• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen evlilik teklifi

Herkes abartmanın suyunu çıkarmanın alasını yapıyor yok evlilik teklifi duyunca bayılan kizlar
Yok karısının hamile olduğunu duyunca sevinçten gömleğini parçalayanlar hiç birinde bir gram samimiyet yok
O yüzden bir gram duygusallık yok
Hani markalar bazı eşyalar üretir de çok geçmeden çoğalır,pazarlarda satılmaya başlar ve özelliğini kaybeder,ona benzedi artık bu yapmacık tepkiler,baydı...
Eşime ilk bebeğimizin haberini verdiğim zamanı hatırlıyorum,gömlek filan yırtmamıştı:)),elleri titremeye başlamıştı beni kucaklarken,ve bağrına basıp,sen çok güzel bir anne olacaksın demişti,hepsini tek geçer:))

Müsade ederseniz ben Ece ye evlenme teklifi edeceğin bugün demiş zaten aileler tanışmıştı bayramdan sonra isteme Nisan olacaktı evlilik kararı alınmıştı yani
Yani ben sanki ayrıntı anlatmışta,mesela şu mekanda filan gibi,ona uymayıp gidip hala evinde böyle bir teklif yapınca kadın sinirlenmiş gibi gelmişti.anneniz aşırı tepki göstermiş ancak evlilik teklifnizde baştan sona saçma kusura bakma.

Yanı benim sevgilim bana evlenme teklifi etmek için annemden izin alsa asla öyle bir adamla evlenmezdim .
Bu güzel bir davranış değil çocukluktan cikamamaktir .
Evlilik sadece ve sadece benim ve karşındakinin alacağı bir karar ne demek teklif için anneden izin almak ?
Ben olsam kendime hakaret kabul ederim bunu . Yoksayildigimi hissederim benden önce annemden izin alınsa .
Herkes bayılmış tani bu harekete bende fikrimi söyleyeyim dedim.
İzin almasaydı asıl kıyamet o zaman kopardı

Annen olayı abartmış bu tepkiyi bir arkadasın ya da kardeşin falan verse seni kıskanıyor derdim. Benim annem asla böyle bısey yapmazdı mutluluguma sevınırdı. Ayrıca şimdi bunu sorun yapan anneniz işler ciddiye binip düğün hazırlık mevzularına geldiğinde de bit i deveye çevirip huzursuzluk yapıp arayı soğutur annen biraz anormal geldi hadi damada msj attın damadın anasına atmak nedir ya ne kadar ayıp.. Ben o kadın olsam asla istemezdim ama senin sucun değil

Anne çok haklı. Hiç de haksız duruma düşmemiş kibar sekilde dile getirse sanki anlayacaklardı. Düşüncesiz insanlar düşünseler annenizi de çağırırlardı. Sonuna kadar hakkını arasın onun da görmek hakkıydı. Orada kuzen kv erkek tarafı var sizden anneniz bile yok. Empati yapınca ben bile sinirlendim

Anneniz hakli
Ve bence iyi yapmis
Burda hep ailem boyle fedakar soyle yardimci konulari okuyoruz neye yariyor es kisisi evlerine gitmiyor bir havalar
Yapilan sey telafisi olmayan tekrari olmayan bir anidan uzak kalmak- omur boyu aralarinda bu konu olacak
Kendi annesini akrabasini toplayan insan sizide dusunmeliydi
Bence sizde donup annem neden yoktu diye sormalisiniz ve asla anneniz hakkinda kotu bsy soylemeyin
Burda bir cok uyeye evlenmeden sevgili / nisanli ile ilgili uyarilarda bulunduk kimse dinlemedi evlendikten sonra bin pisman ah ailem konulari acildi..
Umarim sizde sevgilinizi iyi degerlendirirsiniz
+10000000

Ben anene kesinlikle hak vermedim. Bencilliğiyle mutluluğunu bozmaya hakkı yok bence. Tamam olmamış çağırılmamış azcık tribini atıp abartmasaymış. Önemli olan senin mutlu ve huzurlu olman birinci planda bu olmalı. Daha göreveği çok mutlu anların olacak. Evlilik teklifi zaten çiftler ve arkadaşları arasında olan bir şey. Aileler önünde olan bir şey değil ki.

