Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

bence çok estetik duruyor heleki küçük burunlarda harika duruyor
ben deldireli 4 sene oldu deldirdiğimdede acı hissetmedim ne mikrop kaptı ne yara oldu ama bazen çıkarıp kolanyalı pamukla dezenfekte ediyorum ve hızma alırken içerde kalan topunu törpülettiriyorum çıkarırken acımıyor ve delikde küçlüyor aklınızda olsun
öpüldüğüzzz:)

bende 7 yıldır hızma kullanıom deldırırken hıc acımadı kulagıma nazaran yanı sıddetle tawsıye ederım ozellıkle hokka burunlu ısenız super bıse :enbuyukkk:

bnde deLdirdim 2 hafta fLn oLuyor ve burnumda var mı yok mu hiç hissetmiyorum.iLk 3 gn uyurken fLn zorLuk yaşadm ama şuan bayagı alistım:icecream:

evet hızma çok hoş duruyor benim kaşımdada pıercıng vardı ama çalışırken mecbur çıkarmak zorunda kaldım ve delik kapandı ama burnumu deldirirken hiç acı hissetmedim sonrasında bikaç gun yara oldu ama hızmayı cıkarıp kolonyalı pamukla sildim 2 3 gun içinde geçti

Selamlar arkadaşlar.
Hızmamla sorunlarım hiç bitmiyor.
İlk deldirdiğim hafta bi sorun yoktu son 2 haftadır sivilce gibi şişti ve kanıo. Nerdeyse tüm kremleri kullandım ama hiç inmedi. Çıkarmakta istemıyorum delik kapanır o sekılde kalır dıye korkuyorum napmam gerek ? :Ssenağlama

bendede ilk zaman öyle omuştu..teramisin miydi öyle bişey sürmüştüm baya bi koyu sarı merhem..o iyi gelir onu dene bide..benim burnumun iç kısmında hala şişkinlik var..
5 yıldır hızma takıyorum..
o şişkinlik kaldı öyleklava:

bende aynısını yaşamıştım ama krem deil kolonya yada alkolle oksijenli suyla steril bişiyle hergun çıkarıp hızmayı ve burnumu silmemi sölediler krem kullanıyordum ama krem tozu mikrobu çok çabuk çekiyormuş ondan krem kullanma demişti deldirdiğim yerdekiler bende sölediklerini yaptım ve geçti 3 gune

benimde vardı 2 sene önce ama uzun süre takmayınca kapandı çok seviodum hiçde acımadı sadece ilk deldirdiğimde alışık olmadığım için sürekli elim gidiodu ama sonra geçti :)
ama kötü olan sadece bnde oldu sanırım çünkü başka arkadaşlarda duymadım deldirdiğim delik biraz büyüdü hızmam süürekli yukarı çıkıodu ama o kadarda kötü bişy deil.
bnde tekrar deldircem heralde çok seviom çünkü ya:sm_cool:

Bir arkadaş daha söylemiş. Bu tip enfekte olmuş durumlarda antibiotik içeren kremler iyi geliyor. Teramicine' i ben de kullandım ve epey faydasını gördüm.

Bende geçen yaz deldirmiştim tabancayla deldiler sonra burnum şişti iltihap kaptı hergün krem sürdüm temiz tutum ama yinede şişi inmedi.Ama o kadar acı çekmiştimki o kadar acıdan sonra kapanmasına razı olamadım çok uğraştım burnumla 1,5 ay gibi mücadele ettim ama baktım düzelmiyo çıkardım şimdi izi kaldı deliğin.Çok seviyorum hızmayı ama başaramadım ve bir daha cesaret edemiyorum.

Mrb arkadasLar aciLyardıma ıhtıyacım var yakLaşık 2-3 ay önce burnumu deLdirmiştm fakat o deLinen yerde sivilce qibi yada et beni qibi bi şişlik var o kadar krem sürdüm teramisn bacroban hıcbır işe yaramadı deLdirdiqim yere qittim zamanLa qecer dedi ama nasıL qecicek hic bilmiorm bazı arkadasLarım cıkar dıer burnunu deldır dıyor ama onu cıkarınca da orda mutlaka onun ızı kalıcak onu da istemiyorum tek istediğim yaranın iyilesmedi sisliqin inmesi :1no2:

BéNim buRnumDada hızMa vaR,bi kaç kez iltihap oLdu,ucu topLu hızMa kuLLanıyordum.éczanéyé qittim baNa poMat ve téntürdiyot vérdı qéçti.şuAnda ucu tOpsuz kuLLanıyorum déLdirirséndé topsuz hızMa kuLLanmanı tavsiyé édérim...şuaNda memnunum bı sorun yoqq

kızlar ya bende kulagımı deldırmek ıstıyorum kulak memesının uttunu kıkırdak olan yerı acı flan ouyo mu bılen varmı yapan

geçen yaz deldirmiştim,, ilk başta biraz sorun oldu ama uzun sürmedi :) kremle kolonyayla falan hiç uğraşmadım.. sonra okul başlayınca çıkarmak zorunda kaldım :) konuyu görünce aklıma geldi yarın gidip deldirebilirim tekrar

Slm kizlar.. =)
bende nerdeyse 1 seneden fazla bi süreden beri hizma istiyorum , bi ara arkasi yapiskanli olanlardan takmistim arkadaslarimin hepsi cok begenmisti ( burnum kücük oka gibi ). ama intihamlancak diye cok korkuyorum (cildim hassas deil ). Ve bi baska problemde babam izin veriyo annem vermiyo... Sizce napmaliyim deldiriyimmi deldirmiyimi cok istiyorum..???

ben burnumu deldireli 6 sene oluyor cok memnunum bir kac kere iltap oldu okadar inan suan varmi yok anlamiyorum bile ,ama gicik olan bir burnunu tutu zaman cok agriyor esim hep unutuyor hizmam oldugunu haha

6 yıldır burnum delik. Gayette memnunum. Toplam 1 kez deldirdim. Olabildiğince, ilk ay dikkatli baktım. Kabuk tutma, yapışma, kızarma, morarma vs durumlarıyla karşılaşmadım hiç.
Tek tavsiyem, tabanca ile deldirtmeyin. İğne kullandırın. Dövme ve piercing yapan bir yere gidin ve öyle deldirin. Tabancayla delindiğinde;
Tabanca hijyenik olmuyor bu 1
2. olarakta küpe direkt girdiğinden birden gözlerden yaş geliyor ve birkaç gün sızlıyor.
İğneli yöntemde ise sıkıştırıp deldiklerinden hiç ama hiç bir sorun yok. İstediğiniz gibi halka bir piercing bile taktırabilirsiniz rahatlıkla.

benim 2 sene oldu, tabancayla deldirdim ama problem yaşamadım, tabi iğne için söylenenler doğru olabilir,
tavsiyem istiyorsanız gözünüzde büyütüp çekinmeyin,

hiç acımıyor ama çabuk kapanıyor mikrop kapma durumu çok derin değil sadece oynamayın ilk delindiğinde kaliteli hızma kullanın yeter :):) deldirmek isteyen acısından mikrobundan korkmasınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…