• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen evlilik teklifi

Ne bilim bebegim
Baksana cogu yorum normal karsilamis olanlari
Yani o kadar absurt ki tekliftr , annenin tepkisi de
Dedim herhalde artik normali bu garip olan benim

git gide daha aileci, daha geleneksel, daha kontrolcü bir toplum oluyoruz da ondan çok o yorumlar.. sana bana göre değil yani :27:

Benim annem mi değişik seninki mi anlamadım :D
Eşim bana evlenme teklif etseydi annemin umrunda bile olmazdı, takılmaz öyle modern zaman zımbırtılarına.

Annen haklı iyi yapmış. Sevgilinin annesi bilmiyor muydu teklif olacağını? Kv adayı Anneni davet ettirebilirdi oğluna. Belku erkek arkadaşın dusunememis olabilir ama bir büyük olarak annesinin devreye girmesi gerekirdi sorabilirdi gelecek mi oda gelmeli böyle olmaz diyebilirdi Ayıp etmişler. Anneninde ağzina sağlık cok uyi yapmis. Hatta sen erkek arkadaşına annesine kız bence tavrını göster annene değil. Annenin yanında dur. Erkek arkadaşının ve yahut baska birinin konuşmasına izin verme. Oda napsin etsin annenin gönlünü alsın.

Son düzenleme:
Anneniz abartmış ama haklı sakın kötü yorum yapmayın anneniz hakkında benim ailem kv karşı hep sessiz sakin davrandılar aman kalpler kırılmasın aman bizden olmasın diye şuan ne beni nede ailemi sayan saygı duyan var çünkü çantada keklik gördüler ama eltimin ailesi çata çat Haksız oldukları yerde bile bastırdılar şuan eltim gitmez gelmez keza oğluda öyle şuan onlardan kıymetlisi yok en çok eşimle ben ortadayız ama kıymetimizi bilen yok biraz fazla olmuş tepkisi ama bundan sonra bişey yaparken konuşurken iki kere düşünecekler bak arkadaşım beş yıllık evli biri olarak diyorum sadece aileni kötüleme anneni özür falan dilemeye zorlama inan ileri ki zamanlarda pişman olursun kv adayı sessiz kalmışda emin ol köprüyü geçene kadar o
Benzer şeyleri yaşadım. Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.

Bu arada erkek arkadaşınızın annenizden izin alması ve sonra ailece böyle bir organizasyon yapması bana göre çok saçma.
Ama madem yapmış,annenizin tepkisi ondan da saçma.

Nasıl çıkacaksınız bu işten bakalım,insan hayret ediyor!

Siz teklifi kabul etmeseniz, anneniz iftara o eve davetli olsa daha mı iyi olurdu ? Bence anneniz haksız. İstekli gibi oğlan tarafına gider mi anne ne işi var ? Damat tarafı gelir önce. Sonra davet edilirsiniz gidersiniz ana kız. Anneniz normal davranmıyor. Sevgiliniz davet etmemekte haklı riskli bir durum var ortada.

Sevgilinizdeki bu cesarete de hayran kaldım. bu ne böyle hemen kabul edeceğinizi düşünüyor. Yani şu ilişkilerdeki kadın zaten dünden razı evlenmeye önemli olan erkegin karar vermesi olayına hastayım. Adı üstünde teklif kabul etmeseniz o kadar kalabalıkta ne yapacaktı. Ama bu haliyle bu bir teklif degil zaten sevgiliniz sizinle evlenmeye karar vermis size de bunu surpriz yaparak bildirmis.

Anneniz de haklı. Kızmış herkese de bildiriyor. Sadece sevgiliniz değil kendi annesi de annenizı görmezden gelmiş. Yani sadece sevgiliniz değil annesi de özür dilemeli. Siz de bu mevzuda sevgilinizin tarafını tutmayın. Sizin bir kabahatiniz yok. Sevgiliniz bunu planlamış yapmış. Siz zaten bilmiyordunuz. Ana oğul gelip bor özür dileseler bence çözülür. Sen ortada kalmalısin bence.

merhaba arkadaslar

Yaklasik bir hafta once erkek arkadasim evlilik teklifi etti. Bir gece oncesi kavga edip ayrilma noktasina gelmistik buda onun korkusuyla ertesi gun hic bir hazirlik yokken evlilik teklifi etmek istemis. Tabi once annemden izin almis annemde izin vermis.

