- 26 Nisan 2009
- 193
- 14
-
- Konu Sahibi dark princess
LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Ben burnumu üç gün önce deldirdim hiç acımıyor ama ikici gün burnumun içi şişti ve sağ burun deliğimden zor nefes aliyorum canım aciyor ama değer çünkü ben hızmamı çıkarmak istemiyorum ondan memnunum ama şişmesinden hiç hoşnut değilim lütfen bana yardım edin doktora gitmem gerekiyor galba ama gitmelimiyim? ve küpenin ucu burnumdan dışarı çıkmiyor ,çıkması gerkiyor mu? hiç birşey bilmiyorum lütfen yardım edin çok acil .!!!!
arkadaşlar biri acil cevap yazsın nolur. çıkarınca iz kalıyor mu, delik izi kalıyo mu bunu bilmek istiyorum
burun tabancayla delindiğinde o iğneyle delindiğinde takılan piercingler kullanılmıyormu acaba?
merhabalar benimde size bir sorum olcak burnumu deldireli daha 18 gün oldu ama okulum var.. yarında mudur yardımcısnın yanına gtmem gerek ve benı o sekılde görmek ıstemedi...bi 5 -10 dklıgına cıkarsam birşey olurmu sizce hemen iltahap kaparmıı..?? deldirdirdiğim yere gittim 1 ay cıkarmamam gerektiğini söyledi ama bunu bi şekılde çıkartmam şart..problem olur mu diye size sormak istedim.yardımcı olursanız sevinirim
bısey olurmu derken kapanırmı dıye soruyorsun herhalde cnm ...
5 10dk cı cıkarmadan kapanmaz kusum ......
bısey olurmu derken kapanırmı dıye soruyorsun herhalde cnm ...
5 10dk cı cıkarmadan kapanmaz kusum ......
mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba