• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen evlilik teklifi

Bence anneniz çok abartmış. Çocuğun annesine kadar mesaj atmak ne demek? Ben eşek başı mıyım fln, çok çirkin laflar. Ayrıca evlenme teklifinde, onun da annesi akrabaları kuzenleri ne alaka yani, onların orada olması da saçma olmuş. Bana annenizin tavrı çok abartılı, çocukça ve çirkin geldi kusura bakmayın.

Sevgiliniz annenizden izin alırken ne demişki anneniz kendisini kandırdığını söylüyor?burda anlatılmayan önemli bişey var gibi.

Evlilik teklifinde en fazla arkadaşlar olmalı diye düşünenlerdenim.Cümbür cemaat evlilik teklifi mi olur? Annen de haklı bu arada.Tepkileri abartılı ama haklı.Anne annedir , diğer tarafın dıdısının dıdısı bile varken annen neden yok? İnşallah artniyetli değildir karşı taraf.

Burda konu evlilik teklifinden çıkmış.Burda iki genç var , bir tarafın tüm ailesi var hatta kuzenleri bile var , diğer tarafta anne bile yok.Ki evlilik teklifinde 65 kişiyle yapmak başlı başına saçmalık zaten de herkes varken anneyi seçip çağırmamak doğru değil.Şov amaçlı evlilik teklifleri de çok itici ve klişe oldu artık.

Sanırım hepiniz evlilik tekliflerini annenize beraber aldınız ve su anda da kocanız iç guveysi oldu ama anlamadiginiz bişey var teklif sırasında anne yok zaten sonradan gelmiş sadece kuzenler organizasyon u yapmış ne kadar abarttiniz ya ayrıca Çocuğun annesinden izin alması bile çok güzel bir davranış ozumuze dönelim lütfen kendi yapmadigimiz şeylerin avukatlığını yapmayalım

Anneniz abartmış tepkilerinde ama onların ailecek toplandığını,kendinin çağırılmadığını düşündüyse kırılmış olması çok olası. Kayınvalide adayı ne tepki verdi?

Bu kadar anne odaklı olmasanız diyorum.
Sanırım fazla taviz veriyorsunuz. Annenizin de hataları var ve alın karşınıza konuşun. Siz eşyamısınız vermem diyerek kestirip atıyor.
Maalesef bizlerin sorunu had bilmemek anneler ve evlatlar yerini bilecek.
Kırılmış olabilir ama herkese mesaj atıp cıngar çıkatmanın manasını anlamadım.
Uygun bir uslup ile ifade edebilirdi.

Benim eski sevgilim de bana evlenme teklifi etmişti. Baş başaydik tabiki. Ailesi yanında olsa idi kalabalık bir şekilde teklif etseydi hiç hoşuma gitmezdi açıkçası. Annen de abartili tepki vermiş. Herkesi çağırıp anneni cagirmamasina kırılmış belli ki. Ama sakın geçip karşı tarafa anneni kötüleme. İki gün sonra evlenince esin catir çatır yüzüne vurur.

Bir de ben her türlü anneciyim. Valla herkes yalan dolan. Bugün seven adam yarın sevmiyorum diyo seni gözyaşlarına bile aldirmadan bırakıp gidiyor. Anneciğim ise hep yanımda. Allah gecinden versin Ölüm haricinde beni birakmayacagini bildiğim tek kişi. Benim tek gözyaşım için dünyayı yakacak ve her zaman bunun böyle olacağı tek kişi.

Annen kırıldı ise kalbini yumusatin sevgilinle. Anne de güzel dille anlat anne bak ben böyle üzülüyorum diye. Arayı duzeltin. Annenin hatası var bunu ona goster. Ama erkek arkadaşın da saçma davranmış toplasip evlilik teklifi olmaz. Elin oğlu için de sakın annene sırt dönme. El oğlu hep bulunur anne bir tane.

En sevdiği şey neyse onu yapsın, annene kendini affettirsin ikiside suçsuz bence.cocuk on defa evlenme teklifi etmiyor ya nereden dusunsun. Affettirsin krndini gitsin gonlunu alsın,sen karışma tarafsız ol.

Benzer şeyleri yaşadım. Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.
Yaşanan şeyler baştan yanlış yani evlilik teklifi cümbür cemaat olmaz ama oraya kendi ailesinden herkesi toplayıp kızın annesini atmakta saçma sonuçta o kadınına haberi var insan nezaketen söyler oda kendini dışlanmış hissetmiş evet yaptığı şeyler çok abartı olmuş ama belki de ileride olabilecek bir çok şeyede set çekmiş oldu farkında olmadan

Ben geri kafalıyım sanırım yani annenizin o ortama davet edilmesi bile saçma olurdu kaldı ki birde gitsin..Sanki sevgilinizin tarafından biri gibi davranmış alınılacak ne var bunda belki teklifi kabul etmeyecektiniz belki sevgilinizin ailesi annenizin orda olmasını abes bulacak ve senelerce konuşacak bir aile, bunları düşünmüyor mu anneniz yahu biraz ağırdan alır kız annesi benim bildiğim.Birde o nasıl bir evlenme teklifi aile ortamında..Ne denilir bilemedim hayırlı olsun üzmeyin kendinizi bazen böyle şeyler olur hayatımızda..

Herkes anneni haklı bulmuş ama bna saçma geldi yaptığı abartmış kız annesi olarak ağırlığını koruması gerekiyodu bence evlilik teklifinde kv adayınında gereği yoktu ama onların akraba evi olduğu için geldi sanırım

evlilik teklifi 2 kişi arasında olur ve özeldir. ne o öyle anneden izin almalar vs.yok bilmem ne...
size çaktırmadan sevgilinizn birkaç arkadaşı olur anlarım (video çekme alkış vs.amaçlı). ama anneler nedir allasen?dur bakayım olum nasıl evlenme teklifi edecek, dur bakayım kızıma nasıl teklif gelecek diye orada mı oturacaklar maç izler gibi..
konsept baştan sona hata.ayrıca milletin aksine, bence annen çok haksız. kız annesi gibi davranmalı

Sevgiliniz annenizden izin alırken ne demişki anneniz kendisini kandırdığını söylüyor?burda anlatılmayan önemli bişey var gibi.
Müsade ederseniz ben Ece ye evlenme teklifi edeceğin bugün demiş zaten aileler tanışmıştı bayramdan sonra isteme Nisan olacaktı evlilik kararı alınmıştı yani

Sanırım hepiniz evlilik tekliflerini annenize beraber aldınız ve su anda da kocanız iç guveysi oldu ama anlamadiginiz bişey var teklif sırasında anne yok zaten sonradan gelmiş sadece kuzenler organizasyon u yapmış ne kadar abarttiniz ya ayrıca Çocuğun annesinden izin alması bile çok güzel bir davranış ozumuze dönelim lütfen kendi yapmadigimiz şeylerin avukatlığını yapmayalım
Duygularıma tercüman olduğun icin teşekkür ederim herşeyi gerçekten olduğu gibi anlamışsın

Back
X