Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

teşekkür ederiiz canlarım ciğerlerim
antikacım tuğkanı babnesine bıraktım cnm bugün iyi ama çıkarmadım dışarı korktum ama hava süpermiş

ben geldimmm.
leadangel cimcime biraz önce sizin ordaydım. akşam yemeğinde birden dişimde bi zonklama gözümden yaş geldi. fırladım çıktım diş hastahanesine gidiyodukki size yakın bir diş polikinliği gördük direk oraya daldık. daldık çünkü yolda benim diş elimde kaldı :))))))) nasıl kanıyo çövdürüyo resmen daha kapıdan girerken şok oldular. hasta kabuldeki kız düştünüzmü noldu diyo :))) zaten zor konuşuyom yok söktüm dedim :))) doktorun yanına doğru adam saf saf yüzüme bakıyo nasıl çıkardınız bunu dedi dedim çektim elimde kaldı :)))tampon yaptılar kanı durdurdular birde ilaçlı bi tampon sokuşturdu oraya ama ne güldüm yaaa zavallı doktor frakeştayn'a bakar gibi bakıyodu yüzüme :)))))))

kizlar napiyosunuz hepinizi cok ozledim kizim babannede esim iste bende annemle drdayim ziya bey 9 bucuga randevu verdi muaynehanede otururken yazayim size dedim kuzucuklarinizi optm dua edin bana

antikacim canim gecmis olsun dis cok onemli benimde dislerim cok kotu ya durudan sonra berbat oldu hamilelikten sonra cok curudu

:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun diyecektim önce ama ne mümkün bende kahkahayı bastım evde
komedi gibisin bacım ya
geçmiş olsun demeyi unutmayım yinedeŞeniz
ben çok çektim dişlerden hamilelikelrimde hep sorunlu geçiyor.
en sonunda dişinol sürüp suratımı yara yapınca jale hanımın verdiği haplarda kesmiyordu artık.ağrı kesici iğne oluyordum sürekli..
diş cehennenm azabı gibi derler ya doğru demekeyvahedigeldismile
ayy cehennem azabını çekmiş gibi konuştummafoldumben

kizlar napiyosunuz hepinizi cok ozledim kizim babannede esim iste bende annemle drdayim ziya bey 9 bucuga randevu verdi muaynehanede otururken yazayim size dedim kuzucuklarinizi optm dua edin bana

geçmiş olsun canım umarım kötü bir durum yoktur..
herşey hallaolur sıkma canını,yazarsın buraya merak ettim..

sedacım geçmiş olsun

bende bebişleri uyuttum geldim
biri tuğkan dieri elifangel :)
ahhh şu anne olmak ne zor iş neden hakları ödenmiyor işte anne karnına düştüğü an bir başlıyor taki son nefese dek evlat derdi
güsel telaşları yorsun hep inş. bizleri

kız geleydin ben tedavi ederdim seni onlardan daha iyi :))) ehhh antika geçmiş olsun umarım ön dişlerden değildir cnm benden sana tavsiye o kliniklere hiç girme gebersende girme bi daha akannehir neden oldu cnm darbeden mi diş sıkmadan mı o kadar kolay düşmez yoksa geceleri uykunda diş mi sıkıyon yoksa ???

ah diş demeyin canlarım hiç ağrısını bilmem hamilelikte de yaşamadım ama trafik kazasına üç dişimi ve çenemi verdim ben :gitme:siz bi de çene ağrısını görün iki kat kabir azabı oyy oyyy :sinifsinif:

Son düzenleme:
ayyyyyyy diş ağrısı demeyin bana nolur cok eminim aranızda benim kadar tecrübelisi yoktur 7 yasından beri o koltuktan hiç inmedim bugüne kadar tedavilerime harcanan parayla ev araba alınırdı ortodontk tedavi normal tedaviler kaplamalarım zsten kendime ait dişim yok diyebilirim hemen hemen.ama en siddetlisi hamileikten sonrayd bir enfeksiyon gecirdim ki sormayın burnuma kadar actılar ıııyyyy..bu yıl 3 ay haftda 3 gün gittim ve btti cok sükür kontrolüm var dktr aradı ama hiç gidesm yok..cimcime facedekii lokul resmine bittim:)hiç değişmemisn aynı sevimli ifade kaderm anlattığın olaya mahvoldum ya o cocuğun babasını hiç görememesine...............of of var böyle magandalar maalesef..ama kesteli bu kadar bilmiyrdm ALLAH kimseyi annesiz babasız bırakmasın .............................

