- 8 Mart 2010
- 363
- 0
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
bi kaçtım arkadan neler kaynatmışınız öyle hatunlaarr :)))cimcimecim ben arada numunemiyim gıı ben 20 okka aldım valla.:kedi:
benide ilkinde yolladı diyetisyene o zamanda 20kg almıştım.bu kezde 20kg aldım.ama bunda daha bi gram gitmedi doğumda 8 kilo gtmiş.yetmişte duruyorum hala.tombul kuşum bennnnnnnnnnnn:roflol::roflol:canım baya almışşsın kilo ama olsun elinde değilki..verilir kilo.jale hanm bişi dememdimi bu kadar kiloya kızar aslında o.ben ilk hamileliğimde biraz hızlı kilo aldım beni hemen diyetisyene yolladı sonra durdu kilo almam kızıyo fazla kiloya jale hnm
ahyatu sen anlattıkça içim gidiyor o günler çok uzak gibi geliyor ama 9 ayllık oldu benimki ilk buluşmamızda 50 günlüktü zamn nekadar çabuk geçiyor neçabuk büyüyorlar
benide ilkinde yolladı diyetisyene o zamanda 20kg almıştım.bu kezde 20kg aldım.ama bunda daha bi gram gitmedi doğumda 8 kilo gtmiş.yetmişte duruyorum hala.tombul kuşum bennnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
ne olii kız bu veletler daha yaşına girmedi
ne okulu buu
seneye atatuğu okulamı vercenalsanaalsanasmile
şaka bir yana tabii araştırmak,doğru yer tespit etmek önemli
bende oğlumu 3.5 yaşında kelebeğe vermiştim.
ama ardamı 4 beklerim gibi geliyor.
bizde biraz önce nilimsiyle ana okulundan bahsediyorduk burdada aynı konu.
bu arada ben de 15 kilo aldım cimicime jale hanımın hastalarındaki rekorda ikinci sıradayım birde ilknur.
demek 9 kilodan fazla alan oluyormuş,okadar yersek anam olacağı oo
jale hanıma gittiğimde zatenn 5 .ayım bitmek üzereydi,
ve 8 kilo almış oalrak jale hanıma gitmiştim.
pembe maviden jimere geçtiğim için.bu süre zarfı içindede 7 kilo daha aldım etti 15delikafadulden
bu arada resimler çok güzell
atauğun saçlara bakınoğlumun saçlarını bende uzatacağım.hayranımm böyle saçlara
kaderm sımarıyrm ama:)ok leadangel toplanalım bayram gelmeden ayarlayalım herkes yapablir bişler işte besiği bezi herkesn gönlünden kopanlarla insallah yaparız birseyler
birde seda cnm bir topikte okumustum sen baya kilo wermişssin nasıl basardın yaaa benide aydınlatttt