Anne çok haklı. Hiç de haksız duruma düşmemiş kibar sekilde dile getirse sanki anlayacaklardı. Düşüncesiz insanlar düşünseler annenizi de çağırırlardı. Sonuna kadar hakkını arasın onun da görmek hakkıydı. Orada kuzen kv erkek tarafı var sizden anneniz bile yok. Empati yapınca ben bile sinirlendim
Bu olayda sesini çıkarmasaydi 2 gün sonra oğlan tarafı nasılsa ses etmiyor onlar diye kafasına göre hareket ederdi. Şimdi göz dağı vermiş olmuş , gayette iyi yapmış bence. Konu sahibi evlenince dua edecek annesine.

Bu olayda sesini çıkarmasaydi 2 gün sonra oğlan tarafı nasılsa ses etmiyor onlar diye kafasına göre hareket ederdi. Şimdi göz dağı vermiş olmuş , gayette iyi yapmış bence. Konu sahibi evlenince dua edecek annesine.
Aynen öyle. Burada okuyoruz, ailesi mükemmel olan her şeye koşan üyelerin kocaları çok mu kıymet biliyor

Annen gücenmekte haklı ama ona buna mesaj atması, vazgeçtim demesi falan fazla olmuş.
Erkek arkadaşının açıklamalarını samimi bulmadım. Bile isteye ailesiyle paylaşmak için halasının evinde yapmış. Yok mekan bulamamış yok mum olsun istemişmiş. Teklifi yemekte yapmak şart değil, sizin için anlamı olan bir mekanda olabilirdi. Yemekte yapmak istiyorsa, ramazanın bitmesine alt tarafı 1 hafta kalmış, bekleseymiş ölmezmiş. Annen olmadan bildiğin söz kesme gibi kutlamışsınız, ayıp olmuş.

Kendi annesini, dahası kuzenlerini toplamis, senin annen yok ortamda, ustelik haber verip izin aldigi halde dusunememis bunu..
Annen hakli ama sanirim kendini haksiz duruma dusurmeyi basarmis o mesaj atma ve saydirma olayiyla..

Evlilikte karsi tarafin ailesinden izin almak katolik geleneğidir aslinda :) ama tabi konu bu degil. Anneniz olayi cok abartmis.hakliyken haksiz duruma dusmus.

Benim eski sevgilim de bana evlenme teklifi etmişti. Baş başaydik tabiki. Ailesi yanında olsa idi kalabalık bir şekilde teklif etseydi hiç hoşuma gitmezdi açıkçası. Annen de abartili tepki vermiş. Herkesi çağırıp anneni cagirmamasina kırılmış belli ki. Ama sakın geçip karşı tarafa anneni kötüleme. İki gün sonra evlenince esin catir çatır yüzüne vurur.

Bir de ben her türlü anneciyim. Valla herkes yalan dolan. Bugün seven adam yarın sevmiyorum diyo seni gözyaşlarına bile aldirmadan bırakıp gidiyor. Anneciğim ise hep yanımda. Allah gecinden versin Ölüm haricinde beni birakmayacagini bildiğim tek kişi. Benim tek gözyaşım için dünyayı yakacak ve her zaman bunun böyle olacağı tek kişi.

Annen kırıldı ise kalbini yumusatin sevgilinle. Anne de güzel dille anlat anne bak ben böyle üzülüyorum diye. Arayı duzeltin. Annenin hatası var bunu ona goster. Ama erkek arkadaşın da saçma davranmış toplasip evlilik teklifi olmaz. Elin oğlu için de sakın annene sırt dönme. El oğlu hep bulunur anne bir tane.
Helal olsun harika yorumunuz icin ben yazdim sanki:KK200: Erkeklerin klişe lafı sonunda kendilerine döndü..el kızı cok bulunur ana 1 tane diyolar ya hep bizim de analarimiz kiymetli vallahi..konu sahibi annen hakli

Tepkisini biraz fazla belli etmiş ama annen kesinlikle haklı. Kendimi onun yerine koydum çok üzücü bir durum. Ben olsam ben de cok kırılırdım. Sevgilinin annesi geliyorsa senin annen de olmalıydı.

Back
X