Yani annesi evlilik teklifini goremedi diye annesini atmis olmuyor.yani benim annem olsa cok takilmazdi.bazi seyler cok abartiliyor diye dusunuyorum.Bugün attığın annen varya. Yarın yanında olan tek kişi olur. Sen anneni atarsan kötülersen karşındakiler hiç saymaz haberin olsun.
Kv adayının belliki haberi var bilerek gelmişler. Annen %100 haklı haddini bildirmiş iyi yapmış.
Ben de normal karşılamıyorum evlilik teklifi iki kisi arasinda ozel olmali baska kimse olmamalı ama ben bu konuda anneyi hakli buldum, alinsa da sadece kiziyla konusmaliydi diğerlerine pek yansitmamaliydi ama hakli, çünkü eger karşı tarafin annesi halası oradaysa, iki kisilik ozel bi organizasyon degilse anne neden dışlanıyor çağırılmıyor? Eminim oglanin da annesi halasi olmasaydı iki kisilik bi teklif olsaydi anne asla boyle alınmayacaktı. Normal olani basbasa olani evet ama oğlanın annesi geliyorsa kizinki neden gelmiyor? O zaman oğlanınki de gelmemeliydi. Bu oglanin zihniyetini bile az cok çözdüm ben bu olayda. "Kizi aldık artık bizimdir artik onun ailesi yokmus gibi ağaç kovugundan cikmis gibi yasayacak" bu zihniyette bence.Ne bilim bebegim
Baksana cogu yorum normal karsilamis olanlari
Yani o kadar absurt ki tekliftr , annenin tepkisi de
Dedim herhalde artik normali bu garip olan benim
Anne uzulmekte hakli olabilir ama attigi mesajlar cok cirkinBen de normal karşılamıyorum evlilik teklifi iki kisi arasinda ozel olmali baska kimse olmamalı ama ben bu konuda anneyi hakli buldum, alinsa da sadece kiziyla konusmaliydi diğerlerine pek yansitmamaliydi ama hakli, çünkü eger karşı tarafin annesi halası oradaysa, iki kisilik ozel bi organizasyon degilse anne neden dışlanıyor çağırılmıyor? Eminim oglanin da annesi halasi olmasaydı iki kisilik bi teklif olsaydi anne asla boyle alınmayacaktı. Normal olani basbasa olani evet ama oğlanın annesi geliyorsa kizinki neden gelmiyor? O zaman oğlanınki de gelmemeliydi. Bu oglanin zihniyetini bile az cok çözdüm ben bu olayda. "Kizi aldık artık bizimdir artik onun ailesi yokmus gibi ağaç kovugundan cikmis gibi yasayacak" bu zihniyette bence.
Rica ederim.Duygularıma tercüman olduğun icin teşekkür ederim herşeyi gerçekten olduğu gibi anlamışsın
Kendi ailesinden herkesi toplamak gibi bir şey yok yahu. Adam zaten teklifi halasının evinden yapmış. Kadının kendi evi yani bir yere çağırılmamış. Kuzenler çekim yapmak için varmış. Anne de sonrasında iftara gelmiş. Ha teklifi kuzenler eşliğinden hala evinde yapmak da saçma ama konu sahibinin annesinin bu kadar ortalığı ayağa kaldıracağı bir durum yok ortada.Yaşanan şeyler baştan yanlış yani evlilik teklifi cümbür cemaat olmaz ama oraya kendi ailesinden herkesi toplayıp kızın annesini atmakta saçma sonuçta o kadınına haberi var insan nezaketen söyler oda kendini dışlanmış hissetmiş evet yaptığı şeyler çok abartı olmuş ama belki de ileride olabilecek bir çok şeyede set çekmiş oldu farkında olmadan
Sahte olmayanlar da psikolojik baskıyla kabul ediyor bence kalabalıkta...Çünki beklenti bu yönde,hayır dense o adamın yüzünü görmek isterim doğrusuBende şu sürprizli evlilik teklifkerine karşıyım balonlar mumlar hadi onu geçtim kizin adamın tum arkadaşları belki ben kabul etmeyecem
O kadar milletin içinde mi reddeyim
Sonra red edersen hain zalim kadin olursun zaten bu evlilik tekliflerinin çoğu sahte kadinla erkek evlilik yoluna coktan girmiş oluyor hadi hazirlanalim bir video cekelim oluyor
Bir tane vardı geçen instagramda reddeden kadına edilen yorumları görmeyinSahte olmayanlar da psikolojik baskıyla kabul ediyor bence kalabalıkta...Çünki beklenti bu yönde,hayır dense o adamın yüzünü görmek isterim doğrusu
Adam hala evini seçerek saçmalamış.Kendi ailesinden herkesi toplamak gibi bir şey yok yahu. Adam zaten teklifi halasının evinden yapmış. Kadının kendi evi yani bir yere çağırılmamış. Kuzenler çekim yapmak için varmış. Anne de sonrasında iftara gelmiş. Ha teklifi kuzenler eşliğinden hala evinde yapmak da saçma ama konu sahibinin annesinin bu kadar ortalığı ayağa kaldıracağı bir durum yok ortada.
Halbuki reddedilme ihtimali elbette var,lütfetmiş hazırlık yapmışta,bunu yapan riski göze alacak kardeşim...Bir tane vardı geçen instagramda reddeden kadına edilen yorumları görmeyin
Nankör kaşar bilmem ne
Bir yazar bu tür evlilik tekliflerine kadına yapılan başka bir psikolojik baskı demişti
bak adam senin için ne kadar uğraşmış para harcamış
Tüm arkadaşlarının önünde rezil mi edeceksin onu
Tabiki kabul edeceksin
Yani bir arkadaşın dediği gibi sanki önemli olan adamın karar vermesi
Konu sahibi için veya çoktan evlilik yoluna girmiş bir anı olması için yapanlara demiyorum
Ama cidden böyle kalabalık videolu bir sürü arkadaşli evlilik teklifleri hakkinda böyle düşünüyorum
Herkes abartmanın suyunu çıkarmanın alasını yapıyor yok evlilik teklifi duyunca bayılan kizlarHalbuki reddedilme ihtimali elbette var,lütfetmiş hazırlık yapmışta,bunu yapan riski göze alacak kardeşim...
Herşeye,"özelim özelim"deniyor ya,birisi tuvaletine girilmesini istemiyordu,evim benim özelim diyeişte asıl en özel bu,evlilik teklifi,instalara koyulsun diye bu özel anında ruhunu öldürdüler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?