- 4 Ekim 2009
- 4.342
- 9
- 43
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
mrb canım kusura bakma ben pek giremiyorum yeni gördüm ben acı biber hapınla verdim 24 kğ sanırım hala kullanıyorum çok memnunum hiç bir yan etkisini görmedim
soruların olursa cevaplarım canım ii geceler
günaydın kızlarr...bu gün annemdeyim.oğlanda oyun sırası bekliyo çok oturamıycam netin başında.ama şu acı biber hapı meksika hapımı sedacım.geçenlerde 23 yaşında bi kadın hayatını kaybetmiş meksika hapının adıda geçmişti yanlış hatırlamıyosam ölüm nedenleri arasında bağırsaklarında tahribat yapmış.araştırın kızlarr sağlığımızdan olmayalımmmCADIARZU
günaydın kızlar ben kendimden örnek veriyim zayıflama hapıyla zamanında 20 kg verdim oo bir ara çok meşhur hapla sonra midemde ülser oldu yralar yemek yiyemez hale geldim en ağır ilaçları kullandım yaralar iyileşsn midedeki die allahtan ben hafifi atlattım sonra aynı 20 kiloyu bir güsel aldım ben sanslıydımki hafifi atlattım
ben hala kızımla birlikte kullandım onda hasar benden daha berabt şeker hastası oldu ailede hiç yok üstelik şeker hastalığı
amann bende anneme almayı düşünüyordumbilmiyorumkismile
anne katili olacakmışım meğer.
seda sen nasıl kullandın canım ya
araştırdınmı acaba aynı haptanmı bahsediyoruz.
merhaba kızlar zayıflama haplarını kesinlikle tavsiye etmiyorum aman ha kullanmayın ne olursa olsun,eğer zayıflamak istiyorsanız güzel bir dietisyen ve rejim inanın çok faydalı oluyor.hala kzım altıparmakta bir dietisyene gitti rejim,yürüyüş ve ozon terapisi ile tığ gibi oldu.hapa verilecek para ile dietisyene gidin daha iyi olur bence.sedaya nasıl yan etki emedi bilmiyorum ama mutlaka onun yan etkisi çıkar ondan bir gün.
kesinlikle katılıyorum canım sana a.s yani eğer zayıflamak istiyorsan gideceksin diyetisyene biz arkadaşla beraber başaldık ben 11 kilo arkadaşım 15 kilo verdi diyetisyenle ve şuanda korumadayız kilo sabitliyoruz ve bütüngün de yiyoruz valla millet şaşırıyo hem yiyip hem nasıl kilo verdiniz diyekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben kendimden örnek veriyim zayıflama hapıyla zamanında 20 kg verdim oo bir ara çok meşhur hapla sonra midemde ülser oldu yralar yemek yiyemez hale geldim en ağır ilaçları kullandım yaralar iyileşsn midedeki die allahtan ben hafifi atlattım sonra aynı 20 kiloyu bir güsel aldım ben sanslıydımki hafifi atlattım
ben hala kızımla birlikte kullandım onda hasar benden daha berabt şeker hastası oldu ailede hiç yok üstelik şeker hastalığı
zaten aç kalmak demek zayıflamak değilki az az yiyip sık yiceksin.eşimde şuan bi liste var biz onu uyguluyoruz ramazan dieti görseniz neler var çeşit çeşit yemekler.ama ben hap kullanmaya kesinlikle karşıyım dediğim gibi hapa verilen para ile dietisyene gidilebilir.zaten dietisyenler belli bir kiloya gelince kiloyu sabitlemeye çalışıyorlar.bence en iyisini yapmışsın karamukcum doktora gitmekle..legadelin başına gelenler kötü okudumda içim acıdı bir ilaç ne hale getirmiş.değmez..