Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

bende 10 yıldır hızma kullanıyorum delik yani işyerimdede sosyal hayatımdada hiç sorun yaşamadım eşim açıısndanda şamslıyım bide çok şirin duruyor bence eskiden herkes merak eder sorardı ama şuanda nerdeyse herkeste var

bende deldirmiştim ama sonra pişman oldum yatarken falan çıkıodu sabah takmaya kalkıosn kanıo falan bide ilk deldirirkende acıooo

Kızlarrrr bende deldirmek istiorummm ama 8 gün sonra düğünüm war.. Düğünde yapışkan takmayı düşünüyodum ama niye yapışkan takimki deldirmek warken die düşündüm.. Nerde deldirilio ezcanede falanmı ?? Tam bi bilgim yok bu konuda ?? Nerde delinio we ne kadara deliolarrr Acil cvpppp

Yakışanda güzel duruyor ama ben sevmiyorum hiç benneyaptımki ortaokuldayken yakın bir arkadaşım meraklanmıştı ama annesi izin vermiyordu o da gizlice deldirmişti sonra annesi görünce kızdı tabii delikafadulden "Sümüklerin o delikten fışkırsın da gör gününü" demişti :roflol:

gümüş satan yerler filanda delio ama bence dügünüe bu kadar az kalmısken deldirme cnmm yara fln olursa sen bilirsin yinede sositososito
şimdiden mutluluklar..

Kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi bi video izledimmm .. Yabancı bi sitede kızın burnunu deliyolardııı çok feciii bişeydi yhaaa.. Kızın sesi bile çıkmadı ama gözlerinden yaşlar aktııııııııı :1shok::1shok: Yokkk kesinlikle wazqeçtmm we hayat boyu düşünmüyorummm yerimseniben Burnumu sewiorummm :lepi::lepi: We benim canım çok tatlıı :lepi:​

o kadar acımadı benim ki ya..kulak deldirmek gibi birşeydi...

ama düğüne az varsa deldirme.....kesin önerimdir....birşey olcağından değil ama alışması ve senin istediğin hızmayı takman için belli bir süreye ihtiyaç var...

Ay ama kızınki çok fenadyııı burnunu elinde bişi wardı içten tampon gibi bişi soktu yukardan bastırdı soktu sonra onu içten çekerek küpeyi oturttu kızın gözler şarıl şarıl akıodu wallaaaa

bende 15 gün önce deldirdim deldikleri küpe deldirdiim gececnin akşamında çıktı takmaya çalıştıımda kana morradı okula da mor burunumla gidemicm için fontoten sürdüm morluğu kappattı ama bi kaç gün sonra burnumun altı beze gibi şiti iltihap topladı her gece bepanten fln sürüom morluğum geçti ama hala şiş burnumun altı

benim yaklasik 5 senedir hizmam var, ve cok rahatim
ilk baslarda iltihaplandi benimkide, hizmayi cevirirken filan aciyordu dogru, ve yatarken düsme tehlikeside vardi hizmanin oda dogru
ama artik döndürmeli hizmalar var yani,
kapaniyor böyle
onlarda düsme tehlikesi hic yok,
onlari tavsiye ederim, bende takiyorum, cok güzeller. banada yakisiyo bence, kizkardesimde de var
biz severek kullaniyoruz 5 senedir :)

aslında bnm cildim hasastır mesela imitasyonda fln kulaklarım hemen yara olur.acaba burnumu deldirdiimde fln makyajdan mikrop kapıp iltihap olur mu.ayrıca cok t.ederim fikirleriniz için a.s.

mrb arkadaşımm benimde burnum 5 seneden beri delik hiçbişekilde bi sorunla karşılaşmadım ama onu temiz kullnman lazım enfeksiyon kapabilir o yüzden temiz bakmak cok önemli burundada cok hoş bi görüntü sergiliyoa.s.

bir senedir düşünüyorum deldirsemmi diye hala karar verebilmiş değilim çok minik bir hızma bence çok şık duruyor bayanlarda birazcıkkk cesaret lazım bana :))

Ben yaptırmıştım arkadaşlar geçen sene hiç bir sorun yaşamadım ama artık kullanmıyorum bir anlık hevesti sadece benim için

bende düşünmüştümm bir ara
ama şimdii yapıştırmalı hızma kullanıyorumm

ben deldireli iki sene oldu. bi sorun da yaşamadım çok da severek kullanıyorum. tek sorunum sabahları yüzümü yıkarken elime takılıp lavaboya kaçması bi de hemen kaybediyorum yhaa o yüzden mümkün mertebe çıkarmıorum burnumun üstünden bi yere gidemesin die

arkadaşlar 3 sene önce burnumu deldirdim illa ki bi kere yara oluyor kabullenmesi için ben de brnumdan hiç çıkarmazdım uyurkende artık bütünleşmiştim sonra işe başlayınca mecburen çıkarmak zorunda kaldım ama izi duruyo hala bi türlü çıkmıyor baştan hoşua gidiyordu ama şimdi herkes soruyo çünkü iz koyu bi nokta gibi ben gibi gri bi renk halinde sinirim bozuluyo bazen ne yapsam acaba açmak için yaaa bi yardım edinn

3 defa deldirdim anca 3.de tutturabildim. benim vücudum yabancı maddeyi kabul etmiyor arkadaşlar. sürekli iltihap kapıyor. antibiyotik bile kullandımbi müddet geçsin diye. 6yıldan beri beri zorla burnumda durduruyorum. hiç çıkaramıyorum hemen kapanıyor.. sadece doğum zamanında iki gün takmadım o kadar sezeryan olduğu için çıkarmıştım belki nefes almam için birşey falan takarlar burnuma diye.. çünkü benim burnumda normal hızmadurmuyor. gümüş kabul etmiyor burnum. piercing tarzı birşey var bi tek o duruyor gümüş takarsam hala iltihaplanır o yüzden tek taş bi hızmam var o duruyor. içi kıvrımlı birşey yani.. ben seviyorum yaa. annem istedi diye deldirmiştim. iyikide istemiş.. yoksa gaza gelip yaptıramazdım.. doğumda çıkartığımda hemen kapanmıştı deliğin iç kısmı zorlaya zorlaya tekrar deldim valla. sürekli takmak zor oluyor.birde tek tip birşey takıyorum sıkıldım artık. yine aynı maddeden -titanyum- bir hızma bulsam alacağım valla. o zamanın parasıyla 20 milyon vermiştim.. ahh ahhh

deldirirken gözünden akan yaş acı hissi değil canım refleks zaten acı hissetmiyorsun. ama refleks olarak gözlerinden yaşlar süzülüyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…