- 24 Ocak 2009
- 903
- 1
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
selam hanım hanımcıklarrr....
ayyy herkeste bi kilo derdi ben bi tavsiye verim topiğin çirozu olarak :))) sabah aç karnına bol ılık su güzel bi kahvaltı, öğleni koşturmaca arasında unut :))) akşama kadar sinirlerini iyice tahrip et akşamda yarı aç yarı tok barut fıçısı gibi kalk sofradan gecede uyuma :))))) şaka bi yana benide bu sinirim kurutuyo gene vermişim indim 40 a(( yakında uçucam dün akşam herifle yaa zayıfladıkmı biz deyip tartıya bi çıktıkki durum vahim cidden ben 40 kilo 120 gr. o garibimde 67 tam.bırakın vermeyin ben almaya çalışıyom siz vercez deyip duruyonuz.
okul konusunda bende sana katılıyorum cimcimem ama ben 3 yaşında oyun gurubunu tercih ederim 5-6 anaokulu diye düşünüyorum. ve evet yazı öle böle geçirdik ama kış için bi plan yapıp en azından ayda bir görüşelim kızlar kuzucuklar birbirlerinden çok etkileniyorlar gerçekten hem öğrenmelerinide hızlandırıyor.hatta kışı beklemeyip bayramdan sonra başlayalım.ne dersiniz.[/QUOT
cnm zaten bende 0-3 arası 1-2 saatlik istiyorum ama sonra yarım gün gitsin diyorum bakalım kısmetbence de valla geçen leadangeldeydik melekle öldük gülerken hallerine çok tatlı oldular yaaaa kaydirigubbakcemile2
cimcimecim evlenirken 45 kiloydum öyle olmak istemem aslada 55-60 arası yeter bana.çok zayıf oluncada yüzüm hayalet gibi oluyo kemiklerim çıkıyo.antikacım napıyosun güzelim sen biraz bak kendine en azından 50 ol bari ayıp oluyyo gız bize.:roflol:dediğin gibi sinir çok zayıflatıyo antikacım bi ara bende eşimi kıskançlık krizlerine girmiştim mahvediyo insanı.oruca gelince ben bu sene tutmuyorıum kızlar.seneye kısmetse......
mafoldumbenkızlar çok kötüyüm kkızım hastalandı ateşli burda yazarken size öğretmeninden telefon geldi tuğçe atteşlendi die hemen ewe getiriyorum dedi getirdiler 39 ateş ilaç vermişler düşmedi hemen pedmere gittik müdahale ettiler ama düşüyor 1 saat sonra yine çıkıyor bide kusma var.hala başında bekliyorum ateşi düşsün die kzuzum hep uyuyor onu öyle gördükçe içim yanıyor.keşke onun yerine ben hasta olsaydım die..
günaydın kızlarr...bu gün annemdeyim.oğlanda oyun sırası bekliyo çok oturamıycam netin başında.ama şu acı biber hapı meksika hapımı sedacım.geçenlerde 23 yaşında bi kadın hayatını kaybetmiş meksika hapının adıda geçmişti yanlış hatırlamıyosam ölüm nedenleri arasında bağırsaklarında tahribat yapmış.araştırın kızlarr sağlığımızdan olmayalımmmCADIARZU
çok sağolun kızlar sabaha kadar bekledik başında ateşi düşmedi ama çok şkr şuan iyi ama dr 2 gün sürer dedi ateşi dikkat li olcaz.inan kaderim bütün gece başında dedim keşke sen hasta olacacağına ben olsaydım die.ben alışkın değilim onun böyle yatmasına ama allahıma çok şkr yne geçici hastalık versin.bu arada hepsinize günaydınnnnnnnnn kızlarr
amin canım amin hadi çok şükr düşmüş ateşi işallah çıkmaz bidaha yavrucağınn ateşi:Saruboceq:
geçmiş olsun cnm ya bizimde karacabeye gittiğim de aynı oldu 2 gün hiç düşmedi ateş cnm ıslak iç çamaşırı giydir ılınınca yine yıka çeşmede yine giydir üşümez aksine ahatlatıyo tuğkan 2 gün ıslak badiye dolaştı yinede düşmedi sizin inş. antibiyotiğe gerek kalmadan düşer
enfeksiyon işte bu hasvalar mahfediyor
b,zde şimdi doktordan geldik kızlar ilk göz muayenemizi olduk gözümüz kanlandı cimcime bana demişti ama sildim diye demiştim ogünden beri hafifiti akşam felaket kanlandı sbh gittik göz merkesine göz nezlesi olmmuşuz tedavi başladık bakalım yaz bize hiç yaramadı ya kışın iyiydik vallhi okadar küçük olmalarına rağmen bikere hasta olmadık yaz geldi hastalıklar başladı
çok sağol cnm özellikle bizim gece çıkıyordu akşam mesela iyi yatma vakti geliyor saat gece 1 biz acile koşuyorduk allahım bidaha göstermesin bu göz falan yalan yani ateş en korkulusu ama antibiyotiğe başladıysanız allahın izniyle düşer artık işte bağışıklık kazanıyorlar ama yapacak hiç bir şey yok daha minicikten tanıştılar antibiyotikle
ewet gece çıkar derler ya hastalık çok doğru biz yatmaya yakın bakıyorum ateş gündüz bişi yok.napalım bi kaç gün böyle gidicek artık allah geçici hastalık versin inşş.biz çok antibiotik kullanmadık ama her verişimde üzülüyorum ama yapacak bişi yok malesef geçmiyor başka türlü.ahh anne sütü ahh ne güzel o zamanlar hasta olmuyorlardı inş bu kızımada doya doya emziririmde en azından 2 yaşına kadar ilaçla tanışmaz.
inş. cnm ya bende emzirmekten yana çok dertliyim kızlar biliyorya benimki memeye geldimi yırtardı kendini türlü şaklabanlıkla sadece 6 ay emzirdim bari geceleri emseydi direk bıraktı hiç bir emzirme keyifli değildi kabus gibiydi yine emmiycek ne yapıp dikkatini dağıtıp emzirirmle geçti 6 ay bir geceleri nazlanmadı uyku sersemi napalım geldi geçti allaha şükür yiyor yemiyor derken ek gıdalara alıştılar kendilerini kurtardılar artık
yine ateşşşşşşşşşşş tuğçem kuzum yine ateşleniyor..