Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan ahyatu canım geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah.sedacım diyetisyenin neden bi hap önermedi canım. ben para veriyosam zayıflamak için bunuda beklerim kendim araştırmam.neyse tercih senin tabi yerimseniben sağlıkla kalın kızlarr...........

canım gittiğim dr diyetisyen değil aile dr dahiliye ve iç hastalıkları dr tatlilllerimi yapmıştı

günadın kızlar ya dün gece merinos parkına gittik aman allahım cehennem ne kalabalıkkk sonra hemen kaçtık kuleye ama tuğkan burnumuzzdan getiri mızmız da mızmız tuğkanında hafifiten vucut ısısı fazlaydı şümükler akıyor hapşuruyor ayy bizde kaptık şifayı gözler deseniz berbat cimcimem ilaç inş. iyi gelir ya akşam uyku arassında merhem zor sürdüm 40 kere kalktı gece allahım sabır diyorum başka bişey demiyorum

selam kızlarrr:KK3:sedcım yazdıklarım için beni yanlış anlamıyorsundur sanırım.sağlığın yerinde olsunda doktorda hapta senin tercihin tabi. ahyatu tuğçen nasıl canım umarım ateşi düşmüştür kuzucuğunun.leadangel bizde oğlumda gözlerimizle çok problem yaşadık göz nezlesi değil ama brunları tıkalı olduğu zaman sürekli gözler çapaklanırdı.cimcimem çocuk yetiştirmek gerçekten zor hayatım.sürekli merak sorular sorular.mecburen cevaplıyosun.oğlum özellikle erkek kız kavramlarında,cinsellikte zorlamıştı beni.benim ppm var,kızlarında ppsi varmı,ben kimle evlenicem ,adı ne bi gün hamileyim kardeşim karnına nerden girdi diye sordu.göbeğindenmi girdi soru soru........bigünde anneme bıraktım anlatmıştım oğluma önceden kızların vj olur erkeklerin pp diye..anneme sormuş senin vjnn varmı diye kadın hiç hayatında duymamamış bu kelimeyi almaya gidince bana sordu dinçer bana bunu sordu açıkladım tabi............bunun gibi bir sürü soru........şimdide onları geçtik kardeşindede gördü merak geçti...şimdide babannem yaşlımı,babamın saçları dökülmesin yaşlı olmasın,siz yaşlanmayın,yaşlılar ölürmü,cennet cehennem,melekler,şeytanlar...........böyle sorular sürekli......çok duygusal hepsine cevap vermiyorum çok etkileniyo çünkü.oyunlardada ben ten ,zoro,örümcek adam hep bunları oynuyolar.her çocuk aynı olmaz ama zor yani anlıycan.

selam kızlarr
kilo konusuna değinmişsiniz rakamlar çok önemli değil bence önemli olan sağlık ve sağlıklı bi vucut görünümü inşallah herkez istediği kiloya ulaşır
hap konusu bana da çok uzak geliyo sağlıklı olmadığını düşünüyorum en sağlıklı kilo verme diyet ve spor bence..

ahyatuğ canım çok geçmiş olsun bizde tatilden gelince ateşlendi öykü çok üzülüyo insna tahmin ediyorum allah bidaha yaşatmasın dikkat edin kendinize

cimcimem bana drumuz tavsiye etmişti ama daha almadım alınca y
azarım canım sana da

leadangelcim bizde bi akşam gitsek diye niyetlendik sona vazgeçtik kuleye belki o gün gelsek karşılaşçakmışız:))
bu arada paşama geçmiş olsun

