Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Tamam anlastik geceyelim topic kardesligi kurmus bulunmaktayiz vatana millete hayirli ugurlu olsun inasAllah :KK9:

Tamam anlastik geceyelim topic kardesligi kurmus bulunmaktayiz vatana millete hayirli ugurlu olsun inasAllah :KK9:

aminnn :KK1::KK1:bi yasin okuyum üfliyim. ama aynı yerde olsak güzel olurdu sohbet muhabbet anca selam verip çıkarız çünki muhabbete girişemiyoruz ki böcüm:63:

Olsun geceyelim bizde bir gün icin randevu aliriz bir birimizden bugün sadece geceyelinin yada sadece nayinonun sohbet odasinda bulusuyoruz diye :KK55::KK9:

Olsun geceyelim bizde bir gün icin randevu aliriz bir birimizden bugün sadece geceyelinin yada sadece nayinonun sohbet odasinda bulusuyoruz diye :KK55::KK9:

canım benim yaa seviyorm kız seni nayino:KK48:

Son düzenleyen: Moderatör:
Göndereyim yavyum poğaça sen iste
Ben hiç uğraşamam diyetle falan çok düşkünüm boğazıma kilom yok ama yakında 100 kilo olcam :KK60:
Seno seno bende seni 30 falan sandım evde kaldım deyince:KK60:Tam yaşı canım üzülme yahu

tatlım mrb ben geldiiimm :) ya üzülme diyosunda millet derdime düşmüş.ne iş yapıon yoookk,evlilik varmı yoookk.. ele güne karşı beklemek pek zor.ama herşeye göğüs geriyoruz işte..

okulum bitti geçen yıl.işletme okudum işim gücüm olmadığı için beklemek ağır geliyor..evdeyim yani. sen kaç yaşındasın.varmı evlilik?

22 yaşındayım canım
4 aylık evliyim:KK69:
Kısmet işi canım bunlar başka şeylerle ilgilen eğlenebileceğin şeylerle

:nazar: ayy meaşllaaahh:) birden baya büyüksün havası sezmiştim. nasıl tanıştınız nasıl devame ttiniz bahsetmek istersen dinlerim yani

İnternette tanıştık tesadüf oldu yani..
Sonra öyle devam etti biraz ciddi olmadığını düşünüyordum ayrıldım bir daha aramadım aramayacaktımda 10 ay hiç aramadım oda gururdan aramadı.
Uzun bir aradan sonra üniversite şenliklerinde karşılaştık
Benim yanımda arkadaşlarım vardı bu görünce tabi geldi yanıma ne işin var senin erkeklerle diyor:KK60:
Öyle kavgayla başladı o gece sonra barıştık ve hiç ayrılmadık
Evlenme teklifi falan etti işte 1 sene nişanlı kaldık ve evlendik:KK69:

oh oh maşallah.çok teşekkür ederim canım paylaştığın için :KK9: buradan çıkardığım ders: insanlar kaderinden kaçamaz... umarım hep iyi olursunuz:KK61:

Teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah:KK1:
Niye büyükmüşüm gibi sezdin ki canım:44:

X