Burasıda adak ağacımız olsunmu

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
arkadaşlar hep birşeyleri arzu eder ve olmasını dileriz bunun içinde adaklar adarız burasıda bizim adak köşemiz olsun benim bu sene için en büyük adağım oğluşumun kendisi için en hayırlı olacak üniversitede okuması ve bu adağım gerçekleşirse bir fakiri sevindireceğim
sizde adak adamak istermisiniz

Son düzenleme:
Kızımın tayini mayıs ayı içinde bulunduğu ilçeden benim yanıma yani manisaya çıkarsa 3 tane yasin okuyacağım Allah rızası için...

eğer istediğim gibi bi işe girersem, ilk maaşımın 1 kuruşuna bile dokunmıcam. artık kurban mı keserim başka şeyler mi yaparım bilmiyorum ama dağıtıcam o kesin. sevdiğim herkese hediyeler alıcam. gerçi adak söylenmez derler ama bilmiyorum artık.. umarım herkesin dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir.

fatmasel ve blur inşallah dilekleriniz gerçekleşirde buradan güzel haberlerinizi alırız

Bende mutluluk dolu aşk dolu huzurlu sağlıklı sıhhattli bi evliliğim olsun Allah ımın adına bi koyun adadım.Hem bişeyler adadığımızda bu dileğimiz daha çabuk gerçekleşirmiş...Umarım hepimizin isteği gerçekleşir...

inşallah canım allah sana harika bir evlilik yapmayı nasip eder ve ömür boyu mutlu olursunŞeniz

Oğlumun kpss sınavında başarılı olması ve yüksek bi puanla istediği kuruma girmesini,kızımın seneye gireceği öss sınavında başarılı olup istediği okula ve istediği bölüme gitmesini diliyorum.
O kadar çok dileğim varki Rabbim hepimizin dileklerini gerçekleştirir inşallah.

benim de kızım bu yıl OKS sınavına girecek ..inşallah kazanır yarabbim hayırlısıyla çocuklarımızın gelecekleri parlak olur.yavrum kazanırsa bi fakire sağlık yönünden parasal destek vericem .ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

benim adağım şu işimi biran önce fesedip bir çiftlik almak :sm_cool:
bir olsa ALLAH ım ben yapacağımı biliyorum ahhhhhhh bir olsa :asigim:

kızlar inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir birbirimize dua edelim

kızım öss de iyi bi yer kazansın.mutlu olacağı bi mesleği olsun
sağlığı hep yerinde olsun
hepimizin çocukları için olsun bu dileğim

bende istedigim gibi is bulmak ıstıyorum..ınsallah bulurumda artık ıssızlıkten hayırlısıyla kurtulurum..hepımızın dıleklerı gercek olur umarım

allahım kızımın geleceğini güzel hazırlasın inşallah...babasıyla benide o geleceği görmek nasip etsin....bizi birbirimizden hiç ayırmasın....biz büyüklerimizin gönlünü hiç kırmadık oda bize layık olsun...bu arada bir dip not şu okulu bitiriyim artık alllahımm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…