Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

ya benimde burnum delik bence çok hoş gözüküyo beyaz taşlı olanlarda çok güzel duruyo ayrıca eger gunluk bakımını yaparsan hiç problem çıkmaz tabii hijneyik bi yere gitmen şartıyla ama bence deldir

3 sene önce deldirmiştim..hala var..ama içerden topu olan hızmalar pek kullanılmıo yada ben kullanamıorum.ne zaman çıkartmak istesem takılıp kalıor yarım saat çıkarmak için uğraşıorum:1no2: arkası düz olanlar da hemen düşüyor çıkıor kayboluor...en iyisi halka:lepi: 1 senedir halka hızma kullanıorum memnunuma.s

bence ıstıyorsan deldır ben 3 sene once deldırmıstım ,ve ıyıkı deldırmısım hıc canım acımıyo cok da guzel duruyo,deldırırkende canım hıc acımamıstı,memnunu yanı canım.

Hızmasız kendimi kötü hissediyorum o denli alıştım yani..bütünleştik....ilk deldirdiğimde burnumla savaş içersindeydim o inatla kocaman kocaman yara oluyor ben inatla kremleyip kremleyip hızmayı sokuyordum...ama sonunda ben galip geldim tabiki 2 buçuk yıldır hızmalıyım çokta seviyorum deldirirken kesinlikle acımıyor ama burun hızmaya alışana kadar bayaa zahmet çektiriyor...tavsiyem bol bol krem sürün hızmayı burnunuza yer etmesin diye sürekli burnunuzdayken döndürün çevirin özellikle yara ve şişme varsa...birde dikkat edin burnunuz çok şişerse ki sivilce gibi irin olabiliyor hızma burnunuzun iç tarafına geçmeyip yaranın içinde kalıp burnunuzun iç tarafındaki deligin kapanmasına sebep olabilir bunu sürekli kontrol edin krem sürün ve asla pes etmeyin :))))

ben 2 sene önce tabancayla deldirdim ki ben iğne olmaktan bile korkarım hiç acımadı ilk gün delinirken takılan hızmayı kullandım protexle yıkadım sonra değiştirip istediğim hızmayı taktım bu güne kadar iltahaplanma fln olmadı... ama delik çok çabuk kapanıyo 1 hafta hızmayı çıkarsam tekrar taktıımda brz zorlanıyorum ama yine de kanama fln olmuyo...

ben de burnumu deldirdim.4 ay oldu..bi arkadaşımla aynı anda deldirdik..ama o hızmasını çook kolaylıkla çıkarabiliyo ve hiç acı hissetmiyo..bense çıkarmak için baya bi cebelleşiyorum hala..bende mi bi sorun var onda mı anlamadım:s

Bende bundan 5 sene önce deldirdim burnumu hic sorun yasamadim, igneyle deldirdim piercing gibi yani tabancayla degil, zaten en sagliklisi igneyle deldirmek, hatta kulagimizi bile igneyle deldirmemizi öneriyorlar cünkü tabanca sinirleri zedeliyormus. Hizmama cok alistim hic cikarmiyorum eger kisa süre bile cikarmam gerekse bi parcam eksikmis gibi oluyorum -tatlicadiarzu- Yakinda burnumdan ameliyat olucam burnumum iyilesme süreci icinde kesin delik kapanir senağlama anca burnum iyilesince yeniden deldirebilirim off ya bi yolu yokmuki acaba alcinin oraya bi delik biraksalarda ordan taksam :dance: cünkü deligin kapanmasini istemiyorum Çok üzgünüm çoook

kizlar benim 7 senedir var sanirim:)
ben tabancayla falan yaptirmadim,direk piercingshopta yaptirmistim,ameliyat gibi:)burnumun filmini cektiler,uyusturdular ve igneyle delmislerdi..ama ne olursa olsun iyi dezenfekte ettirin delinirken ve ilk taktiklari piercingi dedigi süre kadar cikarmayin sakin...teneke bisey takmayin paslaniyo icinde,birde delindigi günden itibaren yavas yavas cevirin hizmanizi...
tavsiye edebilecegim seyler bunlar simdilik..bende haftaya dudagima yaptiricam bakalim...

