Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

bende burnumu deldirenlerdenim ama 1 ay kullandıktan sonra yara oldu çok ağrı yaptı bidaha burnuma denemem ama kaşıma istiorum açıkçası bende tabancayla deldirdim ve tabanca gerçekten burnu mahfedio

Benim 7,5 sene fln oldu deldireli. Başlarda iltihap oluyordu ve yaraya dönüşüyordu. Burun pomadı kullandım. 15 gün kadar . Sonrasında hiç yara olmadı. Tavsiye ederim.

ben türkan sorayın türk sinemsındaki hızmasına özendim anında karar verdim bazı arkadaşlar deldirme falan diye çaydırmaya çalıştı ama nafile.. Burnumu deldirirken çok o kadar zorda olmadı hijyendi kendini ve beni hazırladı 1 saniyede hersey bitecek dedi gerçektende öle oldu 1 saniyede deldi burnumu biraz acı olacak tabi gözümden yaşta geldi sonra çok rahatladım sonunda bitti diye... sonrasında 1 ay alışma dönemi başlıyor yeni yeni farklı hızmalar alma telaşı yanlız yaram geçimceye kadar hızmayı hiç çıkarmadımm... çıkarıp takmak zorluyor daha çok onun dışında temizliği zor değil yüzümüzü yıkarken temizlenir zaten bide normal yüz kremiyle bakım yapmak bu kadar.. hızma takmaya 1 gün bile ara verilirse takmak ta o kadar zorlaşıyor 1 hafta falan geçerse imkansız takacam diye burun kanama yapar zorlarsanız... o yüzden hızma ya hep burnunda kalsın ya da ay da yılda bir hava alsın diye çıkart oda 1 gün olsunnn... nacizane tavsiyem..... çıkartılırsa kapanması kolay olur kapandıntan sonra büyük bir gözenek gibi hiç belli olmaz ben artık takmıyorumm iz yok...opuyorumnanaktan

6 yıldır burnum delik. Gayette memnunum. Toplam 1 kez deldirdim. Olabildiğince, ilk ay dikkatli baktım. Kabuk tutma, yapışma, kızarma, morarma vs durumlarıyla karşılaşmadım hiç.
Tek tavsiyem, tabanca ile deldirtmeyin. İğne kullandırın. Dövme ve piercing yapan bir yere gidin ve öyle deldirin. Tabancayla delindiğinde;
Tabanca hijyenik olmuyor bu 1
2. olarakta küpe direkt girdiğinden birden gözlerden yaş geliyor ve birkaç gün sızlıyor.
İğneli yöntemde ise sıkıştırıp deldiklerinden hiç ama hiç bir sorun yok. İstediğiniz gibi halka bir piercing bile taktırabilirsiniz rahatlıkla.

merhaba ya bnde bu gün iğne ile deldirdim burnumu bu ikinci deldirişim ilkini tabanca ile yapmışlardı ve burnumun içine doğru bi et parçası çıkmıştı.öyle olmasın die iğne ile deldirdim ucu top şeklide olan hızma taktılar ama hızma burnumun içinden çıkmıyor öyle mi olması lazım etimin içinde ucu yardımcı olurmusunuz:1shok:

ucu toplu olanlar bence daha ii öle her bişeyde çıkmıyor kısa olduğundan etin içinde kalmıştır uzun olsa çıkar dışına.zaten ilk zamanlar oynama biraz bekle

ben türkan sorayın türk sinemsındaki hızmasına özendim anında karar verdim bazı arkadaşlar deldirme falan diye çaydırmaya çalıştı ama nafile.. Burnumu deldirirken çok o kadar zorda olmadı hijyendi kendini ve beni hazırladı 1 saniyede hersey bitecek dedi gerçektende öle oldu 1 saniyede deldi burnumu biraz acı olacak tabi gözümden yaşta geldi sonra çok rahatladım sonunda bitti diye... sonrasında 1 ay alışma dönemi başlıyor yeni yeni farklı hızmalar alma telaşı yanlız yaram geçimceye kadar hızmayı hiç çıkarmadımm... çıkarıp takmak zorluyor daha çok onun dışında temizliği zor değil yüzümüzü yıkarken temizlenir zaten bide normal yüz kremiyle bakım yapmak bu kadar.. hızma takmaya 1 gün bile ara verilirse takmak ta o kadar zorlaşıyor 1 hafta falan geçerse imkansız takacam diye burun kanama yapar zorlarsanız... o yüzden hızma ya hep burnunda kalsın ya da ay da yılda bir hava alsın diye çıkart oda 1 gün olsunnn... nacizane tavsiyem..... çıkartılırsa kapanması kolay olur kapandıntan sonra büyük bir gözenek gibi hiç belli olmaz ben artık takmıyorumm iz yok...opuyorumnanaktan

e bide burun deliği hiç kapanmıyor derler???

bende burnumu deldırdım ilk zamanlar şişti iltahap tpladı cok zor gectiii..tavsıye etmem yapıştırıcı ve mıklatıslı kullan düşüo ama idare et artık

Antibiotik içeren bir krem kullan. Ben Terramcyne kullanmıştım bu tarz bir enfeksiyon oluştuğunda. ıyi geliyor, iltihap kuruyor.

