- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.581
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm
sonunda cnm hadi gözününüz aydın Allah sağlıkla almnı nsip etsin kucağına cnm sorunsuz büyüsün göbişinde ayyy biraz tuhaf oldum ben seni tanıdım tanılı sen bugünü bekliyordun cnm ne kdar güzel bir haberhihoyyythihoyyyt:teytey:
fahrycm nasıl sevndm anlatamam..meleğin hayırlı olsun kuzummmm
cok sevindim yaaa ne mutlu allah kivandirsin saglikla hayirlisiyla gelsin bebegin
ayy nerden başlayım bilemedim
ama önce karamuktan başalyım canım çok çok sevindim:dance:
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğin sana sıkı sıkı sarılsın.
ledanglein rüyası çıkmış ama entersan olacak bende buna benzer rüya gördüm ama ben doğurmamışım hemen anlatayım..
bir arkadaşıma bebek görmeye gitmişiz kızı olmuş.aman ne tatlıymış
bir sevmişsiki sorma.ben oarada otururken başka bir tl gelmiş başka birinden
bebeği olmuş dediler telde hemen oraya gittik bir baktım oda esmer tatlı bir kız
neyse ordan eve gelmişiz bizim evde bir kızdelikafadulden
aman ne oluyor bugün herkez kız doğurmuş diyorum.
ama hepside esmer, sabah kalkınca ilk aklıma gelen bugün hamile haberi alacağım dedim ve akşama kadar almadım diyordum hatta kendime buraya bir geldim karamuk hamile:dance:
işte böyle bir rüya yani kız bebeklerle dolu bir rüya hayır olsun..
antika sana gelyeim canım işin zormuş moral vermem gerekirse senind ededğin gibi
devrim konusunda rahatsın sadece ama oda arada yapılan ihmailsizler insanı mahveder.
allah korusun ya bişey olsaydı.
annesin rahatsız olduğunu bilmiyordum.bende nilimsi gibi ayrılabilirsiniz diyecektim ama
bu şartlarda zor tabi..
seda sanada geçmiş olsun canım.uamrım kötü bir şey yoktur..
karamuk çok sevndim gözün aydın allah tamamını erdirsin hadi gözün aydın
dikkat et çok kendine maşallah bebişine
hamileyimmmmmmmmm
sonunda cnm hadi gözününüz aydın Allah sağlıkla almnı nsip etsin kucağına cnm sorunsuz büyüsün göbişinde ayyy biraz tuhaf oldum ben seni tanıdım tanılı sen bugünü bekliyordun cnm ne kdar güzel bir haberhihoyyythihoyyyt:teytey:
karamukcum hadi gözünaydın.allah meleğini kucağına almayıda nasip eder inşallah.çok sevindim canım:CüvCüv:hihoyyyt
kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan allahım işallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder.
evet melekcim kendime dikkat etmek zorundaymışım zatn tedavi ile olduğu için 2 hafta çok dikkat edicez kendini fazla yormucaksın dedi ilaç verdi şuan onları kullanıyorum .
kaderim leadangel gibi sana da malum olmuş bak aynı şeyleri başka arkadaşımda söyledi cuma akşamı o da bebeklerle rüya görmüş sabahnına senin haberini aldım dedi. kaydirigubbakcemile3
ay sormayın kızlar dünden beri arayan arayana haberi duyan arıyoo vallahikaydirigubbakcemile3 işallah sonu da güzel olur :Saruboceq:
hamileyimmmmmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytçok sevindimm cnm ya gözün aydınn sağlıklakucağına almak nasip etsin inşş.
günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
evet cimcimem dediğin doğru bak ben bunu düşünmemiştim telefonlardan mümkün olduğunca uzak durayıma.s
kaderim ben söyledim canım eşime ilkinde öğrenince salak gibi herkesi aradım heycandan bana kalmadan kayınvalidem yetiştirmişti ve çok sinir olmuştum şimdi bu ikincisinde hiç kimseye söylemedim eşim bile adetlendim sanıyodu ona da geçen hafta hastane kapısında adetlenmediğimi onun için hastaneye geldiğimizi söyledim şok oldu tabi inanmadı daha sonra orda tahlil yaptırıdk sonucunu 2 saat sonra arayıp öğrenin dedi ben daha aramadan dr un sekreteri aradı gözünüz aydın diye ama tabi ben bunu eşiem söylemedim telefonda olmasın diye alamadım sonuçları dedim akşam eve gidince söyledim ama bi bağırış bi ağlaşma görseniz kaydirigubbakcemile3 iyiki tel de söylememişim yoksa o tepkiyi göremicektim
günaydın canımm
ayy ne güzel mutlu bir haber bu eşin için.böyle konuları okuyunca gözlerim doluyor..
allahım yüzünü görmeyi kucağınıza almayı ansip etsin..