Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

hayırlı olsun cnm hızmanı gule gule kullan
ama temızlııgıne cok dıkkat et mıkrop kapmasın sositososito

sağol canım bugün 8inci günüm.3üncü gün çıkardım taktıklarını.hiçbir sorun yaşamadım.antibiyotik sürüyorum hala.memnunum yani umarım hiç sorun yaşamamkaydirigubbakcemile5

merhaba ben burnumu bir hafta önce deldirdim tabancayla çok hafif acı oldu akşamına geçti acısı ertesi gün her gece teramisin sürdüm gece uyurken sabah sabunla yıkadım bu gün birinci haftası ve delim hızmasını çıkardım yeni aldıgım hızmaları yıkadım kolonyaladım ve 4 5 defa denedim şimdi hafiften sızlama var sizce iltihap kaparmı korkuyorum yardımcı olun lütfenn:KK43:

ben yaklaşık 2 yıl önce deldirdim we hiç kanama olmadı ilk deldirdiğimde sonraki günlerde bi kaç darbe aldığında çok az kanama oldu ama o da hemen geçti şu an hiç acıma kanama felan yok bazı arkadaşlarım dokunmaya bile korkuolar acıyacak die ama hiç sanki yokmuş gibi weee onu çokkkkk sewiyorum :KK70:

bende de kanama olmuyor ama toplu hızmalar aldım bi sürü onları çıkarmakda zorlanıyorum.kremliyorum kolay çıksın diye ama yine de hafifden kanıyor:sinifsinif: offf..toplular düzlerden daha güzel onları takmak istiyorum ama toplunun kullanımı zor..delik hemen küçülüyor takınca,çıkarmak problem haline geliyor...tavsiyesi önerileri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim toplu hızma kullanımı konusundayerimseniben

Arkadaşım yazıyı yazalı bayağı olmuş deldirip deldirmediğini bilmiyorum ama şunu söyleyeyim ben hızmayı çok seviyorum uzun bir süre de taktım. Fakat 2 senedir takmıyorum hevesimi aldım. Ama burnumdaki o delik kaldı kesinlikle de kapanmıyor içten kapanıyor hemen, ama dıştan o seninle kalıyor.

yani mutlaka iz kalacak CADIARZU

arkadaşlar ben de deldireli 1.5 yıl oldu fakat son zamanlarda takıp çıkarmaktan orda morluk oluştu onu nasıl giderebilirim

Arkadaşlar ben de burnumu deldirmeyi düşünüyorum fakat izmirde hijyenik bir yer önerebilecek olan var mıdır acaba ? :sm_confused:

bende de kanama olmuyor ama toplu hızmalar aldım bi sürü onları çıkarmakda zorlanıyorum.kremliyorum kolay çıksın diye ama yine de hafifden kanıyor:sinifsinif: offf..toplular düzlerden daha güzel onları takmak istiyorum ama toplunun kullanımı zor..delik hemen küçülüyor takınca,çıkarmak problem haline geliyor...tavsiyesi önerileri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim toplu hızma kullanımı konusundayerimseniben

arkadaşım hızmanı keserek çıkart yenisini takarkende mutlaka krem sür ben 8 yıldır kullanıyorum opuyorumnanaktan

bende istiyorum piercing burnuma ama hamileyim bişi olur diye korkuyorum.
görümcem pakistandan getirdi bana çok güzel yaaa.birde tavsiyede bulundu.delinirken takılan piercingi hemen çıkart dedi.halis zeytin yağıyla baharat karışımı yap ve bunu iyice ısıt dedi.sonrada bana gene pakistandan getirdiği ince ince,küçük çalılar verdi.pakistanda çok yaygındır bı percing olayı.delinen yeri yağlayıp bu çalılardan bir tane geçir dedi.böyle 1 hafta yaptığımda yara,iltihap falan olmuyormuş.çok çabuk iğleşiyormuş.sonrada kendi prercingini tak dedi.sizede tavsiye ederim bu baharatlı yağ karışımını açıcı bol olacak.hemen geçiriyor kızlar.ama o çalılardan bulamazsınız tabi.neyse doğum yapayım alahın izniyle öyle deldircem bende.

ben de 2 kere deldirdim burnumu ikisinde de sıkıldım.ne acı oldu ne sonradan yara oldu.bi ara bende toplu hızma kullanayım dedim ama hakikaten berbat bir şey.ben bide eczanede deldirdim gayet iyi deldiler.

