• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen evlilik teklifi

Olgun, sakin ve nazik kadınmış kv adayınız bari.
Ama cidden annenizin yaptığı çok aşırı; kin kusmak demişsiniz herhalde beddua-hakaret karışımı bi şeylerdi değil mi? Çok fazla ve çok ayıp...
Aynen öyle sen yalancısın beni kandırdın bu eve adim atamazsın artık vb

Anneniz abartmış ama haklı sakın kötü yorum yapmayın anneniz hakkında benim ailem kv karşı hep sessiz sakin davrandılar aman kalpler kırılmasın aman bizden olmasın diye şuan ne beni nede ailemi sayan saygı duyan var çünkü çantada keklik gördüler ama eltimin ailesi çata çat Haksız oldukları yerde bile bastırdılar şuan eltim gitmez gelmez keza oğluda öyle şuan onlardan kıymetlisi yok en çok eşimle ben ortadayız ama kıymetimizi bilen yok biraz fazla olmuş tepkisi ama bundan sonra bişey yaparken konuşurken iki kere düşünecekler bak arkadaşım beş yıllık evli biri olarak diyorum sadece aileni kötüleme anneni özür falan dilemeye zorlama inan ileri ki zamanlarda pişman olursun kv adayı sessiz kalmışda emin ol köprüyü geçene kadar o

Aynen öyle sen yalancısın beni kandırdın bu eve adim atamazsın artık vb
Evet annem babamı aldatiyor hemde senelerdir bilip susan ben mi yoksa bunu yapan annem mi suçlu? Bundan tam 8 sene önce mesajlarını yakaladım küstüm konuşmadım çocuktum ne yapılır bilmiyordum yapmiycam bir daha dedi inandim.

Sonra yine yakaladım yediremedim bunu ailemize intihar bile ettim olmek istedim küçücük kardeslerim var yasitlari torun severken bizim ki ergen gibi mesajlasiyor konuşuyor

Aradan seneler geçti dile kolay 8 sene bitti sandım ama bugün tekrar mesaj yakaladim askimli sevgilimli o an nefret ettim ondan nasil yapar bunu bize dedim evet babami sevmiyor biliyorum o zaman niye her gece babamla yatiyorsun başkası varsa cek git bize niye acimiyorsun babam sinirli bir insandir ama onun mutluluğu icin uğraşır durur aman annen kizmasin aman annenin ihtiyacı var alalim gibisinden

23 yaşındayım kızlar evlencek yastayim nerdeyse ama annemin sevgilisi var inanabiliyor musunuz sevgilisi...

Evet bizimle ilgilenir yemek yapar sever öper bizimle ilgilenir ama onu gördükçe aklima o adam geliyor kime anlatilir ki boyle bişey içimde yaşıyorum işte

Neden benim annemde baska anneler gibi değil neden aşk meşk peşinde sevgilimle buluşmama bile izin vermeyen annem burdan sevgilisi icin baska şehire gitti tabi bize teyzeme gidiyorum dedi saf babam inandi sonra mesajlarini gördüm bugün çok güzeldi diye ben evde kardeslerime baktim annem sevgilisine gitti

Sadece içimi dökmek istedim rahatladin mi derseniz hayir daha cok kinlendim dua edin bize allah Hidayet eylesin annemi
bence annenizle yüzleşmelisiniz, belli ki psikolojisi normal değil

merhaba arkadaslar

Yaklasik bir hafta once erkek arkadasim evlilik teklifi etti. Bir gece oncesi kavga edip ayrilma noktasina gelmistik buda onun korkusuyla ertesi gun hic bir hazirlik yokken evlilik teklifi etmek istemis. Tabi once annemden izin almis annemde izin vermis.

