Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

aynen cnm bende ama bende o günlerime geri dönmek asla istemem biraz popo olacak kadın dediğinde ama tabi benim şu halimdeki, gibi de değil
KADERİM sana aynen katılıyorum benden ablamlar da dahil herkes nefret ederdi kızdırırdım onları sahura bir kalkardım ohhhh ne bulursam götürürdümbi de oruç tutmaz sabah geçerdim karşılarına bi daha yerdim çk uyuzdum milleti poposudur göbeğidir takmadığım lakap kalmazdı sonra kola cips çerez bi de tembelikeklenince aldıkça aldım hele gece kalkıp hazır mantıları götürünce kilo alımı kaçınılmaz oldu şimdi de önüne geçemiyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisanırım annemin evinde bir düzen vardı ev yemeği vardı birazda dondurulmuş gıdalar mahvetti beni offffffffffffffffffalsanaalsanasmile
ANTİKACIM almak istersen dediklerimi yap ama hafi harfine bak nasılda istediğin kiloları alıyorsun kaydirigubbakcemile3

bahsettiğiniz hapa gelince kızlar daha yeni bir bayan öldü o haptan haberlerde çıktı çok yeni....valla 100 de olsam hapla zayıflamam tut gırtlağını bak nasıl zayıflıyorsun :))))

Son düzenleme:
mafoldumbenkızlar çok kötüyüm kkızım hastalandı ateşli burda yazarken size öğretmeninden telefon geldi tuğçe atteşlendi die hemen ewe getiriyorum dedi getirdiler 39 ateş ilaç vermişler düşmedi hemen pedmere gittik müdahale ettiler ama düşüyor 1 saat sonra yine çıkıyor bide kusma var.hala başında bekliyorum ateşi düşsün die kzuzum hep uyuyor onu öyle gördükçe içim yanıyor.keşke onun yerine ben hasta olsaydım die..

geçmiş olsun tatlım yaaa
allah şifa versin inşallah

o bayan o haptan ölmemiş ama sadece 4 kapsul içmiş bağırsakları zaten problemliymiş çok şükür bana hiç bir şekilde yan etki yapmadı konur hastanesine gittim bu hapa başlamadan çok fazla kiloluydum yaşımda genç olduğu için dr bişeyler yapman şart dedi yanına destek lazım diyetin ya akupuntur ya hap ama güvendiğin bir hap bitkisel olanlarından dedi
araştırdım bunu ilk ay 10 kğ hızla verdim kalanınıda yavaş yavaş veriyorum artı kızlar şöle bişeyde var 104.8 tam bugün tartıldım 80.1 daha bu kadar daha versem olur fakat eşim yeter diyor sevmiyor zayıf hatun kendide maşallahhhhı var :))))))

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan ahyatu canım geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah.sedacım diyetisyenin neden bi hap önermedi canım. ben para veriyosam zayıflamak için bunuda beklerim kendim araştırmam.neyse tercih senin tabi yerimseniben sağlıkla kalın kızlarr...........

günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
ahyatuğ canım çok geçmiş olsun allah şifa versin çabucak :Saruboceq:

günaydın kızlar günaydın karamukçum
ahayatu tuğçeciye çok geçmiş olsun canım
umarım atlatmışsınızdır.
bende hep öyle derim onalra gelecek her kötülük bana gelsin derimm
annelik iştee başka bişey değil.

çok sağolun kızlar sabaha kadar bekledik başında ateşi düşmedi ama çok şkr şuan iyi ama dr 2 gün sürer dedi ateşi dikkat li olcaz.inan kaderim bütün gece başında dedim keşke sen hasta olacacağına ben olsaydım die.ben alışkın değilim onun böyle yatmasına ama allahıma çok şkr yne geçici hastalık versin.bu arada hepsinize günaydınnnnnnnnn kızlarr

amin canım amin hadi çok şükr düşmüş ateşi işallah çıkmaz bidaha yavrucağınn ateşi:Saruboceq:

geçmiş olsun cnm ya bizimde karacabeye gittiğim de aynı oldu 2 gün hiç düşmedi ateş cnm ıslak iç çamaşırı giydir ılınınca yine yıka çeşmede yine giydir üşümez aksine ahatlatıyo tuğkan 2 gün ıslak badiye dolaştı yinede düşmedi sizin inş. antibiyotiğe gerek kalmadan düşer
enfeksiyon işte bu hasvalar mahfediyor
b,zde şimdi doktordan geldik kızlar ilk göz muayenemizi olduk gözümüz kanlandı cimcime bana demişti ama sildim diye demiştim ogünden beri hafifiti akşam felaket kanlandı sbh gittik göz merkesine göz nezlesi olmmuşuz tedavi başladık bakalım yaz bize hiç yaramadı ya kışın iyiydik vallhi okadar küçük olmalarına rağmen bikere hasta olmadık yaz geldi hastalıklar başladı

