- 25 Temmuz 2008
- 634
- 5
-
- Konu Sahibi dark princess
Kızlarrrr bende deldirmek istiorummm ama 8 gün sonra düğünüm war.. Düğünde yapışkan takmayı düşünüyodum ama niye yapışkan takimki deldirmek warken die düşündüm.. Nerde deldirilio ezcanede falanmı ?? Tam bi bilgim yok bu konuda ?? Nerde delinio we ne kadara deliolarrr Acil cvpppp
Kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi bi video izledimmm .. Yabancı bi sitede kızın burnunu deliyolardııı çok feciii bişeydi yhaaa.. Kızın sesi bile çıkmadı ama gözlerinden yaşlar aktııııııııı :1shok::1shok: Yokkk kesinlikle wazqeçtmm we hayat boyu düşünmüyorummm yerimseniben Burnumu sewiorummm :lepi::lepi: We benim canım çok tatlıı :lepi:
Ay ama kızınki çok fenadyııı burnunu elinde bişi wardı içten tampon gibi bişi soktu yukardan bastırdı soktu sonra onu içten çekerek küpeyi oturttu kızın gözler şarıl şarıl akıodu wallaaaa
aslında bnm cildim hasastır mesela imitasyonda fln kulaklarım hemen yara olur.acaba burnumu deldirdiimde fln makyajdan mikrop kapıp iltihap olur mu.ayrıca cok t.ederim fikirleriniz için a.s.
deldirirken gözünden akan yaş acı hissi değil canım refleks zaten acı hissetmiyorsun. ama refleks olarak gözlerinden yaşlar süzülüyor o kadarKızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi bi video izledimmm .. Yabancı bi sitede kızın burnunu deliyolardııı çok feciii bişeydi yhaaa.. Kızın sesi bile çıkmadı ama gözlerinden yaşlar aktııııııııı Yokkk kesinlikle wazqeçtmm we hayat boyu düşünmüyorummm Burnumu sewiorummm We benim canım çok tatlıı