size burun deldirme hikayemi anlatiyim.
lise 2ye gidiyorum yani bundan taaa 8 sene kadar önce.. İki arkadaşım kol kola girip gidip deldirmişler burunlarını. Nasıl özendim size anlatamam. Gittim evde iğne (yorgan iğnesi!!) kolonya ve çakmakla kendi kendime çabaladım burnumu delmek için. Deldimde, iğneyi ısıtıp kolonyalayıp sokuyodum burnuma yavaş yavaş. Sonrada küçük bi küpeyi geçirdim deliğe. Ama bişey olur diye tırsıp geri çıkardım, bide annemler ne diyecek korkusuyla. Sonra bir kaç ay geçti, hiç unutmam kar yağdı diye tatil olmuştu liseler. Akşam dershane vardı. Ben o burun deldiren arkadaşlarla gittim onların deldirdikleri yere (cesarete bak!!) oturdum adamın önüne. Adam ortası delik bir maşayla burnumu kıstırdı, maşayı elime verdi sık sıkabildiğin kadar diye. Neyse sıktım ama önceden kendi çabamdan ötürü burnun altı şişmiş durumda. Neyse adam iğneyi sokmaya çalışıyo sokamıyo, burun kalın ve şiş! Benim gözlerden yaşlar akıyo ama inadım dur da demiyorum adama, deldiricem. Neyse 15 dakika sonunda adam deldi. Ama burundan kan filan akmış ben hüngür şakır ağlıyorum (daha reşit de değilim, normalde 18 yaş altını delmiyolar.) Neyse akşam eve gittim, bizimlikere göstermemek için bin takla atıyorum ama gördüler sonunda. Babam kıyameti koparmıştı ama inadımdan çıkarmadım. Bir kaç ay sonra iltihap kaptı, kabuk bağladı. Şu eczanelerde satılan tuzlu su ve protex ile geçirdim iltihabı. Hala da kullanıyorum hızmamı, hiç de şikayetim yok, bi daha da iltihaplanmamıştı zaten. Bi parçam gibi oldu artık.. :)

arkadaşım deldirdi benim acıdı mı diye sorduğumda hiç acımadı kulağımı deldirirken daha çok acımıştı diye cevap verdi . . xD

Soğutucu sıkmışlardı delerken acımadı ama o soğutucuyu sıktıkları an benim canımı çok yakmıştı nedense :/

bende de vardı.5 senedir takıodum yeni çıkardım.kabuk falan olmadı.ama 5 sene geçmesine rağmen zor takıp çıkarıodum bazen kanıodu.artık takmıyorum kapandı zaten ama az bişey iz var.

Canım bence deldir.Burun da hoş duruyor kendim deldirdiğim için.Yanlız ilk bir kaç hafta kabul yapar evet.ıki üç gün takmazsan kapanır.Ben takmadım bir ara kapandı burnumdaki delik.Ayrıca eczaneler deliyor zaten hiç de acımıyor.Acı hissetmedim ben.Buruna sprey sıkıyorlar zaten tabancanın acısını hissetmemen için.

iz kalıyor mu hızmayı çıkarınca? geçmiyo mu yani :S benim kaşımda iz kaldı mesela

arkadaşlar bnm acil yorumlarınıza ihtiyacm var bugün burnumu deldirdm tabancayla acı çekmedm şu an sızlıyor sadece teramisn filan sürdm şmdilk bi sorun yok deldirğm yerde yarın akşam değişebilceğimi söylediler ama arkadaşlarm çıkarma iltihap olur filan diolar ama yarn yılbaşı ve ben bu büyk küpemsi şeyle girmek istemiyorum lütfen cevaplarınızı bekliyorm acil bide düz mü ucu top gibi olandan mı takmalıym ???

ARKADAŞLAR SELAM BENDE BU HIZMA OLAYINI BEĞENENLERDENİM BENDE KARAR VERDİM VE DELDİRDİM İLKİNDE İLTİHAP KAPTI SONRA BİR DAHA DELDİRDİM VE YERİNE GÜMÜŞ TAKTIM HEMEN KAPANDI YARASI İYİLEŞTİ, DİĞER DELDİRMELERİMDE KULAKTA DAHİL ECZANEDE DELDİRMİŞTİM İLTİHAP OLMUŞTU .MEĞERSE BANA EMİTASYON GELMİYORMUŞ ALERJİ OLUYOR MUŞ SONRADAN KEŞFETTİMkaydirigubbakcemile3
NEYSEKİ ŞİMDİ KULAĞIM VE BURNUMDA DELİK SORUN YOKkaydirigubbakcemile2

X