aklinialirimsmile
ahh cnm ya malesef antibiotiğe başladık vücut mikrop kapmış mecburen kullanıyoruz...sabah kadar soğuk kompreks yaptık hep üstü ıslaktı ama düşüyor sonra tekrar çıkıyor.allahtan kusmamız geçti dr devam ederse serum takıcaz dedi onu atlattık çok şkr.kuzum 1 kilo verdi 1 günde içim eridi.akşam oluyor ya yine ateş yükseliyor.bakalım bu geceyi nasıl atlatcaz bakalım.......sizede geçmiş olsun cnm inş çabucak iyileşir kuzucun.

çok sağol cnm özellikle bizim gece çıkıyordu akşam mesela iyi yatma vakti geliyor saat gece 1 biz acile koşuyorduk allahım bidaha göstermesin bu göz falan yalan yani ateş en korkulusu ama antibiyotiğe başladıysanız allahın izniyle düşer artık işte bağışıklık kazanıyorlar ama yapacak hiç bir şey yok daha minicikten tanıştılar antibiyotikle

ewet gece çıkar derler ya hastalık çok doğru biz yatmaya yakın bakıyorum ateş gündüz bişi yok.napalım bi kaç gün böyle gidicek artık allah geçici hastalık versin inşş.biz çok antibiotik kullanmadık ama her verişimde üzülüyorum ama yapacak bişi yok malesef geçmiyor başka türlü.ahh anne sütü ahh ne güzel o zamanlar hasta olmuyorlardı inş bu kızımada doya doya emziririmde en azından 2 yaşına kadar ilaçla tanışmaz.

inş. cnm ya bende emzirmekten yana çok dertliyim kızlar biliyorya benimki memeye geldimi yırtardı kendini türlü şaklabanlıkla sadece 6 ay emzirdim bari geceleri emseydi direk bıraktı hiç bir emzirme keyifli değildi kabus gibiydi yine emmiycek ne yapıp dikkatini dağıtıp emzirirmle geçti 6 ay bir geceleri nazlanmadı uyku sersemi napalım geldi geçti allaha şükür yiyor yemiyor derken ek gıdalara alıştılar kendilerini kurtardılar artık

problemli olunca emzirme gerçekten zor oluyor ben tuğçeyi çok şkr 16 emzirdim daha sütüm vardı uyku problemi yüzünden bıraktırmak zorunda kaldım bütün gece memede uyumak istiyordu bende artık dayanamaz hale gelmiştim koltuk tepesinde oturarak uyumaya doktorumuz bıraktır artık yeter dedi öylelikle bıraktık yoksa 22 ay emzirecektim kısmet olmadı.bakalım bu napcak her çocuk bir olmuyo en azında bi 6 ay emse kardır die düşünüyorum inş daha fazlası olur daha fazla emer.bunda şimdiden süt yapan gıdalar tüketmeye başladım bile.

yine ateşşşşşşşşşşş tuğçem kuzum yine ateşleniyor..

nazar değdi cadıya :2:ayyy var ya ateş deyince sinirlerim bozuluyor çok geçmiş olsun cnm keşke elimizden biey gelse di mi onlar yatarken mafoldumben leadangel cnm belliydi ama çok üzüldüm cnm göz nezlesi ben çok sık olurum ama o ilaç çokta yakar gözünü yavrumun sana da geçmiş olsun...kış yaz meselesi değil tatlım ANNE SÜTÜ mucizesi hastalanmamaları ben havuza da denize de soktum ( tabi egede ) bişey olmadı.....
ama doğrusu leadangelim tuğkancık gibi olsaydı atatuğ ben senin kadar sabırlı olamazdım daha erken bile bıraktırırdım gibi geliyor...çok şükür biz daha ateş için sadece calpol kullandık o da dişler çıkarken çok şükür...o yüzden ısırsa da en azından geceleri uyku sersemi emziriyorum şu ısırma huyundan vaz geçiremedim malesef....

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorucam özellikle NİLİMSİ sen girip görürsen cvp yaz lütfen....çocuk eğitimi için çok düzgün bir kitap arıyorum bir kaç tane tavsiyeyle aldım okudum ama bazı eksikler var gibi sanki var mı bu yaşlarda eğitim için bir kitap hadiiii biliyorsanız yazın bana zemuszemus geçen tv de bir psikolog özlellikle erkek anneleri için bir kitap adı vermiş şimdi ablam onu arıyor bulunca size de yazarım erkek çocuklarının sorumluluğu 2 kat daha fazla demiş çünkü karşı cins annede olsa mafoldumben offffff ne zormuş çocuk büyütmek ya da şöyle söyliyeyim doğru bir insan yetiştirmeye çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…