Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

bu arada çok merak ettiğim bişi sormak istiyorum..
ben burnumda taşlı piercing olduğu için kulaklarıma hiç küpe takmıyorum özel günlerde bile.. sanki o zaman çok abartılı duruyo, heryerimi deldirmişim gibi hissediyorum, çok ilginç =)
siz küpe takıyo musunuz?

bende çok istiyorum burnumu deldirmeyi ama izi çok belirgin olursa diye korkuyorum yoksa şimdiye kadar deldirmiştim ne yapsam acaba

geçen sene burnumu deldirmiştim.çokta hoşuma gitmişti.fakat kızım sürekli elini takıyordu ve iltahap oluyordu.en son dayanamadım çıkarttım.delik kapandı fakat toplu iğne ucu gibi bir şişlik kaldı orda.sanırım iltihapken çıkarttığımdan oldu.
orayı nasıl yok edebilirim acaba

ben çok severim burna hızma takmayı ama sahte yapışkanlı olanlardan::)) bi ark ım deldirdi gayet güzel duruo ama ben o acıyı göze alamaammmmmmmmmmm

ben de burnumu deldıRdım ve qayet memnunum suana kadar hıC bı sorun yasamadım ve sıkılıcaqımı da sanmıyorum zaten ınsan bı suRe sonRa aLısıyo ve vaRLıqının farkında bıLe oLmuyo acı meseLesıne qeLınce benım deLdırırKen hıcc acımadı usteLık bana bı kac hafta cıkarma dedıkLerı haLde eve qeLır qeLmez cıkaRtıp yenısını takTım :) bununLa ıLqıLı bı sorun da yasamadım tek sorunum iLk haftaLarda deLık buyuk oLduqu ıcın 10-15 tane hızma kaybetmem oLdu :) qece yatıyorum sabah bı bakıyorum hooopp qıtmıs :):):)

dün deldirdim ben de:icecream: yalnız hiç korktuğm gibi acımadı:KK70: hatta delinirken hiç acımadı, ama bi 5-10 saniye sonra yanmaya başladı,, gerçi o da uzun sürmedi :p
ya ama ben duşa falan girdim eve gelnce,, bi de yüzümü çok sık yıkarım :p bişey olmaz dimifisfisfis

benim bir arkadasim yaptirmisti sonra acisina dayanamayip cikardi ve delik kapanmadi herkese guzel durmuyor sonradan oda pisman oldu ama nafile yaptirmadan once iyi dusun karar verecek olan yine sensin canim

bende iki yil önce deldirmistim..cok severek takiyorum..ara ara degistiriyorum...ilk delindikten sonraki bir kac gun antibiyotikli krem surmustum...yara iltihap vb. durumlar hic yasamadim..sanirim bu kisilerin cilt durumlariyla ilgili...

chloris canim cok yuksek tipli hizma kullanmamaya dikkat et.cunku takilmalar sonucu cikabilir...bende surekli yuzumu yikarim..inan ki alisiyorsun..varligini bile unutuyorsun...yuzunu yikamanin hic bir sakincasi yok canim... hizma alirken ucu toplu olanlardan alirsan cikma ihtimali daha dusuk olur..

chloris canim cok yuksek tipli hizma kullanmamaya dikkat et.cunku takilmalar sonucu cikabilir...bende surekli yuzumu yikarim..inan ki alisiyorsun..varligini bile unutuyorsun...yuzunu yikamanin hic bir sakincasi yok canim... hizma alirken ucu toplu olanlardan alirsan cikma ihtimali daha dusuk olur..

teşekkür ederim a.s.
ama yeni taktırdım ya, yıkamaya korkuyorum bişey olur diye :KK70: gerçi 2 gün oldu şimdi, burnumda biraz kızarıklık var, sadece dokununca acıyo biraz ama başka bi sorun yok gibi =D

bence buruna hızma hos durmuyor ama tabıkı tercıh meselesı
ıla takmak ıstıyorum dıyenler mıknatıslı olanlardan takabılırler
denemek ıcın ıdeal hem begenmssenız cıkarırsınız
ayrıca alerjısı olanlar tıtanyum taksınlar vucuda en uyumlu metal tıtanyumdur pahalıdır ama en ıyısıdır
ayrıca saglık acısındanda sakıncaları olabılır
mıkrop kapabılır
alerjı yapabılır
hem burnunuzun ustune yyattıgınızda acımazmı
bana cok zor gıbı gelıyor
yaptırmak ısteenler sterıl yerlesde yaptırsınlar cunku her turlu hastalık gecebılır bu yolla

miknatisli hizma kullanmis biri olarak hic tavsiye etmiyorum cok tehlikeli.ben burnumu deldirmeden önce miknatisli kullandim kullanmaz olaydim.hizmanin miknatisini yuttum daha dogrusu yutmusum ben beynime gitti korkusuyla doktora gittim röntgen cekindim beyinden ve bagirsaklardan bagirsaklarimda bulundu sonuclarda dogal yollada cikti allah korusun terside olabilirdi hic tavsiye etmiyorum...hem pircing gibi hos durmuyo miknatisa.s

bende 10 gün önce deldirdim hic acimadi kulak deldirmekten farki yok iki gün büyük bi küpe taktim tr de deldirdim 2 gün sonra buraya gelince kücük tasli hizmalar aldim simdi rahatim istedigimde degistiriyorum ama sabah banyoda düsürdüm yine buldum ama iltihap falanda olmadi fazla temizliginede dikkat ediyorum
ben bu yaz heves ettim esimide kandirdim öyle yaptim pismanda degilim

mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba :eek:

benim de burnum delik, ben de hiç bir yan etkisi sorunu olmadı, normal kulak deliğim gibi kullanıyorum ama bu kişiden kişiye değişir.

Yıllardır kuLLanıorum deldirirken de deldirdikten sonra da sorun yaşamadım... Sadece deldirdikten sonra 1 hafta batticon kullanmalı hijyen açısın... Sonrasında hiç sorun olmaz...

bende burnumu deldirdim hemde 2kere ama 2sindede geri kapattım iltahabı bi türlü kurıtamadım ama iz kaldı yeniden deildirmeyi düşünüyorum diğer 2si tabancaylaydı bu sefer pierching olarak yaptırmayı düşünüyorum umarım bu sefer sorun çıkmazÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ben de burnumu 2 kere deldirdim.ilkinde sorun yasadım iltihaplandı ve kremler vs fayda etmedi kapatmak zorunda kaldım.daha sonra tekrar deldirdim altın hızma kullanmamı tavsiye ettiler iltihaba yol acmaz demislerdi ben de oyle yaptım ve yıllardır herhangi bi problem yasamadım,cok memnunum.

Son düzenleme:
bende deldirdim iğneyle piercing yaparmış gibi yapıldı 2 kere deldirdim 1.sinde değiştirmiştim hızmayı gece yatarken düşmüş yedek olmadğı için bikaç gün takamadım kapandı hemen.. ne acıdı ne kanadı ne iltihap olduu kulağımı deldirdiğimde daha çok canım yanmıştı yaralar olmuştu ama burnumda saniyelik bi acı sonrada hiç bişi olmadı tabancayı tavsiye etmiorum :)

X