selam kızlarrr:KK3:sedcım yazdıklarım için beni yanlış anlamıyorsundur sanırım.sağlığın yerinde olsunda doktorda hapta senin tercihin tabi. ahyatu tuğçen nasıl canım umarım ateşi düşmüştür kuzucuğunun.leadangel bizde oğlumda gözlerimizle çok problem yaşadık göz nezlesi değil ama brunları tıkalı olduğu zaman sürekli gözler çapaklanırdı.cimcimem çocuk yetiştirmek gerçekten zor hayatım.sürekli merak sorular sorular.mecburen cevaplıyosun.oğlum özellikle erkek kız kavramlarında,cinsellikte zorlamıştı beni.benim ppm var,kızlarında ppsi varmı,ben kimle evlenicem ,adı ne bi gün hamileyim kardeşim karnına nerden girdi diye sordu.göbeğindenmi girdi soru soru........bigünde anneme bıraktım anlatmıştım oğluma önceden kızların vj olur erkeklerin pp diye..anneme sormuş senin vjnn varmı diye kadın hiç hayatında duymamamış bu kelimeyi almaya gidince bana sordu dinçer bana bunu sordu açıkladım tabi............bunun gibi bir sürü soru........şimdide onları geçtik kardeşindede gördü merak geçti...şimdide babannem yaşlımı,babamın saçları dökülmesin yaşlı olmasın,siz yaşlanmayın,yaşlılar ölürmü,cennet cehennem,melekler,şeytanlar...........böyle sorular sürekli......çok duygusal hepsine cevap vermiyorum çok etkileniyo çünkü.oyunlardada ben ten ,zoro,örümcek adam hep bunları oynuyolar.her çocuk aynı olmaz ama zor yani anlıycan.

canım tuğçem hala hasta 2 gündür ateşleniyoruz, az önce doktordan geldik boğazlarıız yara olmuş daha ateşi sürer dedi boğaz kültürü tahlili yaptırdık allahtan mikrop yokmuş.inş bi kaç gün sonra daha iyi olur tam doğum üstü bana morel bozukluğu oldu.

selam kızlarr
kilo konusuna değinmişsiniz rakamlar çok önemli değil bence önemli olan sağlık ve sağlıklı bi vucut görünümü inşallah herkez istediği kiloya ulaşır
hap konusu bana da çok uzak geliyo sağlıklı olmadığını düşünüyorum en sağlıklı kilo verme diyet ve spor bence..

ahyatuğ canım çok geçmiş olsun bizde tatilden gelince ateşlendi öykü çok üzülüyo insna tahmin ediyorum allah bidaha yaşatmasın dikkat edin kendinize

azarım canım sana da

leadangelcim bizde bi akşam gitsek diye niyetlendik sona vazgeçtik kuleye belki o gün gelsek karşılaşçakmışız:))

sağol cnm teşekkür edrizz çocuklar hasta olunca sanki hayat duruyor çok zor allah herkezin evladına sağlık nasip etsin..

selam kızlarr

azarım canım sana da

çok sağol cnm ya kule harika bide sanırım sahura kadar açık 2 ye kadar oturduk serin serin

selam hanım hanımcıklarrr....
ben yine erkenci ama bu kez bende uykusuzluk sorunu :KK43:(( iki gecedir devrim uyumaya başladı ben gece perisi gibi geziyorum.
neyse önce okuduklarımdan başlıyim. ahyatu ve leadangel canım ikinize çok geçmiş olsun. ahh kuzucuklara bişey olmasın, ayrıca şu anne sütü yokmu demeyin kızlar nolur demeyin hala içim yanıyo.siz biliyonuz neler yaptım neler yaşadım bir gün daha emsin diye hala imreniyorum emziren birini gördümmü :KK43:((
leadangel canım aynı zamanda ordaymışız herhalde ama karşılaşamadık :KK43:(( bizde cumartesi gecesi gittik ama çok durmadık iftardan kısa süre sonra diğer gösterilerin olduğu alana geçtik Devrim çıldırdı meddahları falan görünce (çocuğun kanında tabi sahne aşkı :))))) ve şu uçan balon olayı deli oluyoruz uçan balonlara ama uçtukları sürece arabaya binmicez o balonla çünkü uçmuyo :)))
cimcimem valla yaklaşık 17 kitap bitirdim bu konu üzerine ama hiç biri için tamam budur diyemem hepsinde bişeyler eksik hep. fakat genelleme olarak çocuk psikolojisini anlatsın dersin Atalay Yörükoğlunun çocuk gelişimi kitaplarını önerebilirim. birde Doğan Cüceloğlu ama bu konu üzerine uzman ama onun yazıları biraz daha avrupaya yönelik. Türkiye şartlarında uygulanabilirliliği çok düşük.ama doğru çocuk yetiştirme deyince baya karışık bi mevzu be güzelim helekibu zamanda :KK43:(( malum artık bazı şeyler ilkokullara kadar inmiş durumda :KK43:(( Allah hepimizin yardımcısı olsun.
neyse kızlar ben şimdilik akçtım sonra uğrayabilirsem uğrarım hazır gaözlerim felfecir okuyo bari işleri biterim.

