Burnumdan gelen evlilik teklifi

Ne bilim bebegim
Baksana cogu yorum normal karsilamis olanlari
Yani o kadar absurt ki tekliftr , annenin tepkisi de
Dedim herhalde artik normali bu garip olan benim

git gide daha aileci, daha geleneksel, daha kontrolcü bir toplum oluyoruz da ondan çok o yorumlar.. sana bana göre değil yani

Benim annem mi değişik seninki mi anlamadım
Eşim bana evlenme teklif etseydi annemin umrunda bile olmazdı, takılmaz öyle modern zaman zımbırtılarına.

Annen haklı iyi yapmış. Sevgilinin annesi bilmiyor muydu teklif olacağını? Kv adayı Anneni davet ettirebilirdi oğluna. Belku erkek arkadaşın dusunememis olabilir ama bir büyük olarak annesinin devreye girmesi gerekirdi sorabilirdi gelecek mi oda gelmeli böyle olmaz diyebilirdi Ayıp etmişler. Anneninde ağzina sağlık cok uyi yapmis. Hatta sen erkek arkadaşına annesine kız bence tavrını göster annene değil. Annenin yanında dur. Erkek arkadaşının ve yahut baska birinin konuşmasına izin verme. Oda napsin etsin annenin gönlünü alsın.

Son düzenleme:
Benzer şeyleri yaşadım. Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.

Bu arada erkek arkadaşınızın annenizden izin alması ve sonra ailece böyle bir organizasyon yapması bana göre çok saçma.
Ama madem yapmış,annenizin tepkisi ondan da saçma.

Nasıl çıkacaksınız bu işten bakalım,insan hayret ediyor!

Siz teklifi kabul etmeseniz, anneniz iftara o eve davetli olsa daha mı iyi olurdu ? Bence anneniz haksız. İstekli gibi oğlan tarafına gider mi anne ne işi var ? Damat tarafı gelir önce. Sonra davet edilirsiniz gidersiniz ana kız. Anneniz normal davranmıyor. Sevgiliniz davet etmemekte haklı riskli bir durum var ortada.

Sevgilinizdeki bu cesarete de hayran kaldım. bu ne böyle hemen kabul edeceğinizi düşünüyor. Yani şu ilişkilerdeki kadın zaten dünden razı evlenmeye önemli olan erkegin karar vermesi olayına hastayım. Adı üstünde teklif kabul etmeseniz o kadar kalabalıkta ne yapacaktı. Ama bu haliyle bu bir teklif degil zaten sevgiliniz sizinle evlenmeye karar vermis size de bunu surpriz yaparak bildirmis.

Anneniz de haklı. Kızmış herkese de bildiriyor. Sadece sevgiliniz değil kendi annesi de annenizı görmezden gelmiş. Yani sadece sevgiliniz değil annesi de özür dilemeli. Siz de bu mevzuda sevgilinizin tarafını tutmayın. Sizin bir kabahatiniz yok. Sevgiliniz bunu planlamış yapmış. Siz zaten bilmiyordunuz. Ana oğul gelip bor özür dileseler bence çözülür. Sen ortada kalmalısin bence.

Ne olursa olsun kız ya da erkek annesine bu kadar büyük laf düşmez. Alınıyosan doğru düzgün belli et. Bu tavırlar ne yani? Eli sürekli üzerinizde olacak. Anneye çizgi çekin

Bu söz,nisan veya nikah degil ki aile üyeleri de yaninizda olsun..Evlenmek,beraber yasama isteginin önce sizin onayinizdan gecmesi gerekir sonra büyükler buna dahil olur.Kafadan sacma start vermis olay.Ailenin ne isi var evlenme teklifinin icinde?
Erkek arkadasiniz da suclu anneniz de..Erkek arkadasiniz kendi ailesini kayirdigi icin,anneniz de isi iyice cigirindan cikarip rezalet boyutuna getirdigi icin..
Aile daha olgun,daha akli basinda,daha yapici olmaz mi? Attigi mesajlar,ettigi sitemler ne ise yaradi? Bunun usulü böyle degildir.Annelik sifati kutsaldir fakat körü körüne de her yaptiklarinin dogru,kendilerinin her zaman hakli olduklari anlamina gelmez.
Erkek arkadasiniz daha ince fikirli,daha düsünceli, Anneniz de daha sabirli,daha anlayisli olabilseymis keske..

Saçmalardan seçmeler....
1 gün önce tartıştığınız adamın size emri vaki evlilik teklifini nasıl kabul edersiniz?
Bu evlilik teklifi degil. İnsanların içinde sevgiliniz sizi zor durumda bırakmış bence.
Hem insanların içinde evlilik teklifi de ne? Kameraya çekmeyin. Konfeti patlatmayın. Her şeyi sosyal medya konseptlerine uydurup yaşamak ne allah aşkına? En özel anlarınızı kendi kendinize baltalıyorsunuz haberiniz yok...
annenize diyecek bir şey zaten bulamıyorum ama sanmayın diğer durumlar normal. Herkes birbiri ile yarışıyor resmen uygunsuz davranış konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…