selam kızlarrr
sedcım yazdıklarım için beni yanlış anlamıyorsundur sanırım.sağlığın yerinde olsunda doktorda hapta senin tercihin tabi. ahyatu tuğçen nasıl canım umarım ateşi düşmüştür kuzucuğunun.leadangel bizde oğlumda gözlerimizle çok problem yaşadık göz nezlesi değil ama brunları tıkalı olduğu zaman sürekli gözler çapaklanırdı.cimcimem çocuk yetiştirmek gerçekten zor hayatım.sürekli merak sorular sorular.mecburen cevaplıyosun.oğlum özellikle erkek kız kavramlarında,cinsellikte zorlamıştı beni.benim ppm var,kızlarında ppsi varmı,ben kimle evlenicem ,adı ne bi gün hamileyim kardeşim karnına nerden girdi diye sordu.göbeğindenmi girdi soru soru........bigünde anneme bıraktım anlatmıştım oğluma önceden kızların vj olur erkeklerin pp diye..anneme sormuş senin vjnn varmı diye kadın hiç hayatında duymamamış bu kelimeyi almaya gidince bana sordu dinçer bana bunu sordu açıkladım tabi............bunun gibi bir sürü soru........şimdide onları geçtik kardeşindede gördü merak geçti...şimdide babannem yaşlımı,babamın saçları dökülmesin yaşlı olmasın,siz yaşlanmayın,yaşlılar ölürmü,cennet cehennem,melekler,şeytanlar...........böyle sorular sürekli......çok duygusal hepsine cevap vermiyorum çok etkileniyo çünkü.oyunlardada ben ten ,zoro,örümcek adam hep bunları oynuyolar.her çocuk aynı olmaz ama zor yani anlıycan.