kızlar ben geldim kist filan yokmuş yanlız rahim ağzını iltihap sarmış çook kötü alttanda muane etti mantar varmış karnımda fazlasıyla gaz varmış kisti kim gördüyse hiç bişey yok dedi bu spriali çıkarıcam dedi için bi temizlensin sonrasında ocak ayındaki adetime taktırıcakmışım ayyy bi çıkardı spriali irin içinde hap verdi hastanede yatmana gerek yok dedi
özlemişim doktorumu bence elifangel süper bi dr var :))))

hayırdır sedacım önemli bişi yok dimii????

canım doruk tıpta gitmediğim dr kalmadı hepsi kist var dedi korkutmuştu bide çok fazla iltihapım vardı mantar olmuştum yanma vardı benide en iyi kendi dr biliyor çok iyi geliyor tedavileri ama alttan muayne ediyor diede çekiniyorum iyi olucam inşallah ama çok korkuyorum şimdide hamile kalmaktan ((mafoldumben

selam kızlar. sedacım geçmiş olsun canım hadi sevindi kistin olmayışına diğerleride daha kola nede olsa tedavisi.
kızlar gülmeyin dicem ama ben hala aklıma geldikçe gülüyorum cimcimem ne önü azı dişi söktüğüm o yüzden şaşırdılar :))) sinirliliğimden kaynaklı çok sıkarım dişlerimi ben ki sonunda mikafatını gösterdi bide söktüğüm iki parça elimdeydi :))))) gerçekten iyi bir dişçi şart oldu artık bana bu böyle giden ikinci yakında ağzımda diş kalmıcak. bu arada kızlar biz biraz önce geldik eve.
gece eşim geldiği gibi mudanyaya fırladık yiğenlermden biri orda oturuyo bir kaç önce boşanmıştı bütün aile buraya akın etmişler garibim berbat durumda geri istiyormuş beyefendi karısını aldatırken, çalıştığını yerken iyiydi boşanınca karısı kıymete bindi pisliğin bütün sülale ordaydık bu saatlere kadar harp çıktı desem yeridir ((((((( yiğenimide alıp buraya getirdik çarşamba akşamıda İst. daki bir teyzemizin yanına götürücez. eşimde izne çıkıyo hem bize bi değişiklik olur hemde o yanlız kalmaz dedik. ayyyyyyyy yok ya normal insanlar bizi bulmuyo. Allah'tan herif bizlerin evlerini bilmiyo mahalleyi biliyo ama burayada girmek biraz yürek ister biliyosunuz bütün mahalle akrabayız anlıyacağınız aşiret gibiyiz burda. neyse kızlar bu gece baya kargaşalı başladı ve geçti yarına Allah kerim gelişmeleri yazarım.

günaydın hanımlar
antikac leadangel ve sedacım hepinize geçmi olsun kızlarr ay diş ağrısı çok kötü vallahi bende ayberke hamileyken çekmiştim öyle a.s berbat bişey

kaderm cnm ben ablama gttm ya ondan msnd yoktum tatlım kusura bakma

olurmu canım ne kusuru bende açtım bekledim sonra anladım evde olmadığını.
sonra eşim geldi çıktık bizde..

1 saat önce arda koltuğun tepesinden yüzüstü bir düştü,:2:
ayy yavrum çok fena düştü bu sefer.kafa çürük içinde zaten
okadar hareketliki ne yapacağım ben bunla ya..kafa yine şişti..mafoldumben
bugünde mutfaktan geldiğimde koca sandalyeyi ters çevirmiş girmiş içine
tutmuş sandalyenin ayaklarını sallanıyorlmaz:
hergün başka vukuatt şok oluyorum nerden buluyor bukadar enerjiyi anlamıyorum..

Canım benim çok çok geçmiş olsun..

İnşallah çok kısa zamanda iyileşeceksin sen hiç merak etme.

Ziya bey mükemmel zaten, ben çok çok beğendim. kasımın başında hastaneye çağırdı gideceğim ayın sonunda da muaynehaneye gideceğiz. Canım ya ben hiç bilmiyorum, belki sen biliyorsundur. Ben Zübeyde hanıma randevu almadan mı gideceğim. Orada mı veriyorlar randevuyu yoksa telefonla falan mı almam gerekiyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…