Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

face demeyin banakaydirigubbakcemile
gerçi kocişim geçenlerde al dedi,nasıl olduysa dedim bende şaşırdım.
sonra yiğitarda yazıpta al dedi.:mymeka:
ismimle almamı istemiyor haspam
eski sevgililerde ayfer nerde diye beni arıyorlar sanki:bbo:
gerçi eşim ilk ve son aşkım ama tabi takıntılarım, çıktıklarımız olmuştu.
ne düşünüyorsa artık.
ayfer olarak alma diyor.
peki msn ayfer, nasıl oluyor kızlar bir deyin hele
öyle oluyorsa hemen alacağım ne yapayım belki ayferi sıkıştırırım biryerelaelaelaelaelae
seda hazır hatırlatmışken bu işide çözeyim..
bu arada ben nasıl uyacam bilemiyorum zerre kadar uykum yok,

mrb canım kusura bakma ben pek giremiyorum yeni gördüm ben acı biber hapınla verdim 24 kğ sanırım hala kullanıyorum çok memnunum hiç bir yan etkisini görmedim
soruların olursa cevaplarım canım ii geceler

24 kilomu verdin,,harika yaaa
bende bunu araştırayım benim anneme lazım da
kadın çörek otuna talip 3 aydır.5 kilo verebilmiş,

günaydın hanımlarrrrrrropuyorumnanaktan
ahh kızlar bu kilolar hepimizin derdi vallahi ben doğum yapalı 6 sene oldu anca verebildim kilolarımı tam anlamıyla o da diyetisyen yardımı ile :KK1: ee tutmazsan gırtlağıı en sonunda olacğı buydu hele geçen yaz en kilolu haldeydim çok şükür gitti hepsi önemli olan bu kiloda kalmak şimdia.s

günaydın kızlarr...bu gün annemdeyim.oğlanda oyun sırası bekliyo çok oturamıycam netin başında.ama şu acı biber hapı meksika hapımı sedacım.geçenlerde 23 yaşında bi kadın hayatını kaybetmiş meksika hapının adıda geçmişti yanlış hatırlamıyosam ölüm nedenleri arasında bağırsaklarında tahribat yapmış.araştırın kızlarr sağlığımızdan olmayalımmmCADIARZU

günaydın kızlarr...bu gün annemdeyim.oğlanda oyun sırası bekliyo çok oturamıycam netin başında.ama şu acı biber hapı meksika hapımı sedacım.geçenlerde 23 yaşında bi kadın hayatını kaybetmiş meksika hapının adıda geçmişti yanlış hatırlamıyosam ölüm nedenleri arasında bağırsaklarında tahribat yapmış.araştırın kızlarr sağlığımızdan olmayalımmmCADIARZU

günaydın canımmmopuyorumnanaktan ay evet canım ya bende duydum onu gazetede okudum kullanan arkadaşalrımda var söylüyoruz kullanmayın böyle şeyler diye ama yine de kullanıyolar.bu zayıflama hapalrı yüzünden kaç kişi hayatını kaybetti zaten kullanılması gereken bişey olsa diyetisyenler destek olarak veririler a.s

günaydın kızlar ben kendimden örnek veriyim zayıflama hapıyla zamanında 20 kg verdim oo bir ara çok meşhur hapla sonra midemde ülser oldu yralar yemek yiyemez hale geldim en ağır ilaçları kullandım yaralar iyileşsn midedeki die allahtan ben hafifi atlattım sonra aynı 20 kiloyu bir güsel aldım ben sanslıydımki hafifi atlattım
ben hala kızımla birlikte kullandım onda hasar benden daha berabt şeker hastası oldu ailede hiç yok üstelik şeker hastalığı

amann bende anneme almayı düşünüyordumbilmiyorumkismile
anne katili olacakmışım meğer.
seda sen nasıl kullandın canım ya
araştırdınmı acaba aynı haptanmı bahsediyoruz.

merhaba kızlar zayıflama haplarını kesinlikle tavsiye etmiyorum aman ha kullanmayın ne olursa olsun,eğer zayıflamak istiyorsanız güzel bir dietisyen ve rejim inanın çok faydalı oluyor.hala kzım altıparmakta bir dietisyene gitti rejim,yürüyüş ve ozon terapisi ile tığ gibi oldu.hapa verilecek para ile dietisyene gidin daha iyi olur bence.sedaya nasıl yan etki emedi bilmiyorum ama mutlaka onun yan etkisi çıkar ondan bir gün.