Antibiotik içeren bir krem kullan. Ben Terramcyne kullanmıştım bu tarz bir enfeksiyon oluştuğunda. İyi geliyor, iltihap kuruyor.

evet kesinlikle arkadaşa katılıyorum... benimde burnum delik yaklaşık 2 senedir ilk amanlar sık sık yara oluyordu terramcyne kullanmıştım iyi geliyorduyerimseniben

Arkadaşlar bnde yaklaşık 2 hafta önce deldirdim burnumu . tabanca ile deldirdm sadece ilk 2 sn de acıdı çok az ve cnm cok kıymetlidir bnm hemen herşeye ağlarım daha tabanca yaklaşamadan ağlamıştım ama sadece 2 sn acıdı gözümden yaş geldi ancak uzun süreli bi acı söz konsuu diildi bnce hızma çok hoş duruyor özellikle burnunz şekilliyse korkan fln varsa hiç boş yere korkmasın ilk takılan hızma 1 hafta çıkarılmamalı ama bn ilk gün gece cıkarmıstm ve halka takmıstım halka döndükçe burnum co az iltihaplandı ama büyük bi sorun olması allaha sükür şimdi nokta kullanıyorm cok ta memnunm yanlız nokta hızma alanlar ucu toplu alsınlar yoksa egec uyurken hızma dşüyor sonra bul bulablrsen yatakta :) ve hzmayı çıkarmayın 1 gecede kapanabiliyor :KK66: dediğim gbi arkası toplu olanlardan alırsanız düşmesi gbi bi sorun olmaz :) yardımcı olabldisysem ne mutlu opuyorumnanaktan kib öpüldünz :)

Arkadaşım arkası top aolandan kullnıyorm bnde biraz ittir hızmayı deliğin oldugu yer kendini belli ediyo cnn hafif acıycak ama itince gecio ordan arkası top oldugu için zor gecio ama en ii hızma diebilirim :KK70: dayan birazcık ölüm yok sonunda bunu düşün eminim gecirirsin :teselli:

Kızalr yardım lÜtfen ya ..burnmun İÇİ ŞİŞtİ yara oldu ama hızma kolay gİrİp Çıkıyor ..hafİf kızarıklık var ..nasıl geÇİrcem..hızma takamasam kapanacak ...:KK43: lÜtfeeeeennnnn

ya tatlım aynı sorunları bnde yaşadım ilk olarak kremle burnunu hızmayada krem sür daha kolay gecer kayarak biraz cnn acır ama bian önce takmaya bak çünkü 1 gecde kapanıyo :a015:

ben de 2 ay önce burnumu deldirdim, tabancayla. hiç acımadı. ayrıca kullanılan hızma da titanyum, hiç öyle kötü durmuyor (hatta hala onu kullanıyorum). başka hızma taktığımda iltihap yaptı. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum bakalım. bir de çok çabuk kapanıyor deliği. 2-3 saat takmadığımda iç tarafı kapanmış oluyor. benimle alakalı bir durum da olabilir, göbeğimi deldirdiğimde de 2 günde kapanmıştı.

ben de 2 ay önce burnumu deldirdim, tabancayla. hiç acımadı. ayrıca kullanılan hızma da titanyum, hiç öyle kötü durmuyor (hatta hala onu kullanıyorum). başka hızma taktığımda iltihap yaptı. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum bakalım. bir de çok çabuk kapanıyor deliği. 2-3 saat takmadığımda iç tarafı kapanmış oluyor. benimle alakalı bir durum da olabilir, göbeğimi deldirdiğimde de 2 günde kapanmıştı.

yok cnms enınle alakalı degıl benımde ole takmıyım 2-3 saat hemen zorlanıyorum hızmayı takarken:)
baska hızma ıltıhap yapıo demıssın bendede yapmıstı hatta burnum sıstı fılan teramısn dıye bı krem var o cok ıyı gelıyor sur kupeyı degıstırırken ve bunu tekrarla ıltıhap fılan kalmaz burnundakıd elıkte kulak delıgı gıbı olur rahat edersın yanı:)

Arkadaşlar 1 ay oldu burnu mu deldireli sürekli çevirdim oynattım çıkardım vs ilk zamanlar hiç sorun yoktu şimdi tzkıp çıkarırken çok acıyor hızmayla alakalıdır dedim ama değiştirsemde fayda etmedi kremle fln anca rahat sokabiliyorum. Nasıl düzelir sizce ?

kızlar eczaneler burun deliyorlarmı biliyormusunuz,kulak delen gördüm de burundan haberim yok.eğer deliyorlarsa eczanede deldirmek istiyorum gümüşcülere güvenesim gelmiyor:bbo:

gittim deldirim gümüşcüye,hiç acımadı kulağım daha çok acımıştı.gerçi babam izin vermedi ben yinede gidip yaptırdım,ona kalsa evlenene kadar yaptırmazdı:eek:lmaz: bugün antibiyotik krem sürdüm bakalım bikaç gün sonra çıkarcam yenisini takcam gelişmeleri yazarım yineyerimseniben

gittim deldirim gümüşcüye,hiç acımadı kulağım daha çok acımıştı.gerçi babam izin vermedi ben yinede gidip yaptırdım,ona kalsa evlenene kadar yaptırmazdı:eek:lmaz: bugün antibiyotik krem sürdüm bakalım bikaç gün sonra çıkarcam yenisini takcam gelişmeleri yazarım yineyerimseniben

hayırlı olsun cnm hızmanı gule gule kullan
ama temızlııgıne cok dıkkat et mıkrop kapmasın sositososito

X