Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

ben değil ama bi arkadaşım deldirmişti çok sorun olmamıştı öğrenciyken aynı evde kalıoduk bazen sabahları kalkıp yatağında hızmasını arıodu:)uykuda kaşınıp tırnağını takıomuş bazen hafif kanıodu bu yüzden ama çok büyük problem yaşamadı sora zaten hevesini aldıktan sora çıkardı kendisi orada kapandı gitti çok bütülcek bişey değil yani del gitsin sıkılınca çıkarır atarsın.kaş dil buralar tehlikeli ama gerçekten dikkat istio.kaşı iltahaplanan bi arkadaşım olmuştu

slm arkdaşlar bende burnumu deldireli 4 yıl oldu 16 yaşndayken deldirmiştim zaten ilk deliğindede sinik ısırığı gibi bişiy hissediyosun sonradan hafif sızlıyo bende bir problem yaşamıyorum hiç aynaya baktığımda göüm bile görmüyor artık ama tabi kesnilikle her cillte aynı olmaz kişiden kişiye değişebilir benimde bir arkadaşım var mesele onunki ilk deldirdğinde yaklaşık 2 aya yakın sürekli iltihaplandı burnu şişti filan ama onun içinde kremler var bende ilk deldirdimğimde önlem olrak o kremi sürmüştüm eczaneye sormuştum zaten o veriyo mikrop kapmaması için hiç sorunda yaşamadım bilginiz olsunopuyorumnanaktan

ay arkadaşlar ya burun kıkırdak, tabancayla delinmesi zararlı parçalar kıkırdağı fln diyolar aslında ben de istiyorum ama acısından, yakışıp yakışmamasından bi de ailemin tepkisinden korkuyorum:)

mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba

ben deldireli tam 2 sene oldu.cok istiyodum ama kararsizdim..deldirdim sonra o anda biraz kanadi buyuk birsey takiyorlar once delik iyi olsun diye:1rolleyes:sana derim ki deldirdikten sonra korkma acisa bile gunluk cikar oynat hizmani yerinden... ilk zaman lar cunki yapisio burun icinden dolayi .. kuruyo felan ..ama sonra vazgecersen hizmasiz olmak istersen yeniden icten kapanio ama disarda o delik gozukuoyerimseniben yani sonra ben gibi ister istemez takarsin..iyi kararver

Ben bu yaz deldirmiştim burnumu ilk hiç bi problem olmadıben de ne iltihap e de başka bişey bizim okulumuz da yasak olduğu içintakamyodum gündüzleri çok feci acıyodu akşam takarken bi ara kapandı ben de bi arkadaşın söylediği gibi emla krem sürüp normal iğneyle açtım tabi alkollü suyla iğneyi temizledikten sonra. Şimdi böyle bi problemimde yok şeffaf küpe arkasını kırıp burnuma takıyorum içine gömdümmü hiç bişey belli olmuyor hızmamla mutlu mesuduz anlayacağınız Hızmaisteyenler hiç korkmasınlar hiç bi problem yok dikkatli davrandıktan sonra.

canım sen neyle deldirdin?

ben de üniveristeye ilk başladığım yıl deldirmiştim burnumu büyük bi hevesle iğneyle daha ii olur diye ama bir ay dolmadan iltihap kaptı doktor da baya bi haşlamıştı beni kıkırdağında geçseydi iltihabın napcaktın diye o günden beri kullanmıyorum kapndı zaten hemen deliği fakat hala iç çekerek bakıyorum hızmalara mafoldumben

Kulak deldirdiğimde hissettiğim acı kadarını bile yaşamadım ben, tabancayla delmişlerdi 4-5 sene önce hiç problem yaşamadım fakat nerede yaptıracağınızı iyi seçmeniz lazım zira başka bir arkadaşım haftalarca iltihapla uğraşma durumunda kaldı.