günaydın kızlar ben kendimden örnek veriyim zayıflama hapıyla zamanında 20 kg verdim oo bir ara çok meşhur hapla sonra midemde ülser oldu yralar yemek yiyemez hale geldim en ağır ilaçları kullandım yaralar iyileşsn midedeki die allahtan ben hafifi atlattım sonra aynı 20 kiloyu bir güsel aldım ben sanslıydımki hafifi atlattım
ben hala kızımla birlikte kullandım onda hasar benden daha berabt şeker hastası oldu ailede hiç yok üstelik şeker hastalığı

ay canım yaa çok geçmiş olsun gerçekten ağır sonuçalrı olmuş senin için çok şükür atlatmışsın ben anlamıyorum bu insanalrı bile bile nasıl canalrını tehlikeye atıyolar ya tut gırtlağını git diyetisyene düzenli ve sağlıklı şekilde kilo ver

amann bende anneme almayı düşünüyordumbilmiyorumkismile
anne katili olacakmışım meğer.
seda sen nasıl kullandın canım ya
araştırdınmı acaba aynı haptanmı bahsediyoruz.

ay aman sakın hayatım sakın alıyım deme kime ne etki yapacağı belli olmaz a.s

merhaba kızlar zayıflama haplarını kesinlikle tavsiye etmiyorum aman ha kullanmayın ne olursa olsun,eğer zayıflamak istiyorsanız güzel bir dietisyen ve rejim inanın çok faydalı oluyor.hala kzım altıparmakta bir dietisyene gitti rejim,yürüyüş ve ozon terapisi ile tığ gibi oldu.hapa verilecek para ile dietisyene gidin daha iyi olur bence.sedaya nasıl yan etki emedi bilmiyorum ama mutlaka onun yan etkisi çıkar ondan bir gün.

kesinlikle katılıyorum canım sana a.s yani eğer zayıflamak istiyorsan gideceksin diyetisyene biz arkadaşla beraber başaldık ben 11 kilo arkadaşım 15 kilo verdi diyetisyenle ve şuanda korumadayız kilo sabitliyoruz ve bütüngün de yiyoruz valla millet şaşırıyo hem yiyip hem nasıl kilo verdiniz diyekaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum canım sana a.s yani eğer zayıflamak istiyorsan gideceksin diyetisyene biz arkadaşla beraber başaldık ben 11 kilo arkadaşım 15 kilo verdi diyetisyenle ve şuanda korumadayız kilo sabitliyoruz ve bütüngün de yiyoruz valla millet şaşırıyo hem yiyip hem nasıl kilo verdiniz diyekaydirigubbakcemile3

zaten aç kalmak demek zayıflamak değilki az az yiyip sık yiceksin.eşimde şuan bi liste var biz onu uyguluyoruz ramazan dieti görseniz neler var çeşit çeşit yemekler.ama ben hap kullanmaya kesinlikle karşıyım dediğim gibi hapa verilen para ile dietisyene gidilebilir.zaten dietisyenler belli bir kiloya gelince kiloyu sabitlemeye çalışıyorlar.bence en iyisini yapmışsın karamukcum doktora gitmekle..legadelin başına gelenler kötü okudumda içim acıdı bir ilaç ne hale getirmiş.değmez..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm aman ne olur zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın kulaktan dolma şeylerle ilaç kullanmayın hiç bir ilaç mucize yaratmaz.sen ağır ama diğer insanlara göre hafif atlatmışsın çok geçmiş olsunn...

zaten aç kalmak demek zayıflamak değilki az az yiyip sık yiceksin.eşimde şuan bi liste var biz onu uyguluyoruz ramazan dieti görseniz neler var çeşit çeşit yemekler.ama ben hap kullanmaya kesinlikle karşıyım dediğim gibi hapa verilen para ile dietisyene gidilebilir.zaten dietisyenler belli bir kiloya gelince kiloyu sabitlemeye çalışıyorlar.bence en iyisini yapmışsın karamukcum doktora gitmekle..legadelin başına gelenler kötü okudumda içim acıdı bir ilaç ne hale getirmiş.değmez..

evet canım aynen öyle mesela benim diyetimde hamurişinden tut tatlıına dondurmasına meyvesine kadar herşey var şuanda hala öyle ve isteğime göre veriyo çikoltayı çok sevdiğim için mutlaka bir öğünde çikolatalı bişey veriyo yani kesinlikle aç kalmıyosun

