri çok su içtiğim için kışın hiç olmadım diyebilirm bol bol su iç canım a.s

sedacım geçmiş olsun bende bahsetmiştimya hamişken allahım çok beter bir dert
kızlar akşam rüyamda doum yaptımmm hemde nasıl kolay alllahım bebeği falan görmedim ama aynı şeyleri yaşadım ama çok daha kolayını allahım nasıl keyif aldım hoşuma gitti

antkcm işin zor ama ne güzel hayır dualarını alıyrsn ayrı bir eve cıkabilirmsn diye soracaktım ama vazgectm...bu sartlarla cıkamzsn sanırım rabbim kolaylık versn bunların karsılığını kat kat alırsın insallah..

uğruyrm canım ya okyup okuyup kaçıyorum ömerck iyi kudurmakla mesgul artık baya hızlı yürüyor bulaşık makinasından catalları alıp bir hızlı kaçışı var görmelsn:)biraz öncede belki oturur umuduyla aldığım lazımlığını almıs salondaki koltukların üzerne koymus:)banyoda sise kapakları yatak odasında kakao süt kıyafet cekmecelernde catal kasık göryrm artık:)leadangel bebişmi istyrsn da malum olıuyr bakalım:)

yaramazlıklar son sürat desene cnm ömerde aman yapsınlar cnm ya şımarsınlar napalım iyi olsunlarda
vallhi bebek cnm allahım özenen herkese nasip etsin ama benden bikaç sene daha uzak olsun ama harikaydı doum kabusumdu bilyorsun ama çok hoşuma gitti doum yapmak

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.seda doğru diyosun bi evladı kaybetmek allah kimseye vermesin.ama doğrusu ben kardeşimin ölümünde birazda anemleri suçlamıyo değilim. çünkü daha 6 aylıkken kızamık geçirmiş kardeşim ve tam iyileşme safhasında bir gece aiden süzülüvermiş zaten çok uslu sakin bir bebek diye önemsememişler. sadece nazara bağlamışlar ve o gece sabaha karşı ateşlenmeyle kaybedilmiş (( yani tabiki inançlarda önemli ama sen tetbirini alıcaksın ondan sonra bekliyceksin. hani bi hikaye vardır. iki çiftçi biri tarlasını eker biçer havalandırır bütün sezon çalışır sonrada oturur dua eder Allah'ım bol hasat ver diye. diğeride tohumları toprağa atar bırakır dua eder ver Allah'ım diye. o misal birazda. bazen Devrim'de de başımıza geliyo yok nazar yok göz deniyo ne denirse densin önce tıbbi araştırmasını yaptırırım. hani cimcimem diyo ya çok pimpiriklisin çocuğu kobay ettin diye. napim güzelim o korku hep var içimde en azından günün birinde keşke zamanında şunnuda yapsaydım demek istemem hiç bişey için. herşeyin tazeyken çaresi var çünkü.belki o gece Ayşegül'de nazara bağlanmayıp hemen götürülseydi farkedilecek belkide yaşıyo olucaktı.Tabi takdir Allah'tan yine ama en azından bu gün kimse keşke diyo olmazdı.neyse kızlar yaaa sizleride sıktım kusuruma bakmayın.
sedacım mantar ve sistit için daha önce leadangelede demiştim kabak çekirdeği ve taratta sirkeli suyu kullanabilirsin. ama kist için hiç bi bilgim yok ayrıca çok daha önemli bir konu alternatif tıptansa önce uzman hekimin tedavisi olmalı bencede. tabi ayrıca bi araştırırım bşey bulursam haberdar ederim senide ama dediğim gibi önce doktor.
leadangel hayırlara çıksın canım. ikinci bebşteki rahatlığın kolaylığın habercisi olsun inş. :)) ama elifle ilgilide olabilir bu rüyan çok yakın arkadaşlar birbirine malum olurmuş yaa :)))) hadi hayırlısı sahi elif nasıl iki gündür giremiyo hala devammı bulantıları.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm

delikafadulden delikafadulden delikafadulden KARAMUKKKKKKKKKKKKKKKK alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: hayırlı olsun canım sımıskı tutunsun inş. kuzun.:1hug:

karamuk hayırlı olsun cnm ayyy çok sevindim valllhi allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
:9

bende konuşmadım cnm kaç gündür kontör yok iletişim 0
hayır olsun artık karamuğun haberini alıcakmışız belkide bak

ay kızlarrr çok sağolun amin işallahhhh hayırlısı ile alırım kucağımaa
dr dan beri ağlamaktan gözlerim şişti yerimde duramıyorumm
leadangel bak senin rüya bana çıktı heraldeee:dance:

amin cnm inş. vallhi nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
eşin hele uçmuştur kesin havalara
oğluşa nasıl söylüyeceksiniz istiyorsu ama değilmi kardeş

amin cnm inş. vallhi nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
eşin hele uçmuştur kesin havalara
oğluşa nasıl söylüyeceksiniz istiyorsu ama değilmi kardeş

uçmazmı hem de nasıl dr un yanında nerdeyse o da ağlıyacaktıı
oğlumun haberi var ona söylemiştik biz geçen hafta ama geçen hafta kesin değildi dr yüzde doksan demişti ama bugün artık kesin gebelik dedii eve gelir gelmezz hemen ayberke de söyledik kesin diye ultrason kağıtlarını gösterdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…