İki uc saat icinde karar aldigi icin erkek arkadasim bir mekan bulamamis mumlar falan guzel olsun diye parkta bahcede yapmak istememis bide ben anlamayim diye halasinin evini tercih etmis kuzenleriyle salonu cok guzel hazirlamislar teklif sirasinda iceride uc kuzeni bir kardesi vardi video konfeti amacli alkislamak amacli falan

Daha sonra annesi halasi da eve geldi iftar yaptik ayrildim evime geldim. Buraya kadar hersey normal ta kiii sabah ise gidene kadar ise gittim. Sabah annem mesaj atmaya basladi mutlulugunu bozmak istemedim ama kazik sevgilin niye beni cagirmadi onun annesi teklifi gordu ben gormedim beni kandirdi benden boyle izin almamisti yalanci bir daha benim evime gelmesin diye saydirdi

Hirsini alamamis olsa gerek ki sevgilime de bir ton mesaj atmis boyle yapacagini bilseydim izin vermezdim anneni cagirdin ben esek basimiyim faln sevgilim surekli ozur diledi akil edemedim boyle dusuncegini bilemedim diye ama annem anlamadi yarim saat arayla kin kusan mesajlar atti

Hersey bitti sandim ki sevgilimin annesine de mesaj atmis kutlama yapmissiniz hayirli olsun ama hic hos degil diye daha sonra ben vazgectim artik fikrim olumsuz demis istemiyorum oglunu demis

Kac gundur agliyorum en guzel gunum burnumdan geldi tadini cikaramadan yasadigim olaylara bakin sevgilimde cok uzuluyor bilseydim etmezdim suna bak hayatimizda kac kere yasariz boyle seyi burnumdan geldi diye kiziyor ama asla saygisini asmiyor

Daha oncede annemle ilgli cok kayit acmistim ama olmuyor annem destek olmuyor ne yapiyim nasil davraniyim bilmiyorum akil verin nolur
Anneniz çok tuhaf bir insan size sormadan ayrılma kararınızı mı almis.

Vallahi ağzım açık okudum yorumlari.
Nasıl annenize hak verirler, nasıl ' hakli' iken haksız konuma düştü derler.
Adam annenizden bir çeşit onay almış, onu saydığıni belli etmiş.
Bunca kaprise , bunca simarikliga ne gerek var?
Fevri davranıp ortalığı da ayağa kaldırmış.
Kim evlilik teklifinde annesini yanında ister ki?
(Zaten olay anında kaynana vs de yok. Sadece genç kuzenler var)
İnsan evlilik teklifi alinca sevgilisinin kucağına atlar, öpüşür falan... Ama annesi ortamdaysa mahcup mahcup sarılıp yanaktan öperler birbirlerini.
Bence çağırsa saçma olurmuş.
Güzelim gününüzü sırf kıskançlığından burnunuzdan getirmiş. Kaldı ki daha başlamadan karşı taraf ve ailesiyle bir hiç uğruna arasını açmış.
Gerçekten yazık...

İnsan evlilik teklifi alinca sevgilisinin kucağına atlar, öpüşür falan... Ama annesi ortamdaysa mahcup mahcup sarılıp yanaktan öperler birbirlerini.
Güzelim gününüzü sırf kıskançlığından burnunuzdan getirmiş. Kaldı ki daha başlamadan karşı taraf ve ailesiyle bir hiç uğruna arasını açmış.
Gerçekten yazık...

Annenin herkese msj atmasına ne demeli?
Çok çocukça hareketler ya

Cumbur cemaat evllike teklifi etmiş de annenizi niye çağırmamis gerçekten. Bir de öncesinde izin aldığı halde. Hem öyle kalabalık teklif mi olur. Olmamış bu bida yapsın sevgiliniz.

Evlilik teklifi yapılırken annemin benim yanımda ne işi var yaa,
Bir de ciddi ciddi hesap sormalar,
Bazı insanlar çok bazı.. :KK53:
Ay okudukça şaşırıyorum ben de, haklı çağırılmalıydı vs demişler ahahaha ya ne işi var nereye çağırılıyor doğum günü partisi mi bu? Evlilik teklifini bir organizasyon haline getirenlerin marifeti hep bunlar.