günaydın kızlarr herkese iyi haftalar opuyorumnanaktan
leadangel ve ahyatuğ canım çok geçmiş olsun kuzucukalrınıza tez zamanda atlatın işallahh :Saruboceq:
ay evet kızlarr bizde cumartesi akşamı oğluşumuzu lünaprka götürüken geçtik merinos parkının ordan allahım one kalabalık ne trafik o caddeye giridğimize pişman olduk zor çıktık içeri daha girmedik kısmetse bu akşam gidicez bu arada kızlar kule dediğiniz yer nerde acaba hiç duymadım ben pek bi cahil kalmaşım galibaabilmiyorumkismile

slm kızlarrrrrrrrrrrrr cimcime cnm benim basucu kitaplarım haluk yavuzern kitapları mutlaka edinmelsnz.atalay yörükoğlu var.montessori eğitmi hiç duydunuz mu kızlar bunun hakkında bilgi edinip uygulamanızı siddetle tavsiye ediyorum .bakın burada da bunu yapıp kk da arkadaslarıyla paylasanlar var googleden kk montessori eğitimi diye yazın inci boncuk adlı arkadasımızın baslattığı bir topiğe(baya olmus topik acılalı)ama cok güzel paylasımlar var cimcime bizim oklda 3 6 yas arası cnm ama biz bebişlerimizle oyun grubu kurabiliriz.kızlarrrr dünyadan bi haberm bu aralar acaip depresifim.merinos dibimde ne var orada kule dediğiniz ne tarafta(cok sosyalimdir ama insanın iç dünyası bazen herseye izin vermiyor)bu arada eylülün 16sı ömerimin doğum günü varmı doğum günü alternatfleri olan kuzucukların doğum günleri yaklasıyor.ahyatu minik tuğceye gecmiş olsun cnm leadangel nasıl oldu tuğkanın gözleri öpyrmmmm

nilimsi maşallah bir geldin pir geldin guzum :))))
valla doğumgünleri için bir alternatifimiz varda inş. bi bi araya gelsekte cimcime hanımla görüşebilsek :p hoş doğrusunu söylemek geekirse ben onu bile planlamaktan korkuyorum eşimin sevgili kuyu cadısı anneannesi ve teyzeleri bi mıcırık çıkarcak diye. füsfüs kim bu arada neymiş linki kopyalasana buraya bi bakalım ayrıca oyun gurubu olayına katılıyorum ama sözde kalmasın hatunlar eğitimcimiz sensin yanlız nilimsi yol göstercen artıkın bi zahmet bizlere :))

biz geldik
bu gün sabahtan bu yana jimerdeydik
2 tane aşımız vardı aşılarımızı olduk geldik nazlı kelebeyim ağladı hem alıyo hem aşı olurken bakıyo çok şirindi sona da şekerini kaptı doktorumuzdan ardına bakmadan çıkıyo odadan dışarı :))
şimdi uyuyo mışıl mışıl bende sizlere bakayım dedim

slm hatunlar şimdi doktordan geldik akşam öksürükte başladı birde hırıltı ciğerden allahım sbh erkenden gittik doktora ve sonuç astım çok ama çok perişanım elim ayağım tumuyor doktordan çıktıımdan beri görüntüde bişey yok ama sadece öksürük ve hırıltı sadece bugün ama astım teshisi kondu akciğer grafisi çekildi temzi gibi bikaç bişey harici ama alerji testi yapıldı sonucu yarın alıcaz enfeksiyon da var oda tetiklemiş olabilir dendi ama asıl birincil alerji testi sonucu felaket en fazla 15 olması gerekirken bizde 167
anlaıycağınız perişanım astım demek için erken dedi doktor ama astım kelimesinşin geçmesi bile bizi mahfetti 1 hafta çok ciddi tedavimiz var haftaya pazartesi test tekrarlanıcak eğer değişiklik olmaz ise en az 2 yaşına kadar astım ilaçları başlıycaz hatta raporumuz bile çıktı allahım isyan etmiyorum ama neden

melekcim öykücüne geçmiş olsun canım.leadangel sizede geçmiş olsun ,üzülme diycem ama çocuklar söz konusu olunca mümkün değil.inşallah test sonuçlarınız iyi çıkar.

