- 29 Nisan 2008
- 517
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi dark princess
Ya arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum, bi kulak tabancasıyla deliniyormu, bir de iğne ile piercing yapılıyormuş.... İğne ile daha sağlıklı ama daha pahalı deniyo.
Sizler hangisi ile deldirdiniz acepppp... Bende hevesleniyorum ama daha bugün geldi aklıma cesaret etsem mi ki. Bi de burnum birascık büyük benim, kemikli... Çirkin mi durur kiii....
Ya arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum, bi kulak tabancasıyla deliniyormu, bir de iğne ile piercing yapılıyormuş.... İğne ile daha sağlıklı ama daha pahalı deniyo.
Sizler hangisi ile deldirdiniz acepppp... Bende hevesleniyorum ama daha bugün geldi aklıma cesaret etsem mi ki. Bi de burnum birascık büyük benim, kemikli... Çirkin mi durur kiii....
ben burnunu tabanca ıle gumuscude deldıren bır sahsıyet olarak kesınlıkle tavsıye etmıyorum...
agrı kesıcı ıle yuzumun agrısı ıle 2 gun gecırdım ve hızmayı degıstırınce burnumun ıc tarafındkı delık kapanmıstı bu yuzden bende mecburıyetten kapatmıstım hemen kapandı zaten hıc delındı gıbı gozukmuyor...
iş hayatında ve mulakatlarda kurumsal ve devlet dusunuyorsanız bıraz zorlukları oluyor...
eger deldıreceksenız deneyımlı bı kuyumcu yada ıyı bır pıercıng de cok hıjyenık bır bakımla deldırın