• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasıda adak ağacımız olsunmu

allahım anne olmak isteyenlere bebek sahibi olsunlar en kısa zamanda.
benimde bebeğime sağlık sıhhat ver yarabbim dünyaya getirmeme ve
vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeme yardımcı ol yarabbim.
(AMİN)

ne güzel dilekler var okurken gözlerim doldu ben dilek ağacımızın bize uğur getireceğine ve hepimizin dileklerinin gerçekleşeceğine inanıyorum kızlar inşallah dileklerimiz gerçekleşince burada mutlu haberlerimizide paylaşırız

Son düzenleme:
yüce rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah en kısa zamanda...benim dileğim sevdiğim adamla evlenip mutlu bir yuva kurmak...

bende eşimin askerden hayırlısıyla gelmesini diliyorum. Askerden sağ salim gelsin kurban kesicem inşallah Birde eşim gelene kadar Rabbimden sabır sabır sabır istiyorum

Allahım hepimizin dileklerini kabul eder inşallah.....
Ben de hayatımın geri kalanında ..... iyilik sağlık mutluluk istiyorum.....

İlk önce kendim ve ailem için sağlık diliyorum.
Şu içinde bulunduğum durumdan hayırlısı ile kurtulmak ve en doğru zamanda bir bebiş
:emir_bebek:

Önce sağlık,huzur bereket. Gönlümüzün istekleri hayırlısıyla nasip olsun inşallah.Bende yardımlarımı esirgemiyorum.Yinede yardıma muhtaç birilerini sevindireceğim kısmetse

kaptırdığımız parayı allah yeniden bize geri nasip etmesini istiyorum
o parayı çalıştırarak gecimimizi sağlıyorduk.eğer gelmesse,mahvolduk :1ninca:,kk de biter benim için malum faturalar bile ödenemez durumda şuan.senağlama
allahım şu mubarek cuma günü herkezin dualarını kabul eyle yarabbim AMİİN
bizimde paramızı hemen geri versinler.AMİİİN

benımde enbuyuk ıstegım en basında saglık sonra bulundugum ortamdan bı an once kurtulmak esımle cocuklarımla huzur ıcınde yasamak bıktım bu dedıkoduculardan................

:teselli:Hayirli Bir şekilde Anne Olmak Istiyorum Tabiki Bütün Anne Olmak Isteyenlerle Birlikte Aminnnnnnnn

Annemin sabahları saatlerce odanı,topla yatağını düzelt,camını aç,hava al gibi nasihatlarının bitmesini diliyorum :utangac:
Birde hep bilgisayar başına oturduğumda sanki hiç dışarı çıkmıomuşum gibi (Ki çok gezen bi insanım :roflol: ) kapat artık şunu dışarı çık hava al gez toz göz damarların kurucak gibi sözlerinin de bitmesini diliorum :1rolleyes:
Bunları öyle çok istiorum ki anlatamam :çok üzgünüm:
İnşallah dileklerim kabul olur senağlama

öncelikle rabbim herkese sağlıklı huzurlu bir hayat versin...cennetini kazanacak işler yapmayı nasip etsin hepimize

bende birçok kişi gibi anne olmak istiyorum..eğer hamile kalırsam hamileliğim boynca hatim edeceğim.ben kuranı çok yavaş okurum..hergün okusam anca biter herhalde..Rabbim iateyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

son olarak duam artık dünyadaki düşmanlık bitsin mazlumlar işkence görmesin o küçücük yavrular....
bide ençok ülkemizde iç savaş çıkmasından korkuyorum.millet birbirne düşman kesildi iyice..bunun en kısa zmanda bitmesini,herkesin birbrinin düşüncesine saygı duyup huzur içinde yaşamasını istiyorum..şahsen ben çok bıktım yok yere çıkan tartışmalardan....Allah kötülüğü bizden uzak tutsun

Hayatımı istediğim gibi şekillendirebilsem bir kurban kestirecem inşallah!:1hug:
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah!:teselli:

Eğer birgün hamile kalırsam anneliği yaşarsam 41 yasin okuyacağım senağlama

Back