Mümkünse tecrübe eden tanıdıklarınızın gittiği yerleri tercih edin ve o bölgenin uyuşturulmasını sağlayın, sadece bir damla yaş geliyor gözden delindiği anda o kadar:)

Bir de sakın delindikten sonra bir gece boyunca hızmayı sürekli çevirmeyi, hareket ettirmeyi unutmayın yoksa yapışır kalırsa çıkarırken zorlanırsınız.

arkadaşlar iyi akşamlar... ben burnumu 2 yıl önce deldirmiştim sonra çok şişince takmadım delik kapandı. bundan 1 buçuk ay önce yeniden deldirdim 1 ay hiç çıkarmadım bir ay sonra değiştirdim fakat şimdilerde yine şişme oldu su topladı ve su toplayan yerde yara gibi birşey oluştu. hiç acımıyor ama o görüntü çok kötü böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapmam gerek? studex diye birşey vermişti deldirdiğim yer onu kullanıyorum sadece ne yapmalıyım çok endişeliyim yerdım eder misiniz?

arkadaşlar hızmanın olduğu yerde hala bir şişlik var 1 aydan fazla oldu deldireli ve nerdeyse 3 haftadır aynı hızmayı kullanmama rağmen hala şiş orası krem falan kullanmadım sadece studex kullandım oda bitti bugün hiç böyle bişey yaşayan yok mu?lütfen yardım edin....

canım benim öyle bir sorunum olmadı. bildiğim kadarıyla bazı bünyeler kabul etmiyor hızmayı. senin vücudunda tepki gösteriyor olabilir, doktora danış ve gerekirse takma derim ben. sağlığından önmeli değil ya.

peri_duygu canım krem kullanmadıqını söylüyorsun studex yerine fucilin pomad kullanman gerekirdi senin sen nerde deldirdin kesin tabancayla deldirdin burnunu benim burnum yaklaşık bir yıldır delik dövmecide deldirmiştim ve tabanca deyil anjukat iğneyle deldi adam burnumu hiçbir sıkıntıda yaşamadım şu zamana kadar gerçekten bu konularda çok dikkat etmek gerekiyor burnun yırtılma riski bile var tabancayla e kaldıki burun şişerde kanarda bide burun delindikten sonra hızmayı sürekli oynatmak delik yeniyken daha çok burnun tahriş olmasını sağlar bende aynı soruyu sormuştum deldirdiğim uzmana çünkü yapışmasından korkuyordum hiç gerek yok dedi zaten düzenli olarak hergün sürdüğümüz krem oranın nemli kalmasını sağlayarak yapışmasını engeliyor önemli olan bakımını doğru yapmak

Son düzenleme:
bnmde burnum 4_5 yıldır delik .gümüşçüde deldirmiştm ilk önce bi krem sürdü uyuşur die tABANcayla deldi ama hiç uyuştuğunu düşünmüorm:))) evet biraz acıo ama emin olun kulak kadar falan belki birasck fazla:)ama bnm hala sorun oluo şuan arada çıkarmanız gerekio snra delik küçülüo.arkasndaki top büyük olunca çıkışıda zor oluo iileşen burnumu şuan yara yaptm.bide şunu kesinlkle belirteym oksijenli suyla asla ve asla temizlemeyn.bn ilk hijyene dikkat edicem die hergün nerdyse oksijenli suyla temizledm as daha ben oluşuodu.meğer yaranın kaynamasına sebep oluomuş o yüzden et beğlıyodu çok şükr erken öğrendmde iileşti

bende burnumu eldirmeyi çok istiyorum tabencayla deldirinc e o büyük küpeyi ne zamana kadar taşıoruz yani başka bir hızma takmak istesek ne kadar beklioruz..bi de arkadaşlar sedece tabancayla mı deliniyor

bende burnumu eldirmeyi çok istiyorum tabencayla deldirinc e o büyük küpeyi ne zamana kadar taşıoruz yani başka bir hızma takmak istesek ne kadar beklioruz..bi de arkadaşlar sedece tabancayla mı deliniyor

hayır tabancayla delinmiyor sadece bence gidip bir pıercing yapan dövmecide anjukat iğneyle deldirip cerrahi çelik küpe takman daha faydalı olucaktır belki iki üç kuruş fazla verirsin ama ne burnun şişer nede o kocaman hiç estetik durmayan küpeyi takmak zorunda kalırsın acısız ağrısız ve burunda çok şık duran çıkarma gereksinimi duymacaqın hoş bir hızman olmuş olur olumunekankayizsmile

saol cnm ya ne kadara deldiririm bi fikrin var mı bi de senin bilfiğin mi yer var mı?teşekkürlerrolumunekankayizsmile

bence tabancayla deldirmek daha mantıklı ben tabancayla deldırdıktten 4 gun sonra degıstırdım hızmamı arkadasım da 2 gun sonra degıstırmıs ve burnum gayet saglıklı suanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…