Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

saol cnm ya ne kadara deldiririm bi fikrin var mı bi de senin bilfiğin mi yer var mı?teşekkürlerrolumunekankayizsmile

rica ederim canım ben istanbul gaziosmanpaşada 25 ytlye deldirdim tabi gümüşçülerde daha ucuza deliyorlar ama nasıl yapıldıqı meçhul daha öncede açıklamasını yaptıqım gibi senin için birçok seçenek var internetten bakıp sana uyqun gelen yakınında bir stüdyoya gidebilirsin fiyat aralıklarıda yazıyor orda zaten kararlıysan biran önce temiz güvenilir biryerde deldir fazla vakit kaybetme derim acımıcak görüceksin :KK66:

5 yıl oldu burnumu deldireli. Rastgele bir gümüşçüde 3 liraya mı neydi. Çok memnunum iyi ki yapmışım diyorum. Ama riske girmeyin tabi sağlıklı bir yerlerde yaptırın.

3 kez deldirdim burnumu yeter artık dedim en sonunda,iç tarafında hala şişlik var 8 ay geçmesine rağmen..tabi bu herkeste olmuo yinede hoş durduğunu söyleyebilirim :)

kızlar bende dün deldirdim burnumu tabancayla duş alıcam ama
su deyse sakıncası olurmu acaba?

açıkçası burnu güzel olanlarda çook güzel duruyor..bende bir süre takmıştımm bende hiç bir sorun yaratmadı ama eger alerjiniz olursa bayağı ugrastırır:eek:lmaz:

Kızlar yardıma ihtiyacım var.15-20 gun once burnumu deldirdim.şimdi o delikten bole kırmızı et beni gibi bişey cıktı.anlamadım ne olduğunu.ne olabılır.napmam gerek

ben de burnumu deldirdim
ve kabuk tuttu yara oldu dayanamadım öldüm bittim diyenlere hayret ediyorum.
ne hissettim ne kabukla uğraştım ne kan geldi ne de değiştirmekte zorlandım.
hayır bu şans olsa gerek çünkü canım çok tatlıdır.
iğne batsa bant yapıştıran biriyim ama neden hızmada sorun yaşamadım ?
belki de delen kişinin elindendir :-)
kulağım delinirken ağlamıştım ama burunda bir sorun yaşamadım.
delindi ve ben gezmeye gittim.
2.günden sonra da oynattım döndürdüm. 3.gün çıkarıp takmaya başladım.
ve 3.günün sonunda farklı bir hızma taktım.
taktığım hızma ince olduğu için delik küçüldü.
kalın takamamaktan korktuğum halde kalın uçlu alıp denedim ve bir anlık ince bir sızı dışında birşey hissetmedim.
deneyin :KK66: beğenmezseniz çıkarın ve izi kalmasın :-)
kuzenim bir tarafı 3 kez diğer tarafı 4 kez deldirdi ve iz yok :-)
diğerleri (bence) tamamen abartı.
güvendiğim kaç kişiye sorsam hiç sorun yaşamadı. :-)

mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba :eek:

burun şekli çok önemli gerçektende burnu güzel olanlarlarda çok güzel duruyo ama sanırım bende iyi bakamadım yara oldu fln çıkardım ama temiz bakılınca çok hoş duruyo a.s

ben de geçen hafta cumartesi tabancayla deldirdim burnumu. bir haftayı geçti allaha şükür hiçbir enfeksiyon kanama acı olmadı. ilk delinirken kulak deldirme gibi bir acı duydum o kadar. ara sıra döndürüyorum 2 .gün ilk takılan hızmayı çıkarıp top şeklinde olanlardan taktım. dediğim gibi ben hiç bir sorun yaşamadım yakışacağını düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hoş bir havası var.

ben de geçen hafta cumartesi tabancayla deldirdim burnumu. bir haftayı geçti allaha şükür hiçbir enfeksiyon kanama acı olmadı. ilk delinirken kulak deldirme gibi bir acı duydum o kadar. ara sıra döndürüyorum 2 .gün ilk takılan hızmayı çıkarıp top şeklinde olanlardan taktım. dediğim gibi ben hiç bir sorun yaşamadım yakışacağını düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hoş bir havası var.

aynılarını yaptım çok rahat hiç acı ve ilthap yok yalnız DIKKAT çıkarırsann 3 saatte kapanır

arkadaşlar benden size tavsiye sakın burnunuzu tabancayla deldirmeyin çok zararlı. ben iğneyle deldirdim ne bi acı ne de bi sorun yaşadım bir hafta bakımlarına gittim. tabancayla delindiğinde tak diye girdiği için dokuları zedeliyormuş ve buda ağrı ve iltihap yapıyomuş.çok haraketlı doku olduğu için kayma da yapabılıyomuş. deldirmeden önce mutlaka araştırma yapın heryerde deldırmeyın..

arkadaşlar benim burnum çok şişti yara oldu ama sonra terrmycn isimli merhem sürdüm ve altın hızma aldım 2 yıldır sorunsuz takıyorum hızmamılaelaelaelaelae

Burnumu 45 dk önce deldirdim,iltihap kapar mı kapmaz mı bilemiyorum ama çok acıyor diyenler bence yalan söylüyor.Buna çok acıyo diyorlarsa hiç acı görmemişler hayatlarında

bende istiyorum ama aşkım sevmiyor bana asla karışmaz bu konuda sen bilirsin ben hoşlanmıyorum ama çok istiyosan deldir içinde kalmasın dedi benimde yağlar eridi tabi oyle diyince vazgeçtm deldirmekten çok çok hevesli olsaydım mutlaka deldirirdim

burundaki delik çok kolay kapanıyor. ben önce sol tarafı deldirdim bir kaç gün kullandım memnun kalmadım sağ tarafı deldirdim. ertesi gün ol deliğim kapanmıştı ama hafif bir kırmızılık vardı.

X