• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasıda adak ağacımız olsunmu

inş. Balsurat... sen ve tüm anne olmak isteyenlere Rabbim eeennn kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım....

sevdiğim insanın beni sevmesi (seviyosada azıck belli etmesi) ve sınavımda iyi bir puan yapmam

Banada bu sene bi üniversiteye yerleşmek ve hayırlısıyla başlamak nasip olursa 7 Yasin okuyacağım inşaAllah

benim dilegim gerceklesti cok sükür oglum amerikadan gelen burs teklifini kabul etti adagımıda gerceklestirdim darısı basınıza insallah

benim dileğim.kızlarım hayırlı evlat olsun
rabbim kötü niyetli insanlardan korusunn kızlarımı
ölürsem gözüm arkada kalmaz o zamannn

cümlenize amin...bende sağlıkla yavrumu kucağıma alabileyim .................................

adağımı yazdığım mesajın tarihine baktım: 11 mayıs veee ben 1 haftadır, sektörün devlerinden, kurumsal bi şirkette çalışıyorum.. tam da hayal ettiğim gibi. adağımı da yapıcam tabii, hem kurban kesicem hem de 1 kuruşuna bile dokunmıcam ilk maaşımın. umarım herkesin hayali gerçekleşir... a.s.

Öncelikle herşeyin hayırlısını diliyorum.. Sağlık diliyorum eşimle mutluluğumuzun hayırlı bir evlatla daha da katlanmasnı diliyorum.. Ve milletimizi Allah ım korusun şu domuz gribinden anneler çok tedirgin üzülüyorum..:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı bi iş diliyorum
umarım güzel beklentilerimi karşılayan bişi çıkar
bende ilk maaşımla çocukları sevindiricem hayırlısı inşallah :Saruboceq:
:

Back