burasıda benim topiğim olsun

[SUP][/SUP]
herkeze slm...
bişi sormak istiyorum dün bi konu vardı bi kız durumum yok ceyizim için yardım edermisiniz diodu, baya karısmıstı ortalık bilgisi olan varmı konu ne oldu?

seviyosan onla mutluysan sorun yok bence :) millete aldırıs etme sen bosver:) erkegin buyuk olması daha iyi zaten. benim annemle babamın arasında da 11 yas fark var :)

sorma çok güzel bir uyum yakaladık zaten şu an böyle bu durum tabi ciddi şeylerden bahsetmek için erken bence hemen evliliğe atlayan kızlardan olmak istemiyorum, sonra pişmanlık yaşıyor gencecik kızlar :) benimkilerde de 8 yaş var canım 24 yıldır mutlular valla :) millet herşeye laf ediyor zaten yaşıtımı bulsam bu sefer de ağzını, yüzünü beğenmezler salladım artık küçük olsa da severdim

ben 20 o 35 işte ama ben büyük gösteriyorum o da yaşını göstermiyor pek işte insanlar şaşırıyor diyorum ya

naptın tatlım yaa 20 yaşımdasın daha 35 yaşında biriyle tabi bi şey diyemem seviyorsan fikirleriniz uyuşuyorsa hep mutlu olun

oyle işte canım herkesin istegine gore birisini sevemezsn ki sen bosveeerr milleti:)) ne kadar zamandır cıkıosunuz :)

naptın tatlım yaa 20 yaşımdasın daha 35 yaşında biriyle tabi bi şey diyemem seviyorsan fikirleriniz uyuşuyorsa hep mutlu olun

insanlar böyle diyor işte uyuşuyor canım merak etme ya düzgün bir beyfendi kendisi ben de çok çekindim kaçtım aslında bu ilişkiden ama ikna etti beni yine çakal bu erkekler canım ya :))

oyle işte canım herkesin istegine gore birisini sevemezsn ki sen bosveeerr milleti:)) ne kadar zamandır cıkıosunuz :)

5 ayı buluyor işte canım ilk ciddi ilişkim inşallah nazar değmez korkuyorum da valla hep birşeyler oldu yürümedi, üzüldüm

o zaman hep mutlu olun tatlım Allah bozmasın

ne zamandır berabersiniz canım ?

insallah olmaz hep boyle mutlu olursunuz canım. seninki hemen evlenmek istemio mu yası evlenmeye musait :)

o zaman hep mutlu olun tatlım Allah bozmasın

ne zamandır berabersiniz canım ?

5 ay yazdım ama görmedin galiba canım son zamanlar deli ediyor beni biraz ama sabırlı davranmaya çalışıyorum büyük erkeğin de avantajı da dezavantajı da var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…