Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

Bende 3 4 sene once deldırdım burnumu herhangı bı sorun yasamadım gumusculerde satılan hızmalardan alıyorum bende çeşit bulamamaktan şikayetçiyim arkası top olanları kullanın bence cunku duz olanlar sorun oluyo cabuk cıkıo yada batıyo falan top olanlar ucu daha dayanıklı

burnumu deldirmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim canımın acımasından korkuyorum birde iltihap falan kaparmı acaba

arkadaşlar biri acil cevap yazsın nolur. çıkarınca iz kalıyor mu, delik izi kalıyo mu bunu bilmek istiyorum

bende burnumu dedirim deldirirken uyuşturdukları için hiç acımadı ama sonrasında iltihaplandı eczaneden antibitokli krem verdiler şişliği ve iltihabı gitti ama ara ara kızarıp acıyor takmasan kapanıyor ama vazgeçemiyorum takıyorum yine burnum küçük olduğu için güzel yakıştı birde bujuteriden alınan hızmalar daalerji yapyor beyaz altından aldım bir sorun yaşamyorum

selam benim burnum 1,5 yılı aşkın süredir delik,çok istiyordum iyikide deldirmişim ama yakışıyorda çünkü küçük burnum ve hızma için yanlarda girintisi var diyeyim,tam hızmalıktı,önce çok büyük hızmayla deldikleri için tavsiyeye uymadım ve ertesi gün çıkarıp küçük hızma taktım,çok iltihaplandı ama şişme falan değil,burnumdan o delikten sarı akıntı,kabuklanma falan oldu,mutlaka gümüş hızma kullanıyorum,yoksa mikrop kapar,bol bol bepanthene mavi olanından sürdüm çok etkisi oluyor,birde yeni deldirdiyseniz o bölgeye fondoten pudra uygulaması yapmayın,mikrobu azdırıyor,şu an çok memnunum,evet azcık sorun oldu ama şimdi harika hızmam ve ben yaşıyoruz,delik kapanırmı bilmem ama çıkarınca evet iz var

LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Ben burnumu üç gün önce deldirdim hiç acımıyor ama ikici gün burnumun içi şişti ve sağ burun deliğimden zor nefes aliyorum canım aciyor ama değer çünkü ben hızmamı çıkarmak istemiyorum ondan memnunum ama şişmesinden hiç hoşnut değilim lütfen bana yardım edin doktora gitmem gerekiyor galba ama gitmelimiyim? ve küpenin ucu burnumdan dışarı çıkmiyor ,çıkması gerkiyor mu? hiç birşey bilmiyorum lütfen yardım edin çok acil .!!!!

merhaba tatlım benmde burnum delik deldireli 2-3 ay olmştr...ve aksilik buya şu zamana kadar burnum iltihaptan kurtlmadı...benmde burnumun iç kısmı şişmişti yani deldirdiğim kısmın alt tarafında burnumun içine doğru şişkinlik olştuu..çok korkmştmm bişey olur die ama benmki nefes almamı engellemiodu tabii...bir hafta kadar falan hızma takmadım sadece hergün 5 dakka falan takıp çıkardm oda kapanmasın die kremledim ve o şişkinlik küçüldü iltihapta azaldı...
ama tabi senin daha farklı bir sorunun olabilir o yzden doktora git bence.zemuszemus....
bu arada vectavir mi öle bir krem var o krem iiymş aynı zamanda uçuk kremi olarak kullanılıo sanrmmm...

Vallah ben kimseye haber vermeden gidip deldirmisdim burnumu hic biseyde olmadi az siskinlik normal 5sene hizma takdim ama simdi cikardim hevesim gitdi...

bende yazın deldirmiştim şimdiye kadar bir sorun yaşamadım da önceden delik yeri şiş gibiydi geçmişti geçen gün arkadaşımla şakalaşırken bluzune takıldı ve çıktı baya kanadı gene şişti:S nasıl geçer acaba bilen var mı?

merhabalar benimde size bir sorum olcak burnumu deldireli daha 18 gün oldu ama okulum var.. yarında mudur yardımcısnın yanına gtmem gerek ve benı o sekılde görmek ıstemedi...bi 5 -10 dklıgına cıkarsam birşey olurmu sizce hemen iltahap kaparmıı..?? deldirdirdiğim yere gittim 1 ay cıkarmamam gerektiğini söyledi ama bunu bi şekılde çıkartmam şart..problem olur mu diye size sormak istedim.yardımcı olursanız sevinirim

bısey olurmu derken kapanırmı dıye soruyorsun herhalde cnm ...
5 10dk cı cıkarmadan kapanmaz kusum ......

evet hem kapanması,hem kanaması hemde iltahap kapmasını kastediyorum biraz korkuyorum da açıkçası cünkü nasıl cıkaracagımıda bilmiyorum hızmanın ucu böyle kancalı gibi

bugun cıkardım 5 dk içinde kapanmış geri takamadım...deldirdiğim yere gittim söyledim 1 sene kullananlar bıle 5 dk da kapanabiliyor dedi ve burnun içerisinden kapandığı için aynı yeri tekrar deldi ilk deldirdiğim gibi değildi ya çok acıdı :çok üzgünüm:

Burnumu deldirdim ama çok kullanamadım çünkü burnumda hızma olan yer şişti iltihap yaptı birkaç zaman sonra.sanırım kullandığım hızmadan kaynaklanıyordu %100 gümüş değildi.kesinlikle bilmediğiniz yerden hızma almayın :gitme:

ben pazartesi akşamı çekirdek almaya çıktığımda deldirdim şuan sadece tedirginim acaba bi problem olur mu diye çnkü gümüşçüde deldirdim aynı yerde başa bi arkadaşımda deldirmş bi problem olmadı diyo ama ben yinede biraz korkuyorum nedense ama süper duruyo ya elimde sürekli ayna burnuma bakıyorum.bide ben burnumu çok beğenmezdim önceden iki arkadaşım burnun estetiklimi falan diye sordular şok oldum bide güzel burunda çok hoş duruyo bende o gündn sonra burnumu sevmye başlayınca hızmayıda taktım.

bende de var 4 senedir var ben bi rahatsızlığını görmedim hatta burnmda hızma olduğunu bile unuttum açıkçası ama biraz dikkat şart tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…