- 11 Mart 2007
- 47
- 0
-
- Konu Sahibi dark princess
Ben karar verdim deldirmeye kızlar. Ama şimdi sorun nerde deldireceğim.
İnşallah sorun yaşamam.
Buradan okuduğum ve anladığım kadarıyla bu iltihap olayı kişiden kişiye değişiyor.
Kimi sorun yaşamıyor kimi yaşıyor...
Artık Allah bilir ben yaşayacak mıyım???
Hepinize teşekkür ederim kızlar...
Kızlar ben cok çekiyorum hızmamdan ya , nasıl kurtulacam bu acıdan bilen varmı ? agustosta deldirdim ben kac ay oldu hala acıyo bu . ilk zamanlar rahatca takıp çıkartıyordum hızmamı ama şimdi cıkartmak bi dert geri takmak ayrı bir dert , çok canım acıyo . Bende tabancayla deldirdim , o yüzdenmi böyle ki off . geçmezmi bu ya hele bir yere takılıp da cıktıgı zaman yaş geliyo gözümden resmen .Tabancayla deldirip de sonradan bu sorunu yasayan ve ilerde acısı geçiyor diyen varmı ?
Çıkartmıyorum ki zaten , gecen gece sanırım battaniyeye takılıp cıkmıs ıste. nasıl canım yandı anlatamam , sabah takarım dedim ama demez olaydım kapanmış sabaha kadar zorla taktım geri ..ama arada mutlaka cıkartması gerekiyo bazen ınsanın , gümüş kararma yapıyo mesela onu temizlemek için yada degiştirmek için . cok seviyorum hızmamı ama hep boyle acıyacak mı onu merak ediyorum ...
Çıkartmıyorum ki zaten , gecen gece sanırım battaniyeye takılıp cıkmıs ıste. nasıl canım yandı anlatamam , sabah takarım dedim ama demez olaydım kapanmış sabaha kadar zorla taktım geri ..ama arada mutlaka cıkartması gerekiyo bazen ınsanın , gümüş kararma yapıyo mesela onu temizlemek için yada degiştirmek için . cok seviyorum hızmamı ama hep boyle acıyacak mı onu merak ediyorum ...
Kızlar bnmde hızmam var tabancayla deldırmstım ıltıhaplandı şişmişti ilk yaptrdığım zmnlar ama üzernden 2 yıl geçti iltihap gbi bi sorunum yok şuan..tek sorun hızma burnumdan çıkmıo kaydirigubbakcemile3..napsam sizce sanırım delik daraldığı için cıkmıo hızmanın ucu top şeklinde delikten geçemio cıkarmaya calısıncada acıo bnde dayanamıorm..tekrar gidip cıkarttrsamda yenıdenmı taktrsam napsam bi yardım edin nolur bıktım aynı hızmadan..
mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba
canım arkadasım var bankacı o takabılıyor ama devlette maalesef takılmıyor, bence guzel bı aksesuar hele kı yuze yakısıorsadeneyimli biyer olmalı kesinlikle tabi ama iş yeri konusu biraz şans bence ..
kamudan bahsetmiyorum onalrın zaten belli standartları var ama özelde bu tür şeyler pek önemsenmiyor bence , yada benim şansım yaver gitti hep , bır zorlukla karsılasmadım..
3. işyerim burası , çalıştığım yerlerin hepsi kurumsaldı zorluk yaşamadım.
takım elbise giyerken hızmamı hiç çıkarmadım , yada toplantı esnasında..
çokta tarz duruyo vala yerimseniben