Anneniz çok çirkin davranmış.
Sonuna kadar haksız.
Kaç erkek evlilik teklif ederken kızın annesinden izin alır ki?
Bunu yapmış adam.
Daha ne?
Orda annesinin bulunma nedeni de,halasının evi olmasından dolayıdır.
Bu kadar köpürecek nefret kusacak ne var.
Çok ayıp.
Anneniz çocuktan beter.
Sizin mutluluğunuzu zerre önemsese sizi böyle rezil etmezdi.
Üzücü...

Dun kardesim dedi ki , cocuklarin buyuyunce aranizda kusak farki olacak catisacaksiniz falan filan
Bende dedim ki hayatta olmaz oyle seyler brnim ruhum genc

Bu konuyu okuyunca kardesime hak verdim
Cocuklarimi gectim konu sahibi ve anasiyla bile aramda ciddi kusak farki var

Bizim zamanimizda evlilik teklifi ozeldi , anne kuzen falan cagrilmazdi , suprizi es adayi hazirlar yapardi ve basbasa olunurdu

Bastan sona falso konu brnim icin
Anneniz apayri bir vaka zaten onu hic aklim almadi
Yani kocam trklif etmeden once anami davet etse , annem zaten der oglum manyak misin benim ne isim var en ozel aninizda diye

Bilemedim , keske konuyu okumasaydim
Coktum resmen

Herkesin olduğu yerde ben neden yokum neden cagirilmadim demiş kızmakta sinirlenmekte haklı kadin.simdi sen ne var bunda diyebilirsin ama kendi kızının böyle önemli gününe cagirilmayan tek kişi olsaydın ayni tepkiyi sen de verebilirsin.tabi anneni fevri davranmış.kızımın mutluluğu daha önemli diyip konuyu uzatmaya bilirdi.sevgilinizle birlikte gönlünü alin derim ben.bigun sevgilinizle aranız bozulursa yaninzda ne onun kuzenleri yeğenleri arkadaşları ne de annesi olacak, kendi anneniz olacak, gönlünü almayı bilin, boş vermeyin derim ben.anne sonuçta, hata ettiğinizin farkıa varın..

Dun kardesim dedi ki , cocuklarin buyuyunce aranizda kusak farki olacak catisacaksiniz falan filan

Bizim zamanimizda evlilik teklifi ozeldi , anne kuzen falan cagrilmazdi , suprizi es adayi hazirlar yapardi ve basbasa olunurdu

Yani kocam trklif etmeden once anami davet etse , annem zaten der oglum manyak misin benim ne isim var en ozel aninizda diye

Coktum resmen
Yok ben 28 yaşındayım ben de şoklardayım. :KK53:

Gerçekten yazık...[/QUOT Gerçekten çok aklı başında yapılmış bir yorum galiba yorum yapanların hepsi yanında annesini de götürmüş bu yüzden haklı bulmuşlar kadın sırayla herkesi arayıp kin kusmuş ben daha iyi bir yorum yapmıştım ama çok terbiyesiz ce bir davranış çok ileri gitmiş bence çocuk arkasına bakmadan kacsin böyle bir kaynanadan.

Ya bu ne? :KK53: Evlilik teklif ederken anneden izin alma, teklif sırasında cümbür cemaat toplaşma, annenin bozulup tripli mesaj atması ahahaha ya nerden baksam absürd olaylar zinciri. Kusura bakmayın. Anneniz de haklı falan değil, ne işi varmış teklif sırasında ayh. Fenalık geldi.

işte bunlar hep kopmayan göbek bağı.. ben erkek olsam evlenme teklifi için annesinden izin alacağım kadınla evlenmezdim çok açık söyleyeyim.. teklifte anne, alışverişte anne, yarın en ufak bir sorun olsa araya kaynak anne.. kaç kişilik bir evlilik olacak görür gibiyim..

annen haksız, eğer sen kontrolü ele alamayacaksan bu evlilik işinden vazgeç konu sahibi..

Coktum resmen

hiç alakası yok milana sende kuşak farkı olmaz, çünkü sen oğlunun teklifine kaynak olmaya çalışmazsın..

Back