- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.641
kizlar napiyosunuz hepinizi cok ozledim kizim babannede esim iste bende annemle drdayim ziya bey 9 bucuga randevu verdi muaynehanede otururken yazayim size dedim kuzucuklarinizi optm dua edin bana
ben geldimmm.
leadangel cimcime biraz önce sizin ordaydım. akşam yemeğinde birden dişimde bi zonklama gözümden yaş geldi. fırladım çıktım diş hastahanesine gidiyodukki size yakın bir diş polikinliği gördük direk oraya daldık. daldık çünkü yolda benim diş elimde kaldı :))))))) nasıl kanıyo çövdürüyo resmen daha kapıdan girerken şok oldular. hasta kabuldeki kız düştünüzmü noldu diyo :))) zaten zor konuşuyom yok söktüm dedim :))) doktorun yanına doğru adam saf saf yüzüme bakıyo nasıl çıkardınız bunu dedi dedim çektim elimde kaldı :)))tampon yaptılar kanı durdurdular birde ilaçlı bi tampon sokuşturdu oraya ama ne güldüm yaaa zavallı doktor frakeştayn'a bakar gibi bakıyodu yüzüme :)))))))
kizlar napiyosunuz hepinizi cok ozledim kizim babannede esim iste bende annemle drdayim ziya bey 9 bucuga randevu verdi muaynehanede otururken yazayim size dedim kuzucuklarinizi optm dua edin bana
hayırdır sedacım önemli bişi yok dimii????
kaderm cnm ben ablama gttm ya ondan msnd yoktum tatlım kusura bakma
kızlar ben geldim kist filan yokmuş yanlız rahim ağzını iltihap sarmış çook kötü alttanda muane etti mantar varmış karnımda fazlasıyla gaz varmış kisti kim gördüyse hiç bişey yok dedi bu spriali çıkarıcam dedi için bi temizlensin sonrasında ocak ayındaki adetime taktırıcakmışım ayyy bi çıkardı spriali irin içinde hap verdi hastanede yatmana gerek yok dedi
özlemişim doktorumu bence elifangel süper bi dr var :))))