biz geldik
2 tane aşımız vardı aşılarımızı olduk geldik nazlı kelebeyim ağladı hem alıyo hem aşı olurken bakıyo çok şirindi sona da şekerini kaptı doktorumuzdan ardına bakmadan çıkıyo odadan dışarı :))

slm hatunlar şimdi doktordan geldik akşam öksürükte başladı birde hırıltı ciğerden allahım sbh erkenden gittik doktora ve sonuç astım çok ama çok perişanım elim ayağım tumuyor doktordan çıktıımdan beri görüntüde bişey yok ama sadece öksürük ve hırıltı sadece bugün ama astım teshisi kondu akciğer grafisi çekildi temzi gibi bikaç bişey harici ama alerji testi yapıldı sonucu yarın alıcaz enfeksiyon da var oda tetiklemiş olabilir dendi ama asıl birincil alerji testi sonucu felaket en fazla 15 olması gerekirken bizde 167
anlaıycağınız perişanım astım demek için erken dedi doktor ama astım kelimesinşin geçmesi bile bizi mahfetti 1 hafta çok ciddi tedavimiz var haftaya pazartesi test tekrarlanıcak eğer değişiklik olmaz ise en az 2 yaşına kadar astım ilaçları başlıycaz hatta raporumuz bile çıktı allahım isyan etmiyorum ama neden

melekcim çok şükür hadi bu aşıları da atlatmışsınız canım geçmiş olsun öykü hanıma:1hug:
leadangel canım lütfen üzme kendini işallah düzelir canım işallah haftaya sonuçalrınız daha iyi çıkar :Saruboceq: ya yanlış anlama ama canım başka bir dr a daha götürüp göstersen hani bazen olabiliyo böyle şeyler ben mesela kesinlikle götürüdüm kesinlikle rahat edemezdim sen nereye götürüyosun hayatım doktora

biz geldik

geçmiş olsun cnm aşılarınızı yaptırmışsınız,onlar hem ağlar hem şirin oluyolar kıyamam ben onlara, bizimde aşı furyamız başlıck bakalım:))))

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.astım hastalığı baya zor oluyor ama yinede tek doktorla kalma derim başka bi dr da götür bencede çünkü böyle önemli hastalıklara tek doktorla teşhiş konmaz bence,öyleysede üzülme cnm ilaç tedavisi ile rahatlar....inş test sonuçları normal çıkar da rahatlarsın çünkü çocuklar hasta olunca insanın hayatı duruyor..

cnm bende aynı fikirdeyim bu hafta şu tedavi bitsin diğer sonuçlarla beraber o rutin ilaçlar haftaya belli olucak bakalım ne şeki,l kullanılacağı ozman inş. başka bir doktora götürücem cnm bugün osmangazi tıp merkezine götürdüm bikaç arkadaşımdan duymuştumçocuk dr çok iyi die ilhan dindar die bir dr şu ilaçları kullanalım bende kesinlikle göstericem rutin ilaçlara başlamadan önce astım başlangıcı zaten ya muhtamelen cereyanda kaldık biz yani evimiz çok sıcak ve heryer açık vantilatörde mecburen kullanıyoruz ona denk getirmiyoruz ama akıma kapıldı muhtemelen keyfi çok iyi öksürük te öyle astımınki gibi korkulucak değil tıkanıklığı yok ciğerr röntgenimizde temiz ama alerjimiz berbat ya kaalıtsal işte babmız çok alerjik

Son düzenleme:
cnm bende aynı fikirdeyim bu hafta şu tedavi bitsin diğer sonuçlarla beraber o rutin ilaçlar haftaya belli olucak bakalım ne şeki,l kullanılacağı ozman inş. başka bir doktora götürücem cnm bugün osmangazi tıp merkezine götürdüm bikaç arkadaşımdan duymuştumçocuk dr çok iyi die ilhan dindar die bir dr şu ilaçları kullanalım bende kesinlikle göstericem rutin ilaçlara başlamadan önce

evet canım kesinlikle götür başka dr a çünkü bazen yanlış teşhis olabiliyo böyle şeylerde işallah hiç bişeyciği çıkmaz paşamızın :Saruboceq:

X