Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

ya ben bikere deldirdim.. salak adam tabancayla deldi.. önce bi yerini belirleyelim dedi daha ben hazır olmadan çat diye deliverdi.. kanadı biraz cünkü sarstım kendimi istemeden.. ardından yara oldu bi süre bi süre içinden şişlik olustu.. sonra azbucuk iltihaplandı sonra tam gecti derken burnum kabul etmedimi ne yaptı kendiliginden atıyodu hızmayı.. bi türlü oturmuyodu yerine.. habire cıkıp duruyodu.. sonra cıkardım bende kapandı.. iz miz kalmadı.. bi daha yaptırmayada cesaretim yok..

genellikle herkes 2. ye deldirmiş hehe bende bi kere deldirdim kapandı 2. gunu sonra 1 hafta sonra tekrar deldirdim şimdi rahatım ama cabuk enfeksiyon kapıyor.

benimde burnum delik
kemerli burnumu gittim deldirdim rengarenk taşlar takıyorum hoşuma gidiyo.
ama estetik olucam burun bi hafta alçıda kalınca tekrar deldirmem gerekiceklaelaelaelaelae

canım ben kendi burnnumu yaklasık 1 ay önce deldirdim ilk iki üç hafta kendi titanyum olan hızmamla durdum sonradan gittim minicik bir tas aldım cok ta hos duruyor. eğer burnun küçükse yada düzgünse güzel duruyor hızma :) ilk deldirdiğimde acımıstı ama merak etme sonradan geçio sızısı biras kasınıo ister istemes kasımak istediğin zaman unutupta canını yakabiliyor insan eli takıldığından dolayı :))) şimdi ise bir ay oldu iyilesti turp gibi :) ben ilk bi hafta günde iki üç defa bephanten kullandım enfeksiyon filan kapmasın diye arada birde oynattım hızmamı öyle öyle düzeldi şimdi gayet iyi :)

bende kışındeldırmıştım burnınu hiç acımadı ve yara fılanda olmadı hemn alıştım ama 2ay boyunca her cıkarışımda kanıodu o da normal.bence cok hoş duruyo minik taşlar

2 sene once deldirdim. Basta aciyor biraz tabiki ama bence kulak kikirdagi daha fena. Hiç enfeksiyon filan kapmadi :) takmayinca kendimi bos hissediyorum artik ;b

kiz ben deldirdimm ilk önce sevindimya oynaadim cikarttim baska küpe taktim iltap oldu ve acidi bayaa dogal olaraktan yani,sonra iltap icin krem denedim gectii simdide cok mutluyumm hic bisey olmuyor ne iltap nede aciyor,geceleri bile cikatiip yatiyorum bazen hic kapanmiyor delik te,bende yaptirr cok hos duruyor ben simdilik halka takiyorum cok tatli görünüyor.

kızlar burun deldirmk için özel aparatlar varmı kulaklara steril küpe takıyolarya burun içinde aynısımı yoksa baska mı???

ilk başta o kocaman ilaçlı küpelerden takıyolar 1 hafta sonra hızmaya geçiliyo.ben bugün çıkardım çok sıkıldım ohhh be dünya varmış ne o öyle ya.hemende kapandı zaten bi kaç saat içinde:)

işi bilen birine yaptırısan ve çok değil ilk 1 hafta bakımına dikkat edersen bi sıkıntı yaşamıyorsun ha bide tavsiyem o ilk başta delerken taktıkları zımbırtıyı fazla uzun süre kullanma 2, gün fln gümüş bir hızmayla deiştir o yara yapar gümüş olmadığı için ve büyük olduğu için deliğide genişletiyor o da ilerde hiç hoş durmuyor...

ben sekiz senedir kullanirim cokta memnunum cikarir temizler tekrar koyarim.baslangicta ilk hafta acidi kanadida simdi ise yatarkende cikarmiyorum cok guzelde yakisiyor derler

Benımde yaklasık 9 yıldır burnum delik.
ilk 2 ay acıdı ama sonra geçti acısı.. 5 yıl fılan hıc cıkarmadan taktım ama 3-4 yıldır ara ara takıyorum .. kapanır dediler ama benım kapanmadı ..

