Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Evet ama direk resim çıkmıyor canım linl çıkıyor birde nasıl siliyorsun sonradan resmi bebikim
Kilo verme bence böyle çok hoşsun

Evet ama direk resim çıkmıyor canım linl çıkıyor birde nasıl siliyorsun sonradan resmi bebikim
Kilo verme bence böyle çok hoşsun

tamam canım yine aynı yerden ama bak orda linkler var ya hani link yaıyor ya onu tıklama forum code yazıyor onu kopyala canım bukadar birde silerken mesela ben koydum ya fotomu sonra onu yarım saat içinde msj düzenleme paneli yazıyor yazdığımız msjda ilk yarım saat galiba ona tıklayıpkopyaladığın linki silerbilirsin canım karışık anlatmadım umarım takıldığın yer olursa sor bacum:KK54:

nayinom hoşgeldin kuu görüşemez:KK60: oldukk ne güzel burda ediyoduk sohbetimizi niye ayrı gayrı yaptın:KK33:koydum canım sonra sildim bebekim

altta linkler çıkıyor ya skopcam bakım ordan 4.cü sıradakini kopyalıycan foum code yazıyo onu başka hiçbirine dokunma onu eklediğinde link çıkmaz forum yazıyo zaten forumlar için

Onu demiyorum kı :KK1:
Tama onu kopyalıcam da sirek sayfaya mı koplayacam yoksam link ekle var ya hani oraya linki mi ekleyecem

nayinom hoşgeldin kuu görüşemez:KK60: oldukk ne güzel burda ediyoduk sohbetimizi niye ayrı gayrı yaptın:KK33:koydum canım sonra sildim bebekim

Heves ettim iccik geceyelim ya napam :KK9: Ben ugrarim senin yanina selam verir kacarim tamam mi :13:

skopcam Allah nazardan saklasin :nazar:

X