Burnumdan gelen evlilik teklifi

Aynen öyle sen yalancısın beni kandırdın bu eve adim atamazsın artık vb

Anneniz abartmış ama haklı sakın kötü yorum yapmayın anneniz hakkında benim ailem kv karşı hep sessiz sakin davrandılar aman kalpler kırılmasın aman bizden olmasın diye şuan ne beni nede ailemi sayan saygı duyan var çünkü çantada keklik gördüler ama eltimin ailesi çata çat Haksız oldukları yerde bile bastırdılar şuan eltim gitmez gelmez keza oğluda öyle şuan onlardan kıymetlisi yok en çok eşimle ben ortadayız ama kıymetimizi bilen yok biraz fazla olmuş tepkisi ama bundan sonra bişey yaparken konuşurken iki kere düşünecekler bak arkadaşım beş yıllık evli biri olarak diyorum sadece aileni kötüleme anneni özür falan dilemeye zorlama inan ileri ki zamanlarda pişman olursun kv adayı sessiz kalmışda emin ol köprüyü geçene kadar o

Aynen öyle sen yalancısın beni kandırdın bu eve adim atamazsın artık vb
bence annenizle yüzleşmelisiniz, belli ki psikolojisi normal değil

Anneniz çok tuhaf bir insan size sormadan ayrılma kararınızı mı almis.

Vallahi ağzım açık okudum yorumlari.
Nasıl annenize hak verirler, nasıl ' hakli' iken haksız konuma düştü derler.
Adam annenizden bir çeşit onay almış, onu saydığıni belli etmiş.
Bunca kaprise , bunca simarikliga ne gerek var?
Fevri davranıp ortalığı da ayağa kaldırmış.
Kim evlilik teklifinde annesini yanında ister ki?
(Zaten olay anında kaynana vs de yok. Sadece genç kuzenler var)
İnsan evlilik teklifi alinca sevgilisinin kucağına atlar, öpüşür falan... Ama annesi ortamdaysa mahcup mahcup sarılıp yanaktan öperler birbirlerini.
Bence çağırsa saçma olurmuş.
Güzelim gününüzü sırf kıskançlığından burnunuzdan getirmiş. Kaldı ki daha başlamadan karşı taraf ve ailesiyle bir hiç uğruna arasını açmış.
Gerçekten yazık...

Annenin herkese msj atmasına ne demeli?
Çok çocukça hareketler ya

Cumbur cemaat evllike teklifi etmiş de annenizi niye çağırmamis gerçekten. Bir de öncesinde izin aldığı halde. Hem öyle kalabalık teklif mi olur. Olmamış bu bida yapsın sevgiliniz.

Evlilik teklifi yapılırken annemin benim yanımda ne işi var yaa,
Bir de ciddi ciddi hesap sormalar,
Bazı insanlar çok bazı..
Ay okudukça şaşırıyorum ben de, haklı çağırılmalıydı vs demişler ahahaha ya ne işi var nereye çağırılıyor doğum günü partisi mi bu? Evlilik teklifini bir organizasyon haline getirenlerin marifeti hep bunlar.

Anneniz çok çirkin davranmış.
Sonuna kadar haksız.
Kaç erkek evlilik teklif ederken kızın annesinden izin alır ki?
Bunu yapmış adam.
Daha ne?
Orda annesinin bulunma nedeni de,halasının evi olmasından dolayıdır.
Bu kadar köpürecek nefret kusacak ne var.
Çok ayıp.
Anneniz çocuktan beter.
Sizin mutluluğunuzu zerre önemsese sizi böyle rezil etmezdi.
Üzücü...

Dun kardesim dedi ki , cocuklarin buyuyunce aranizda kusak farki olacak catisacaksiniz falan filan
Bende dedim ki hayatta olmaz oyle seyler brnim ruhum genc

Bu konuyu okuyunca kardesime hak verdim
Cocuklarimi gectim konu sahibi ve anasiyla bile aramda ciddi kusak farki var

Bizim zamanimizda evlilik teklifi ozeldi , anne kuzen falan cagrilmazdi , suprizi es adayi hazirlar yapardi ve basbasa olunurdu

Bastan sona falso konu brnim icin
Anneniz apayri bir vaka zaten onu hic aklim almadi
Yani kocam trklif etmeden once anami davet etse , annem zaten der oglum manyak misin benim ne isim var en ozel aninizda diye

Bilemedim , keske konuyu okumasaydim
Coktum resmen

Herkesin olduğu yerde ben neden yokum neden cagirilmadim demiş kızmakta sinirlenmekte haklı kadin.simdi sen ne var bunda diyebilirsin ama kendi kızının böyle önemli gününe cagirilmayan tek kişi olsaydın ayni tepkiyi sen de verebilirsin.tabi anneni fevri davranmış.kızımın mutluluğu daha önemli diyip konuyu uzatmaya bilirdi.sevgilinizle birlikte gönlünü alin derim ben.bigun sevgilinizle aranız bozulursa yaninzda ne onun kuzenleri yeğenleri arkadaşları ne de annesi olacak, kendi anneniz olacak, gönlünü almayı bilin, boş vermeyin derim ben.anne sonuçta, hata ettiğinizin farkıa varın..

Yok ben 28 yaşındayım ben de şoklardayım.

işte bunlar hep kopmayan göbek bağı.. ben erkek olsam evlenme teklifi için annesinden izin alacağım kadınla evlenmezdim çok açık söyleyeyim.. teklifte anne, alışverişte anne, yarın en ufak bir sorun olsa araya kaynak anne.. kaç kişilik bir evlilik olacak görür gibiyim..

annen haksız, eğer sen kontrolü ele alamayacaksan bu evlilik işinden vazgeç konu sahibi..

hiç alakası yok milana sende kuşak farkı olmaz, çünkü sen oğlunun teklifine kaynak olmaya çalışmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…