Arkadaşlar bende burnumu deldireli 4 gün oluyor... Hiç acı, iltihap, kanama gibi şeyler olmadı...
Çok çok rahatım gerçekten...
ama ben bu deliğin bakımını nasıl yapacağım... yani gül suyu falanlamı sileyim, bana bir fikir verirseniz sevinirimmm...

Ya arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum, bi kulak tabancasıyla deliniyormu, bir de iğne ile piercing yapılıyormuş.... İğne ile daha sağlıklı ama daha pahalı deniyo.

Sizler hangisi ile deldirdiniz acepppp... Bende hevesleniyorum ama daha bugün geldi aklıma cesaret etsem mi ki. Bi de burnum birascık büyük benim, kemikli... Çirkin mi durur kiii....

Ya arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum, bi kulak tabancasıyla deliniyormu, bir de iğne ile piercing yapılıyormuş.... İğne ile daha sağlıklı ama daha pahalı deniyo.

Sizler hangisi ile deldirdiniz acepppp... Bende hevesleniyorum ama daha bugün geldi aklıma cesaret etsem mi ki. Bi de burnum birascık büyük benim, kemikli... Çirkin mi durur kiii....

cnm ben ünideyken kulak delme tabancasıyla deldirmiştim , kuyumcuda..
bence bı fark yok senelerdır de kullanıyorum .
çok acıdığı filan da yok , kulaktaki acı nasılsa aynısı.. sonraki bi kaç gün belki biraz sızlar oda normal .
yakışıp yakışmayacağını ise önce mıknatıslı bir hızma ile deneyerek görebilirsin.bi süre kullan seversen deldirirsin ki normal hızma daha güzeldir.
mıknatıslılar baya belli oluyor ..kaydirigubbakcemile2
korkabence , çok hoş duruyor a.s.

Cnm ben deldireli 7 ayı geçti..ilk zamanlar çok iltihap kaptırdım onun nedeni de çok sık girp olmamdı.burnum sürekli akıyordu :bbo:

kulak tabancasıyla delindi çok az bi acı bi saniyelik bişeyy.eğer beğenmem yakışmadı dersen de takma hemen kapanıyor..

ben burnunu tabanca ıle gumuscude deldıren bır sahsıyet olarak kesınlıkle tavsıye etmıyorum...
agrı kesıcı ıle yuzumun agrısı ıle 2 gun gecırdım ve hızmayı degıstırınce burnumun ıc tarafındkı delık kapanmıstı bu yuzden bende mecburıyetten kapatmıstım hemen kapandı zaten hıc delındı gıbı gozukmuyor...
iş hayatında ve mulakatlarda kurumsal ve devlet dusunuyorsanız bıraz zorlukları oluyor...
eger deldıreceksenız deneyımlı bı kuyumcu yada ıyı bır pıercıng de cok hıjyenık bır bakımla deldırın

ben burnunu tabanca ıle gumuscude deldıren bır sahsıyet olarak kesınlıkle tavsıye etmıyorum...
agrı kesıcı ıle yuzumun agrısı ıle 2 gun gecırdım ve hızmayı degıstırınce burnumun ıc tarafındkı delık kapanmıstı bu yuzden bende mecburıyetten kapatmıstım hemen kapandı zaten hıc delındı gıbı gozukmuyor...
iş hayatında ve mulakatlarda kurumsal ve devlet dusunuyorsanız bıraz zorlukları oluyor...
eger deldıreceksenız deneyımlı bı kuyumcu yada ıyı bır pıercıng de cok hıjyenık bır bakımla deldırın

deneyimli biyer olmalı kesinlikle tabi ama iş yeri konusu biraz şans bence ..
kamudan bahsetmiyorum onalrın zaten belli standartları var ama özelde bu tür şeyler pek önemsenmiyor bence , yada benim şansım yaver gitti hep , bır zorlukla karsılasmadım..
3. işyerim burası , çalıştığım yerlerin hepsi kurumsaldı zorluk yaşamadım.
takım elbise giyerken hızmamı hiç çıkarmadım , yada toplantı esnasında..
çokta tarz duruyo vala yerimseniben

X