İki uc saat icinde karar aldigi icin erkek arkadasim bir mekan bulamamis mumlar falan guzel olsun diye parkta bahcede yapmak istememis bide ben anlamayim diye halasinin evini tercih etmis kuzenleriyle salonu cok guzel hazirlamislar teklif sirasinda iceride uc kuzeni bir kardesi vardi video konfeti amacli alkislamak amacli falan

Daha sonra annesi halasi da eve geldi iftar yaptik ayrildim evime geldim. Buraya kadar hersey normal ta kiii sabah ise gidene kadar ise gittim. Sabah annem mesaj atmaya basladi mutlulugunu bozmak istemedim ama kazik sevgilin niye beni cagirmadi onun annesi teklifi gordu ben gormedim beni kandirdi benden boyle izin almamisti yalanci bir daha benim evime gelmesin diye saydirdi

Hirsini alamamis olsa gerek ki sevgilime de bir ton mesaj atmis boyle yapacagini bilseydim izin vermezdim anneni cagirdin ben esek basimiyim faln sevgilim surekli ozur diledi akil edemedim boyle dusuncegini bilemedim diye ama annem anlamadi yarim saat arayla kin kusan mesajlar atti

Hersey bitti sandim ki sevgilimin annesine de mesaj atmis kutlama yapmissiniz hayirli olsun ama hic hos degil diye daha sonra ben vazgectim artik fikrim olumsuz demis istemiyorum oglunu demis

Kac gundur agliyorum en guzel gunum burnumdan geldi tadini cikaramadan yasadigim olaylara bakin sevgilimde cok uzuluyor bilseydim etmezdim suna bak hayatimizda kac kere yasariz boyle seyi burnumdan geldi diye kiziyor ama asla saygisini asmiyor

Daha oncede annemle ilgli cok kayit acmistim ama olmuyor annem destek olmuyor ne yapiyim nasil davraniyim bilmiyorum akil verin nolur
Ne olursa olsun kız ya da erkek annesine bu kadar büyük laf düşmez. Alınıyosan doğru düzgün belli et. Bu tavırlar ne yani? Eli sürekli üzerinizde olacak. Anneye çizgi çekin

Bu söz,nisan veya nikah degil ki aile üyeleri de yaninizda olsun..Evlenmek,beraber yasama isteginin önce sizin onayinizdan gecmesi gerekir sonra büyükler buna dahil olur.Kafadan sacma start vermis olay.Ailenin ne isi var evlenme teklifinin icinde?
Erkek arkadasiniz da suclu anneniz de..Erkek arkadasiniz kendi ailesini kayirdigi icin,anneniz de isi iyice cigirindan cikarip rezalet boyutuna getirdigi icin..
Aile daha olgun,daha akli basinda,daha yapici olmaz mi? Attigi mesajlar,ettigi sitemler ne ise yaradi? Bunun usulü böyle degildir.Annelik sifati kutsaldir fakat körü körüne de her yaptiklarinin dogru,kendilerinin her zaman hakli olduklari anlamina gelmez.
Erkek arkadasiniz daha ince fikirli,daha düsünceli, Anneniz de daha sabirli,daha anlayisli olabilseymis keske..

Saçmalardan seçmeler....
1 gün önce tartıştığınız adamın size emri vaki evlilik teklifini nasıl kabul edersiniz?
Bu evlilik teklifi degil. İnsanların içinde sevgiliniz sizi zor durumda bırakmış bence.
Hem insanların içinde evlilik teklifi de ne? Kameraya çekmeyin. Konfeti patlatmayın. Her şeyi sosyal medya konseptlerine uydurup yaşamak ne allah aşkına? En özel anlarınızı kendi kendinize baltalıyorsunuz haberiniz yok...
annenize diyecek bir şey zaten bulamıyorum ama sanmayın diğer durumlar normal. Herkes birbiri ile yarışıyor resmen uygunsuz davranış konusunda...

Back