çok sağolun kızlar bahsettiğim ilacı ben 6 sene evvel kullandım ebnimki acı bbiber hapı değil yalnız bir ara çok meşhurdu şimdi adını sölemiyeyim ondan

allah korusun ay ben korkttum bu haptan vallah.
ben de kilo sorunu olsa bende diyetisyene giderdim diye düşünüyorum,
kilo saplantısı var bende biraz göbeğim çıksa eşim balkonu çıkmışsın diye dalga geçiyorkaydirigubbakcemile
4 aydır 60 da duruyorum ne ileri ne geri

önceden kk girdiğimde bir derdim varı uğramadan geçmiyordum
şimdileri ise yemek tarifleri topiğine yapıştım:2:
oruçluyken canım bir sürü şey çekiyor.
neyse birini yaptım ama söylemeyim canınız çekmesin.
malum ahyatu daha doğurmadı.
bu arada oruç nasıl gidiyor kızlar.
ben ilk gün buzdolabına gidip gidip soğuk sualrı götürdüm
1saat sonra akılma geldi oruçlu olduğumdelikafadulden
ayy ne güldüm kendime neyse orucum bozulmadı tabi unuttuğum için:umursamaz:,
malum ilk gün

selam hanım hanımcıklarrr....
ayyy herkeste bi kilo derdi ben bi tavsiye verim topiğin çirozu olarak :))) sabah aç karnına bol ılık su güzel bi kahvaltı, öğleni koşturmaca arasında unut :))) akşama kadar sinirlerini iyice tahrip et akşamda yarı aç yarı tok barut fıçısı gibi kalk sofradan gecede uyuma :))))) şaka bi yana benide bu sinirim kurutuyo gene vermişim indim 40 a :KK43:(( yakında uçucam dün akşam herifle yaa zayıfladıkmı biz deyip tartıya bi çıktıkki durum vahim cidden ben 40 kilo 120 gr. o garibimde 67 tam.bırakın vermeyin ben almaya çalışıyom siz vercez deyip duruyonuz.
okul konusunda bende sana katılıyorum cimcimem ama ben 3 yaşında oyun gurubunu tercih ederim 5-6 anaokulu diye düşünüyorum. ve evet yazı öle böle geçirdik ama kış için bi plan yapıp en azından ayda bir görüşelim kızlar kuzucuklar birbirlerinden çok etkileniyorlar gerçekten hem öğrenmelerinide hızlandırıyor.hatta kışı beklemeyip bayramdan sonra başlayalım.ne dersiniz.

kaderim oruç 2 gün tutmadım malum günümdü çünkü bugün başladımki ayy allahım şudakikkalar geçsede suya kavuşsam bende sbh tuğkanın kahvaltısından bir kaşık attım azıma herşeyi tadıyorum alışkınım ya diğer öğünlerde vukatım yok kaldı 50 dk vallh kendimi saatte bakmaktqan alamıyorum töbe haşa geçen sene ne iyimişizzz ayy ayy alllahım dışarda çalışanlara yardım etsin ama çoğu çalışan tutamaz bakalım eşim naptı ona yine cigara koyuyor işte allahtan öyle derdim yok

benim eşimde sigara çok içtiği için
oruçluyken hiç çekilmiyor.
bu yüzden pek fazlada oruç tutamıyor.
şimdilik iyiz bakalım gayet güzel tuttu.daha başlangıçtayız gerçi sonrasını göreceğiz.
umarım devamı gelir,nede olsa kocamı benden çok yanındaki elemanlar çekiyor banane.:umursamaz:
antika ne 40ı kız niye sinir yapıyon canım ya boşver salla gitsin bir dahamı gelecen dünyaya,
eşinde zayıf gerçi uyum sağlıyorsunuzdur.
ama abur cuburu çoğalt ben evde sürekli abur cubur yiyiyorum.çikolata krizim tutar arada bir,o yüzden kilo veremiyorum.birde hareketsizim.onunda etkisi var tabii.
şöyle oturup kahvaltımı edeyim.ardından öğle yemeği sonra akşam yemeği asla olmaz kahvaltıyla akşamı bulurum.oda çok yemem,
moral bozukluluğuda etkiliyor tabi,kilo alımını
keyfine bak sen kimse için üzülme,

cimcimecim evlenirken 45 kiloydum öyle olmak istemem aslada 55-60 arası yeter bana.çok zayıf oluncada yüzüm hayalet gibi oluyo kemiklerim çıkıyo.antikacım napıyosun güzelim sen biraz bak kendine en azından 50 ol bari ayıp oluyyo gız bize.:roflol:dediğin gibi sinir çok zayıflatıyo antikacım bi ara bende eşimi kıskançlık krizlerine girmiştim mahvediyo insanı.oruca gelince ben bu sene tutmuyorıum kızlar.seneye kısmetse......

X