- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.561
selam kızlar bende biraz önce hastahaneden geldim. eeg ve emar çekildi yine sonuçlar haftaya çarşamba gelicek. biraz konuştuk doktorumla sağolsun baya bi moral verdi. geçmişe oranla çok daha iyi şikayetlerin bu sefer daha kısa sürede toparlancan dedi nasıl mutlu oldum anlatamam.
kaderim korkutmak değil amacım karamuğu bunları bilmesinde ayrar var diye düşündüm. hani bi söz vardır ya ben yandım sen yanma diye. herhangi biri olsa bu kadar açık anlatmazdım ama neler yaşadığını biliyoruz o bebek için ne gerek var kötü bi yönetim yüzünden problem yaşamasına demi ama.
bu arada karamuk canım yaklaşık 2 sene oldu heralde. babamın hastahaneye kaldırıldığı gün Devrim'e hamile olduğumu öğrenmiştim. inş. değişmiştir diyorum ama. aması var işte doğrusu senin gibi bi arkadaşımızın başına tatsız şeyler gelsin istemem.o lavabo olayını sorma o gece babam orda yoğun bakımda ben medicalde acilde (idrar yolu enfeksiyonundan . odaların temizliği içinse şunu söyleyebilirim sigortaya git daha iyi en azından paramla rezil oldum demezsin. ben doğum yaptığım halde Jimerde çarşaflarım tertemizdi. orda babam bi gün kaldı odada kerameti çarşaflar kan lekesi içinde. bu ne değiştirin bunların dediğimizde temizlik görevlisi daha yeni değişti bak mis gibi kokuyolar demişti bide pişkin pişkin.valla canım yol daha yakın en azından doktorunla görüşüp madem memnunsun doğum için başka hastahane ayarlamanı öneririm.valla kızlar belki çok takıyosun diceksiniz ama söz konusu sağlık oldumu pimpirikliyim doğrusu.
sahi kaderim bi yönden haklısın evet bazen dinlenme gibi bi şansım var. ama bedenen ruhum çürüdü onu napcaz. sabah daha gözümü açarken bi engamenin içine uyanıyorum evde.annemle babam kedi köpek gibiler bütün gün onları gördükçe küçük sıpada başlıyo saçlarımı yolasım geliyo bazen. görüyosunuz işte uyuyabilmek için kulak tıkacı uyku ilacı kullanıyorum.ve daha odanın kapısından çıkarken annem başlıyo bulaşık makinasını boşalt, çamaşırları ne zaman yıkıcan, akşama ne pişircez. babam öbür taraftan söylenir bi bardak çay istiyom kerameti bu evde kimse bana bakmıyo diye((( be Allah'ın her gün çamaşırmı yıkanır, kalk çayınıda kendin al bi yüzümü yıkayyım önce. çcouk bağrınır sen hayır dersin onlar olmucak şeyi eline verir. gece ben uyutmaya çalışırım babam dikilir tepesine uymucak bu çocuk gel dedem oynayalım bu sefer hadi kudurur kalkar :)))) yok canım yok hiç şanslı görme siz çok daha şanslısınız en azından karışan görüşen yok. sürekli tepende dır dır dır şunuda yap bunuda yap diyen yok.
yok kaderim sor canım zaten birtek burda rahatlıyorum. yakınımındaki insanlara şu şöyle diyemem çünkü zmanında en yakın gördüğüm insanlardan bile çok büyük darbeler yedim o yüzden konuşmam anlatmam.
canım annem kardeşimin ölümünden sonra kısa süreli bir felç durumu yaşamış beden tamir olmuş ama içerisi kalmış. o dönem göütrüldüğü rahmet psikolog Rüştü Burlu bu kadarına şükredin bundan sonra böyle idare ediceksiniz demiş. annem de artık huy mu denir sorunmu bilemem şöyle bi durum var. bir tane bardağı eline aldımı onu raha koyması en az 3 saatini alır. buda babamı çileden çıkarıyo babam hastalığına kadar hiç evde durmadı hep çalışıyodu doğal olarak görmüyodu bunlarıda ve bi şekilde idae ediliyodu ama emekli olupta evde kalınca görmeye söylenmeye başladı ve zamanla iişler iyice büyüdü. bide üzerine onun sinirlilik ve çocukluk halleri geldiki sorma gitsin. bi tutturur bunar ne zaman yıkancak diye annemde topu bana atar çünkü annem için o çamaşırları mainadan çıkarıp asmak 2 günlük iştir. yada bulaşık makinasını boşaltmak bu seferde babam söylenir sen bırak o yapsın diye hal böyle oluncada herşey bana kalıyo. Devrim doğana kadar hır gür içinde en azından yemği ona bırakıyodum. ama çocuğun belli bi saate ihtiyacı var ve ben evlenene kadar akşam 7-8 de yemek yediğimi bilmem.mutfağa sabahta girse akşam üstüde o yemek en erken 10da hazır olur.
babama gelince o ayrı bi konu diyorum ya iyice çocuk gibi oldu. daha bu akşam yeni örgü başlıyorum ilmek saymaya çalışıyorum ben sıradan gittikçe o arkamda 5-23-1 saçmalayıp duruyo baba diyorum yapma kafam karışıyo sanki duvara söylüyon şımarık veletler gibi yüzüme bakıp gülüyo(((((((((
yaaa yardımları yokmu var tabi Allah razı olsun arada bir çocuğu bırakıp uyuyabiliyorum işe gidiyorum bakıcı parası vermeden. ama emin ol başkası olsa başında aklım daha arkada olmaz. daha bu gün hastahaneden geldim dışarı kadar geliyo devrimin sesi yukarı nasıl çıktım bilmiyom mama sandalyesinden düşmüş. peki nasıl kemerini bağlamak ikisinede zor geldiği için. hiç bişey demedim aldım kucağıma girdim içeri babam arkamdan söyleniyo hem bakarsın hem suçlu olursun diye.((((((((
kısacası kaderim bir söyle bin ahh işit durumundayım aslında.neyse yinede sağlar başmızdalar ya bunada şükür.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm
amin cnm inş. vallhi nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
eşin hele uçmuştur kesin havalara
oğluşa nasıl söylüyeceksiniz istiyorsu ama değilmi kardeş