Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

ayy nerden başlayım bilemedim
ama önce karamuktan başalyım canım çok çok sevindim:dance:
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğin sana sıkı sıkı sarılsın.
ledanglein rüyası çıkmış ama entersan olacak bende buna benzer rüya gördüm ama ben doğurmamışım hemen anlatayım..
bir arkadaşıma bebek görmeye gitmişiz kızı olmuş.aman ne tatlıymış
bir sevmişsiki sorma.ben oarada otururken başka bir tl gelmiş başka birinden
bebeği olmuş dediler telde hemen oraya gittik bir baktım oda esmer tatlı bir kız
neyse ordan eve gelmişiz bizim evde bir kızdelikafadulden
aman ne oluyor bugün herkez kız doğurmuş diyorum.
ama hepside esmer, sabah kalkınca ilk aklıma gelen bugün hamile haberi alacağım dedim ve akşama kadar almadım diyordum hatta kendime buraya bir geldim karamuk hamile:dance:
işte böyle bir rüya yani kız bebeklerle dolu bir rüya hayır olsun..

antika sana gelyeim canım işin zormuş moral vermem gerekirse senind ededğin gibi
devrim konusunda rahatsın sadece ama oda arada yapılan ihmailsizler insanı mahveder.
allah korusun ya bişey olsaydı.
annesin rahatsız olduğunu bilmiyordum.bende nilimsi gibi ayrılabilirsiniz diyecektim ama
bu şartlarda zor tabi..
seda sanada geçmiş olsun canım.uamrım kötü bir şey yoktur..

bende cimicime gibi olacağım galiba sonunda cimcimeye diye diye bir hal oldum.
bugün 10da bir çıktım evden 6 da geldim yarınki planımız hazır bile eşimle tabi,
pazartesi günümüz var.salı arkadaş ev almıştı hasanağadan oraya ev görmeye gideceğiz..
çarşambaya allah kerim..
ama bugün annem geldi çat kapı kahvaltıya gelmiş..:dance:
bıraktım oğluşları anneme bugün süperdi.
ama şans işte çağırsam gelmez..

karamuk çok sevndim gözün aydın allah tamamını erdirsin hadi gözün aydın
dikkat et çok kendine maşallah bebişine

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm

:nazar:sonunda cnm hadi gözününüz aydın Allah sağlıkla almnı nsip etsin kucağına cnm sorunsuz büyüsün göbişinde ayyy biraz tuhaf oldum ben seni tanıdım tanılı sen bugünü bekliyordun cnm ne kdar güzel bir haberhihoyyythihoyyyt:teytey:

Son düzenleme:
karamukcum hadi gözünaydın.allah meleğini kucağına almayıda nasip eder inşallah.çok sevindim canım:CüvCüv:hihoyyyt

selam kızlar....
ayyy nasl yorgunum ve uykum var. bu gün okulum değişti özlücedeydim bu sabah koç ilköğretimde ayyy bayılıyorum şu okula ve öğrencilerine inş. ilerde Devrim'i de oraya yollama imkanımız olur. ama çok zor tabi yeni gelen yürürlükle :KK43:((
neyse kızlar herkese iyi pazarlar ben biraz dinlenip dışarı çıkmayı düşünüyorummm oğluşumla gezeyim az :p

merhabalar herkese.gezmekten yeni geldik anatoliumun altını üstüne getirdik bu gün kaç saatte çıktık bilmem tam bi zaman kaybı oldu yani. yorulmamda cabası.ama iki adım yerde gezmedimde demi
ycem bundan sonra.aldım hevesimi.neyse hadi iyi akşamlar herkese dinleneyim biraz ben.

fahrycm nasıl sevndm anlatamam..meleğin hayırlı olsun kuzummmm

cok sevindim yaaa ne mutlu allah kivandirsin saglikla hayirlisiyla gelsin bebegin

ayy nerden başlayım bilemedim
ama önce karamuktan başalyım canım çok çok sevindim:dance:
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğin sana sıkı sıkı sarılsın.
ledanglein rüyası çıkmış ama entersan olacak bende buna benzer rüya gördüm ama ben doğurmamışım hemen anlatayım..
bir arkadaşıma bebek görmeye gitmişiz kızı olmuş.aman ne tatlıymış
bir sevmişsiki sorma.ben oarada otururken başka bir tl gelmiş başka birinden
bebeği olmuş dediler telde hemen oraya gittik bir baktım oda esmer tatlı bir kız
neyse ordan eve gelmişiz bizim evde bir kızdelikafadulden
aman ne oluyor bugün herkez kız doğurmuş diyorum.
ama hepside esmer, sabah kalkınca ilk aklıma gelen bugün hamile haberi alacağım dedim ve akşama kadar almadım diyordum hatta kendime buraya bir geldim karamuk hamile:dance:
işte böyle bir rüya yani kız bebeklerle dolu bir rüya hayır olsun..

