- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
-
- Konu Sahibi dark princess
Ben 2 kere deldirdim. 1. sinde takmayı unutmuştum kapanmıştı. sonra tekrar deldirdim. Hiç sorun yaşamadım. Gayet rahattı. Deldirdikten sonra 1 ay falan dokununca acıyo ama sonra geçiyo. Beyaz tenliysen kızarlıklık olabilir.
6 yıldır burnum delik. Gayette memnunum. Toplam 1 kez deldirdim. Olabildiğince, ilk ay dikkatli baktım. Kabuk tutma, yapışma, kızarma, morarma vs durumlarıyla karşılaşmadım hiç.
Tek tavsiyem, tabanca ile deldirtmeyin. İğne kullandırın. Dövme ve piercing yapan bir yere gidin ve öyle deldirin. Tabancayla delindiğinde;
Tabanca hijyenik olmuyor bu 1
2. olarakta küpe direkt girdiğinden birden gözlerden yaş geliyor ve birkaç gün sızlıyor.
İğneli yöntemde ise sıkıştırıp deldiklerinden hiç ama hiç bir sorun yok. İstediğiniz gibi halka bir piercing bile taktırabilirsiniz rahatlıkla.
ucu toplu olanlar bence daha ii öle her bişeyde çıkmıyor kısa olduğundan etin içinde kalmıştır uzun olsa çıkar dışına.zaten ilk zamanlar oynama biraz bekle
ben türkan sorayın türk sinemsındaki hızmasına özendim anında karar verdim bazı arkadaşlar deldirme falan diye çaydırmaya çalıştı ama nafile.. Burnumu deldirirken çok o kadar zorda olmadı hijyendi kendini ve beni hazırladı 1 saniyede hersey bitecek dedi gerçektende öle oldu 1 saniyede deldi burnumu biraz acı olacak tabi gözümden yaşta geldi sonra çok rahatladım sonunda bitti diye... sonrasında 1 ay alışma dönemi başlıyor yeni yeni farklı hızmalar alma telaşı yanlız yaram geçimceye kadar hızmayı hiç çıkarmadımm... çıkarıp takmak zorluyor daha çok onun dışında temizliği zor değil yüzümüzü yıkarken temizlenir zaten bide normal yüz kremiyle bakım yapmak bu kadar.. hızma takmaya 1 gün bile ara verilirse takmak ta o kadar zorlaşıyor 1 hafta falan geçerse imkansız takacam diye burun kanama yapar zorlarsanız... o yüzden hızma ya hep burnunda kalsın ya da ay da yılda bir hava alsın diye çıkart oda 1 gün olsunnn... nacizane tavsiyem..... çıkartılırsa kapanması kolay olur kapandıntan sonra büyük bir gözenek gibi hiç belli olmaz ben artık takmıyorumm iz yok...opuyorumnanaktan
Antibiotik içeren bir krem kullan. Ben Terramcyne kullanmıştım bu tarz bir enfeksiyon oluştuğunda. İyi geliyor, iltihap kuruyor.
Kızalr yardım lÜtfen ya ..burnmun İÇİ ŞİŞtİ yara oldu ama hızma kolay gİrİp Çıkıyor ..hafİf kızarıklık var ..nasıl geÇİrcem..hızma takamasam kapanacak ...lÜtfeeeeennnnn
ben de 2 ay önce burnumu deldirdim, tabancayla. hiç acımadı. ayrıca kullanılan hızma da titanyum, hiç öyle kötü durmuyor (hatta hala onu kullanıyorum). başka hızma taktığımda iltihap yaptı. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum bakalım. bir de çok çabuk kapanıyor deliği. 2-3 saat takmadığımda iç tarafı kapanmış oluyor. benimle alakalı bir durum da olabilir, göbeğimi deldirdiğimde de 2 günde kapanmıştı.
gittim deldirim gümüşcüye,hiç acımadı kulağım daha çok acımıştı.gerçi babam izin vermedi ben yinede gidip yaptırdım,ona kalsa evlenene kadar yaptırmazdılmaz: bugün antibiyotik krem sürdüm bakalım bikaç gün sonra çıkarcam yenisini takcam gelişmeleri yazarım yineyerimseniben