Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

Kızlar ben cok çekiyorum hızmamdan ya , nasıl kurtulacam bu acıdan bilen varmı ? agustosta deldirdim ben kac ay oldu hala acıyo bu . ilk zamanlar rahatca takıp çıkartıyordum hızmamı ama şimdi cıkartmak bi dert geri takmak ayrı bir dert , çok canım acıyo . Bende tabancayla deldirdim , o yüzdenmi böyle ki off . geçmezmi bu ya hele bir yere takılıp da cıktıgı zaman yaş geliyo gözümden resmen .Tabancayla deldirip de sonradan bu sorunu yasayan ve ilerde acısı geçiyor diyen varmı ?

2 sene önce burnumu deldirdim. ogunden bugune tek bır damla dahı kanamadı. hıc bı sorun yasamadım tabı guwenılır yerde deldırceksın.ımıtasyon felan da takarsan ıltıhap kapma olasılıgı yuksek ama cok buyuk sorunlar dogurmuyo sekerim. zaten cıkarınca 2gun sonra kapanıo. problem yasamazsınnn

Ben karar verdim deldirmeye kızlar. Ama şimdi sorun nerde deldireceğim.
İnşallah sorun yaşamam.
Buradan okuduğum ve anladığım kadarıyla bu iltihap olayı kişiden kişiye değişiyor.
Kimi sorun yaşamıyor kimi yaşıyor...
Artık Allah bilir ben yaşayacak mıyım???
Hepinize teşekkür ederim kızlar...

çewrende güwenebilir yerler yada ısmını sık sık duydugun yerler wardır heralde bu konuda canım. yukarıda belırttıgım gibi ımıtasyon kullanmadıgın muddetce gercekten sorun olmaz. sorun olsa bıle alt tarafı delık kapanır zaten. yıne deldırırsın problem deıl böle seyler sıkma canını probleme yer yokyerimseniben

cnm neden çıkarıp takıyosunki , karışma biraz kalsın burnunda bıkac ay..
bak hatta geceleri yatarken bıle yarabantı ile kapat hızmanı.. yastığa takılır , dönerken takılır , yorgana takılır benneyaptımki
hem çok acır hemde iltihap kapar.
bence hıc uğrasma tak cıkar tak cıkar yaparak.
5-6 ay hatta mümkünse daha uzun süre hıc cıkarmadan tut burnunda gecelerı kapat bi süre bantla.
eğer cidden kötüyse dermatloğa görün enfeksiyon kapmasın..

Çıkartmıyorum ki zaten , gecen gece sanırım battaniyeye takılıp cıkmıs ıste. nasıl canım yandı anlatamam , sabah takarım dedim ama demez olaydım kapanmış sabaha kadar zorla taktım geri ..ama arada mutlaka cıkartması gerekiyo bazen ınsanın , gümüş kararma yapıyo mesela onu temizlemek için yada degiştirmek için . cok seviyorum hızmamı ama hep boyle acıyacak mı onu merak ediyorum ...

Ben her yüzümü yıkadığımda ve banyoda çıkarıyorum..Kolonyalayıp takıyorum..Birkaç kere kolonyalamadan taktım iltihaplandı.7 ay önce deldirdim ama hala arada iltihaplanıyor...

hayır cnm benim her zaman acımıycak tabiki ama alışması biraz zaman alıyo işte..

Kızlar bnmde hızmam var tabancayla deldırmstım ıltıhaplandı şişmişti ilk yaptrdığım zmnlar ama üzernden 2 yıl geçti iltihap gbi bi sorunum yok şuan..tek sorun hızma burnumdan çıkmıo kaydirigubbakcemile3..napsam sizce sanırım delik daraldığı için cıkmıo hızmanın ucu top şeklinde delikten geçemio cıkarmaya calısıncada acıo bnde dayanamıorm..tekrar gidip cıkarttrsamda yenıdenmı taktrsam napsam bi yardım edin nolur bıktım aynı hızmadan..

ayyyyyy 4 kez deldırdım :) acı cekmeyı mı sevıyorum anlamadım cıkartıyodum kapanıyodu tekrar deldırıyodum bırde kılcal damara gellınce zedelenme oluyormus aman dıkaat edın ve guvendıgınız yerde yaptrın ben hıc brınde etkılenmedım :)

bende 5 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama dediğin gibi top olduğundan çıkartamıyorum hep aynı hızma maalesef (((

Demek ucu top olanlar delik küçüldüğü için çıkmıyor..O zmn başka çare kalmadı gidip zorla çıkarttırıp deldiricem gümüş olduğu için kararıyo kötü duruyo çünkü..Saol cnm cevabın içinyerimseniben

canım çıkarırken döndürerek çok hafif hafif çevir oşekilde çıkar. yeniden takmak istediğinde delik hafif kapanmışsa o bölgeye ve hızmaya bolca teramıcıyn sür yine yavaş döndürerek tak.böylece hem daha az acıyor hemde iltahap olnuyor. benim kızım sürekli benim hızmamla uğraşıyor, bide ben banyo öncesi çıkarıyorum her seferinde böyle teramıcıynle takıyorum ve hiç sorun olmuyor.
yanlız bendede bu arabir sorun var .2. hızma deliğimdende sıkıldım ve 1 haftadır takmıyorum .ama deliğin olduğu yer çooook hafif top gibi ve siyah kaldı. onu nasıl düzeltebilirim bende bu konuda yardım istiyorum

bende 3 senedir hızma kullanıyorum.ilk deldirdiğim zaman kıştı we grip olduğumda biraz sorun yaşamıştım ama onu da bir iki gün yara kremi kullanarak atlattım.Ondan sonra hiç sorunum olmadı.we istediğim hızmayı takıp çıkarıyorum el ile deldirmiştim belki ondandır.
burnunu deldirmek isteyenlere tavsiyem ilk öce yapıştırma yada mıknatıs kullanın,çevrenizden güzel tepkiler alırsanız deldirin ki sonradan pişman olmayın. ben öle yaptım we çok sewiorum kendimi hızmalı
sengözlerimebaksanab

benim için çok kötü bir deneyim oldu vücudum ne yaptıysam kabul etmedi gümüş altın hepsini denedim sürekli pomatlar siteriller uğraştıkca daha beter oldu acısından duramadım burnum şişti acı biber sürmüş gibi cayır cayır yandı zonk zonk zonkladı ısarar ettim dayanıcam dedim ama olmadı şimdi kapandı ama izi kaldı malesef eşim çok kızıyor güzelim burnunu mahvettin diyor keşke olsaydı çok severim çünkü hızmayı senağlama

mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba

selam canım ben burnumu deldirdiğim zaman bir ay boyunca batikonla hızmanın çevresini sildim hep ve bepanten kullandım yara olmadı ayrıca hızma çok da şık duruyor bence

ya kizlar bende deldirmek istiorum bi senedir ama youtubeden deldirenleri isledimm aman tanrimmm igneyi nasilda sokuolar cok korkuorum ama cokda istiorumm cildimde baya hassas acaba bndede yara olurmuu hic bilemedim simdiisuper hijyenik bi yer buldum ama tabancayla delerlermi bilmiorum tabancayla deldirsek nolurki? tabancayla deldiren var mi??

bende cok seviyorum ama cok korkuyorumm canım cok kıymatlii :)
ben yapştırma hızma takıyorum artık o bütünleşti bnle cogu kişi gercek mi die soruo:)

canım arkadasım var bankacı o takabılıyor ama devlette maalesef takılmıyor, bence guzel bı aksesuar hele kı yuze yakısıorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…