antika sana gelyeim canım işin zormuş moral vermem gerekirse senind ededğin gibi
devrim konusunda rahatsın sadece ama oda arada yapılan ihmailsizler insanı mahveder.
allah korusun ya bişey olsaydı.
annesin rahatsız olduğunu bilmiyordum.bende nilimsi gibi ayrılabilirsiniz diyecektim ama
bu şartlarda zor tabi..
seda sanada geçmiş olsun canım.uamrım kötü bir şey yoktur..

karamuk çok sevndim gözün aydın allah tamamını erdirsin hadi gözün aydın
dikkat et çok kendine maşallah bebişine

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim ya benn
allahıma binlerce şükürrrrrrrrrr 3 senenin sonunda
hamileyimmmmmmmmm

:nazar:sonunda cnm hadi gözününüz aydın Allah sağlıkla almnı nsip etsin kucağına cnm sorunsuz büyüsün göbişinde ayyy biraz tuhaf oldum ben seni tanıdım tanılı sen bugünü bekliyordun cnm ne kdar güzel bir haberhihoyyythihoyyyt:teytey:

karamukcum hadi gözünaydın.allah meleğini kucağına almayıda nasip eder inşallah.çok sevindim canım:CüvCüv:hihoyyyt

kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan allahım işallah sağlıcakla kucağıma almayı da nasip eder.
evet melekcim kendime dikkat etmek zorundaymışım zatn tedavi ile olduğu için 2 hafta çok dikkat edicez kendini fazla yormucaksın dedi ilaç verdi şuan onları kullanıyorum .
kaderim leadangel gibi sana da malum olmuş bak aynı şeyleri başka arkadaşımda söyledi cuma akşamı o da bebeklerle rüya görmüş sabahnına senin haberini aldım dedi. kaydirigubbakcemile3
ay sormayın kızlar dünden beri arayan arayana haberi duyan arıyoo vallahikaydirigubbakcemile3 işallah sonu da güzel olur :Saruboceq:

antika canım biz her pazar özlüceye abone olduk.koç ilk öğretim etrafında dönüp duruyoruz.
buldumuz evelrin 3 taneside koçun yakınınyadı....
koç ilköğretim okulu pilot okul ve benimde isteğim oğlumu o okula vermek
orata okuldada özlücedeki kültür okullarına vermek.
ama öyle torpil falanda olmuyor.orada ikamet etmek durumunda oluyor oradakiler şanslı.
planlarımız o yönde ama erkenden bişey söylemek istemiyorum.çok garanticiyim.
ya olmassa diye.inşallah olur çok istiyorum...olmassa da çok üzülürüm.
bu arada canım sen ordamı çalışmaya başladın..

karamuk bak canım herkeze malum olmuş..
rüyalarımıza bile grimiş,,bu arada eşine senmi söyledin yoksa oda dr.damı öğrendi..
benim hayalim eşime süprizim var deyip romantik bir akşam yemeğinde bu haberi vermek ti hep
bakalım nasıl tepki verecek diye meark etmişimdir.
ilkinde gebelik testimi eşim kendi yapmıştı..
2.cide ben evde yapıp salak gibi adamı arayıp telde söylemiştim.sempatiksalakcinni
çok heycecanlanmıştım pat diye söyledim, eşimde kapat geliyorum deyip 5 dakikada evdeydi..
allahım isyteyen herkeze bu hamileği anne baba olmayı tattırsın..

Son düzenleme:
karamukcum evet kutlamak isteyenler olabilir ama lütfen bu 2 haftada telefonlardan da uzak dur özellikle telsiz aklinialirimsmile

ahhh be ilknur birbirimizi tanısydık kesin karşılaşmıştık :eek:

antikacım hadi hayırlısı olsun bakalım...

