Yaşanan şeyler baştan yanlış yani evlilik teklifi cümbür cemaat olmaz ama oraya kendi ailesinden herkesi toplayıp kızın annesini atmakta saçma sonuçta o kadınına haberi var insan nezaketen söyler oda kendini dışlanmış hissetmiş evet yaptığı şeyler çok abartı olmuş ama belki de ileride olabilecek bir çok şeyede set çekmiş oldu farkında olmadanBenzer şeyleri yaşadım. Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.
Müsade ederseniz ben Ece ye evlenme teklifi edeceğin bugün demiş zaten aileler tanışmıştı bayramdan sonra isteme Nisan olacaktı evlilik kararı alınmıştı yaniSevgiliniz annenizden izin alırken ne demişki anneniz kendisini kandırdığını söylüyor?burda anlatılmayan önemli bişey var gibi.
Duygularıma tercüman olduğun icin teşekkür ederim herşeyi gerçekten olduğu gibi anlamışsınSanırım hepiniz evlilik tekliflerini annenize beraber aldınız ve su anda da kocanız iç guveysi oldu ama anlamadiginiz bişey var teklif sırasında anne yok zaten sonradan gelmiş sadece kuzenler organizasyon u yapmış ne kadar abarttiniz ya ayrıca Çocuğun annesinden izin alması bile çok güzel bir davranış ozumuze dönelim lütfen kendi yapmadigimiz şeylerin avukatlığını yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?