istanbul anadolu yakasında burnumu deldirmek istiyorum...bana önerbilceğiniz biryer varmı?

arkadaşlar burnumu tam 6 kere deldirdim cildim çok hassas hemen yara oluyor altın hızma bile yaptırdım krem sürüyorum şimdi gene deldirdim titanyum bi hızma var birsüre sonra onu çıkarıp altını takacam ama nasıl bakım yapıyorsunuz ben yaralardan kurtulamıyorum sürekli krem sürüyorum ama anlamıyorum vazgeçemiyorumda

cnm derin çok hassas galiba..senağlamaben deldireli 4 sene oldu hiç öle bi sorunla karşılaşmadım.hatta açık sölemek gerekrse öle titizde değilimdir yani kolonyalayıp taktığımı hiç hatırlamamdelikafadulden hatta hatta yere düşürürüm alır takarım fisfisfis ama sana tavsiyem tabanca ile deldirtiosan yaklaşık 10-12 gün tabancanın kendi küpesini çıkarma..biraz kabaca bişi ama idare ediceksin artık:sm_confused:çıkartırkende krem sürerek yumuşatarak çıkar ve ilk bikaç ay arkası top olmayan hızmalardan kullan yoksa canını yakıcaktır çıkartıp takarken ve zorladğn için iltihap olcaktırÇok üzgünüm çoook

ben de burnumu deldirmek istiyorum ama burdakilerin hepsi tabancayla deliyor. üstelik kocaman kulak tabancasıyla. onu da önermiyorlar. sağlık ocakları yapmaz değil mi bu işi? :) bir yerde sağlık ocağının kulak deldiğini duymuştum da:) hijyenik olsun istiyoruz sonuçta. olmadı alıcam iğneyi alkolü kendim yapıcam cesaret edemiyorum aslında yaparım da. daha önce de kulak delmiştim iğneyle. ayrıca bunu evde yapmanın ne gibi riskler taşıdığını da bilemiyorum tabi.

2 gün önce bir arkadaş bugünlerde deldireceğini yazmıştı, ne yaptı acaba deldirdi mi? sonuçları ne oldu? yazarsa seviniriz. daha doğrusu acı var mı acı:)

cnm sağlık ocaklarına böle bi öneriyle gidince dalga geçer gibi bakıolar:bbo:tabancadanda korkma bence gayet acısız bi yöntem..canı çok tatlı olan biri olarak konuşuorumki inan kulak deldirmekle aynı hatta daha bile az acıo..ztn hem krem sürüyolar uyuşturucu hemde soğutucu sıkıyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun..acımayacağına garanti veriorum korkma hiçkaydirigubbakcemile2

hım anladım teşekkür ediyorum, şimdi biraz daha rahatladım tabanca olayına karşı. ama benim korkum tabancayla sinir dokularına zarar verilebiliyormuş, bundan çekinmiştim fkaat bir çok kişi bunu yaptırmışsa sanırım çok da büyük riski yok. sagol tekrar..

Güzel gözüküyor.
Ama bazılarınada yakışmıyor.
Deldirmeden önce tişörtlerden kopar pırıltılı şeylerden ,burnunda biraz durut aynaya bak yakışıyor mu sen karar ver.
Daha sonra istersen git deldir.
Kabuklaşma vs.. Hiç olmadı bende.. ben deldirdiğim gün çıkarmıştım ayrıca..

hapşurunca, grip olunca, burun tıkanınca sorun oluyor mu?
yapı olarak çok hapşururum ben. bazen ardarda hapşururum. o zaman piercing fırlar mı?

bence de burunda çok hoş duruyor hızma. benim ne alerjim oldu ne yara...birazcık aıyor deldirdiğinde ama maksimum bir hafta devam ediyor.sonrasında bi şey hissetmiyosn, kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…