bu arada ben o okulu duymamıştım hiç ne özelliği var kızlar eee ileride bizede lazım olacak di mi :KK1:
antikacım sana bir torpil yaparlar mutlaka sen orda göreve başladıysan bu iler torpil işi guclubacismile kaerim kültür okulları benim de çok hoşuma gidiyor bakalım hayırlısı oooo daha çok var

vallahi cimcimem gözlerim hep arıyo sizlerden birini dışarı çıkınca bi gün tanışırız inşallah

günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
evet cimcimem dediğin doğru bak ben bunu düşünmemiştim telefonlardan mümkün olduğunca uzak durayıma.s
kaderim ben söyledim canım eşime ilkinde öğrenince salak gibi herkesi aradım heycandan bana kalmadan kayınvalidem yetiştirmişti ve çok sinir olmuştum şimdi bu ikincisinde hiç kimseye söylemedim eşim bile adetlendim sanıyodu ona da geçen hafta hastane kapısında adetlenmediğimi onun için hastaneye geldiğimizi söyledim şok oldu tabi inanmadı daha sonra orda tahlil yaptırıdk sonucunu 2 saat sonra arayıp öğrenin dedi ben daha aramadan dr un sekreteri aradı gözünüz aydın diye ama tabi ben bunu eşiem söylemedim telefonda olmasın diye alamadım sonuçları dedim akşam eve gidince söyledim ama bi bağırış bi ağlaşma görseniz kaydirigubbakcemile3 iyiki tel de söylememişim yoksa o tepkiyi göremicektim:KK1:

cimcimem koç okulumu sordun canım
vehbi koçun yaptırdığı bir okul.canım pilot okul aynı zamanda..
şöyle bir konuya gireyim cimcem için
abimin karşı dairedeki bayan dairesinde oturmadan oğlunu koça vermiş.
normalde orada oturması gerekiyor.o okula vermesi için
kendi eğitimde oturmaktaydı halen,neyse ev adresinide özlücedeki evinin adresini vermiş.
bir araştırmışlar orada oturan yok.hemen para cezasıyla birlikte çocuğu okuldan çıkarttmışlar bunu üzerine kadın müdüre çıkıp taşınacağını söylemiş.o halde hemen yarın burada ikamaet etmeye başlayabilirsiniz demiş.bu arada kadının ne kapısı var ne mutfak dolapları hazır, hemen acilen kadın bir odaya razı olmuş
sırf oğlu koça devam etsin diye.her türlü zorluğa yenik düşmüş,eşide o sıra işleridnen dolayı uzakalıktan dolayı yanına gidememiş.kadın oğluyla bir ay boyunca çok zorluk çekti..sebebi koç ilköğretime gitsin oğlu diye..yani böyle bir okull.bende çok istiyorum ama istemekle olmuyor..:a015:

bu arada günaydın kızlarrrrrrrra.s. geç oldu ama

günaydın hanımlarrrropuyorumnanaktan
evet cimcimem dediğin doğru bak ben bunu düşünmemiştim telefonlardan mümkün olduğunca uzak durayıma.s
kaderim ben söyledim canım eşime ilkinde öğrenince salak gibi herkesi aradım heycandan bana kalmadan kayınvalidem yetiştirmişti ve çok sinir olmuştum şimdi bu ikincisinde hiç kimseye söylemedim eşim bile adetlendim sanıyodu ona da geçen hafta hastane kapısında adetlenmediğimi onun için hastaneye geldiğimizi söyledim şok oldu tabi inanmadı daha sonra orda tahlil yaptırıdk sonucunu 2 saat sonra arayıp öğrenin dedi ben daha aramadan dr un sekreteri aradı gözünüz aydın diye ama tabi ben bunu eşiem söylemedim telefonda olmasın diye alamadım sonuçları dedim akşam eve gidince söyledim ama bi bağırış bi ağlaşma görseniz kaydirigubbakcemile3 iyiki tel de söylememişim yoksa o tepkiyi göremicektim:KK1:

günaydın canımm
ayy ne güzel mutlu bir haber bu eşin için.böyle konuları okuyunca gözlerim doluyor..
allahım yüzünü görmeyi kucağınıza almayı ansip etsin..

günaydın canımm
ayy ne güzel mutlu bir haber bu eşin için.böyle konuları okuyunca gözlerim doluyor..
allahım yüzünü görmeyi kucağınıza almayı ansip etsin..

amin canım amin işallahhhhhh:Saruboceq: şu iki haftayı bi atlatsak daha da rahatlıcam hem allahın izni ile 2 hafta sonra ultrasonda da görücem kısmetse :Saruboceq:
ay kızlar gerçekten o okula yazdırmak çok zor vallahi torpil falan işlemiyor bizimde bi tandık kimleri sokmadı araya neler yaptı ne paralar döktü gitti ordan kiralık ev tutuu ikametganı oraya aldıev boşken 4-5 ay kira ödedi orda okula yaptığı para yardımları da ayrıca tabi ama o kadra uğraşmaya en sonun da yazdırıd çocuğunu orya şuan orda okuyor halen ve çok memnunlar a.s

X