size burun deldirme hikayemi anlatiyim.
lise 2ye gidiyorum yani bundan taaa 8 sene kadar önce.. İki arkadaşım kol kola girip gidip deldirmişler burunlarını. Nasıl özendim size anlatamam. Gittim evde iğne (yorgan iğnesi!!) kolonya ve çakmakla kendi kendime çabaladım burnumu delmek için. Deldimde, iğneyi ısıtıp kolonyalayıp sokuyodum burnuma yavaş yavaş. Sonrada küçük bi küpeyi geçirdim deliğe. Ama bişey olur diye tırsıp geri çıkardım, bide annemler ne diyecek korkusuyla. Sonra bir kaç ay geçti, hiç unutmam kar yağdı diye tatil olmuştu liseler. Akşam dershane vardı. Ben o burun deldiren arkadaşlarla gittim onların deldirdikleri yere (cesarete bak!!) oturdum adamın önüne. Adam ortası delik bir maşayla burnumu kıstırdı, maşayı elime verdi sık sıkabildiğin kadar diye. Neyse sıktım ama önceden kendi çabamdan ötürü burnun altı şişmiş durumda. Neyse adam iğneyi sokmaya çalışıyo sokamıyo, burun kalın ve şiş! Benim gözlerden yaşlar akıyo ama inadım dur da demiyorum adama, deldiricem. Neyse 15 dakika sonunda adam deldi. Ama burundan kan filan akmış ben hüngür şakır ağlıyorum (daha reşit de değilim, normalde 18 yaş altını delmiyolar.) Neyse akşam eve gittim, bizimlikere göstermemek için bin takla atıyorum ama gördüler sonunda. Babam kıyameti koparmıştı ama inadımdan çıkarmadım. Bir kaç ay sonra iltihap kaptı, kabuk bağladı. Şu eczanelerde satılan tuzlu su ve protex ile geçirdim iltihabı. Hala da kullanıyorum hızmamı, hiç de şikayetim yok, bi daha da iltihaplanmamıştı zaten. Bi parçam gibi oldu artık.. :)