- 14 Mart 2010
- 749
- 3
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan ahyatu canım geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah.sedacım diyetisyenin neden bi hap önermedi canım. ben para veriyosam zayıflamak için bunuda beklerim kendim araştırmam.neyse tercih senin tabi yerimseniben sağlıkla kalın kızlarr...........
selam kızlarrrsedcım yazdıklarım için beni yanlış anlamıyorsundur sanırım.sağlığın yerinde olsunda doktorda hapta senin tercihin tabi. ahyatu tuğçen nasıl canım umarım ateşi düşmüştür kuzucuğunun.leadangel bizde oğlumda gözlerimizle çok problem yaşadık göz nezlesi değil ama brunları tıkalı olduğu zaman sürekli gözler çapaklanırdı.cimcimem çocuk yetiştirmek gerçekten zor hayatım.sürekli merak sorular sorular.mecburen cevaplıyosun.oğlum özellikle erkek kız kavramlarında,cinsellikte zorlamıştı beni.benim ppm var,kızlarında ppsi varmı,ben kimle evlenicem ,adı ne bi gün hamileyim kardeşim karnına nerden girdi diye sordu.göbeğindenmi girdi soru soru........bigünde anneme bıraktım anlatmıştım oğluma önceden kızların vj olur erkeklerin pp diye..anneme sormuş senin vjnn varmı diye kadın hiç hayatında duymamamış bu kelimeyi almaya gidince bana sordu dinçer bana bunu sordu açıkladım tabi............bunun gibi bir sürü soru........şimdide onları geçtik kardeşindede gördü merak geçti...şimdide babannem yaşlımı,babamın saçları dökülmesin yaşlı olmasın,siz yaşlanmayın,yaşlılar ölürmü,cennet cehennem,melekler,şeytanlar...........böyle sorular sürekli......çok duygusal hepsine cevap vermiyorum çok etkileniyo çünkü.oyunlardada ben ten ,zoro,örümcek adam hep bunları oynuyolar.her çocuk aynı olmaz ama zor yani anlıycan.
sağol cnm teşekkür edrizz çocuklar hasta olunca sanki hayat duruyor çok zor allah herkezin evladına sağlık nasip etsin..selam kızlarr
kilo konusuna değinmişsiniz rakamlar çok önemli değil bence önemli olan sağlık ve sağlıklı bi vucut görünümü inşallah herkez istediği kiloya ulaşır
hap konusu bana da çok uzak geliyo sağlıklı olmadığını düşünüyorum en sağlıklı kilo verme diyet ve spor bence..
ahyatuğ canım çok geçmiş olsun bizde tatilden gelince ateşlendi öykü çok üzülüyo insna tahmin ediyorum allah bidaha yaşatmasın dikkat edin kendinize
cimcimem bana drumuz tavsiye etmişti ama daha almadım alınca y
azarım canım sana da
leadangelcim bizde bi akşam gitsek diye niyetlendik sona vazgeçtik kuleye belki o gün gelsek karşılaşçakmışız:))
bu arada paşama geçmiş olsun
çok sağol cnm ya kule harika bide sanırım sahura kadar açık 2 ye kadar oturduk serin serinselam kızlarr
kilo konusuna değinmişsiniz rakamlar çok önemli değil bence önemli olan sağlık ve sağlıklı bi vucut görünümü inşallah herkez istediği kiloya ulaşır
hap konusu bana da çok uzak geliyo sağlıklı olmadığını düşünüyorum en sağlıklı kilo verme diyet ve spor bence..
ahyatuğ canım çok geçmiş olsun bizde tatilden gelince ateşlendi öykü çok üzülüyo insna tahmin ediyorum allah bidaha yaşatmasın dikkat edin kendinize
cimcimem bana drumuz tavsiye etmişti ama daha almadım alınca y
azarım canım sana da
leadangelcim bizde bi akşam gitsek diye niyetlendik sona vazgeçtik kuleye belki o gün gelsek karşılaşçakmışız:))
bu arada paşama geçmiş olsun
biz geldik
bu gün sabahtan bu yana jimerdeydik
2 tane aşımız vardı aşılarımızı olduk geldik nazlı kelebeyim ağladı hem alıyo hem aşı olurken bakıyo çok şirindi sona da şekerini kaptı doktorumuzdan ardına bakmadan çıkıyo odadan dışarı :))
şimdi uyuyo mışıl mışıl bende sizlere bakayım dedim
slm hatunlar şimdi doktordan geldik akşam öksürükte başladı birde hırıltı ciğerden allahım sbh erkenden gittik doktora ve sonuç astım çok ama çok perişanım elim ayağım tumuyor doktordan çıktıımdan beri görüntüde bişey yok ama sadece öksürük ve hırıltı sadece bugün ama astım teshisi kondu akciğer grafisi çekildi temzi gibi bikaç bişey harici ama alerji testi yapıldı sonucu yarın alıcaz enfeksiyon da var oda tetiklemiş olabilir dendi ama asıl birincil alerji testi sonucu felaket en fazla 15 olması gerekirken bizde 167
anlaıycağınız perişanım astım demek için erken dedi doktor ama astım kelimesinşin geçmesi bile bizi mahfetti 1 hafta çok ciddi tedavimiz var haftaya pazartesi test tekrarlanıcak eğer değişiklik olmaz ise en az 2 yaşına kadar astım ilaçları başlıycaz hatta raporumuz bile çıktı allahım isyan etmiyorum ama neden
biz geldik
bu gün sabahtan bu yana jimerdeydik
2 tane aşımız vardı aşılarımızı olduk geldik nazlı kelebeyim ağladı hem alıyo hem aşı olurken bakıyo çok şirindi sona da şekerini kaptı doktorumuzdan ardına bakmadan çıkıyo odadan dışarı :))
şimdi uyuyo mışıl mışıl bende sizlere bakayım dedim
slm hatunlar şimdi doktordan geldik akşam öksürükte başladı birde hırıltı ciğerden allahım sbh erkenden gittik doktora ve sonuç astım çok ama çok perişanım elim ayağım tumuyor doktordan çıktıımdan beri görüntüde bişey yok ama sadece öksürük ve hırıltı sadece bugün ama astım teshisi kondu akciğer grafisi çekildi temzi gibi bikaç bişey harici ama alerji testi yapıldı sonucu yarın alıcaz enfeksiyon da var oda tetiklemiş olabilir dendi ama asıl birincil alerji testi sonucu felaket en fazla 15 olması gerekirken bizde 167
anlaıycağınız perişanım astım demek için erken dedi doktor ama astım kelimesinşin geçmesi bile bizi mahfetti 1 hafta çok ciddi tedavimiz var haftaya pazartesi test tekrarlanıcak eğer değişiklik olmaz ise en az 2 yaşına kadar astım ilaçları başlıycaz hatta raporumuz bile çıktı allahım isyan etmiyorum ama neden
cnm bende aynı fikirdeyim bu hafta şu tedavi bitsin diğer sonuçlarla beraber o rutin ilaçlar haftaya belli olucak bakalım ne şeki,l kullanılacağı ozman inş. başka bir doktora götürücem cnm bugün osmangazi tıp merkezine götürdüm bikaç arkadaşımdan duymuştumçocuk dr çok iyi die ilhan dindar die bir dr şu ilaçları kullanalım bende kesinlikle göstericem rutin ilaçlara başlamadan önce