Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

ayy poğaça canım çekti valla:KK56:sıcak sıcak ne yediniz hee bende diyetteyim ya hep yemek muhalefetlerine sarıyom kendimi güya kilo vercem:KK1:senocum yaş kaç ki canım

bende 23 yaşındayım canım olsun bitirir gelir kuu üzülme sen gönüller bir olsun:KK69:

sağolll tatlımmm amiiinn.tam yaşımızdayız.tam ömrümüzün baharındayız işte.sende bekledinmi baya?ne işle meşgul müstakbel damadımız:KK49:

Göndereyim yavyum poğaça sen iste
Ben hiç uğraşamam diyetle falan çok düşkünüm boğazıma kilom yok ama yakında 100 kilo olcam :KK60:
Seno seno bende seni 30 falan sandım evde kaldım deyince:KK60:Tam yaşı canım üzülme yahu

skopcam sen ben sana resim koycaktım dimi albüme buraya koyayım hemen sileyim burdaysan tabikisi:KK1:

Düzenli spor da yapman lazım anca öyle zayıflarsın aman boşver barışık ol kilolarınla beni eşim kiloluyken beğenip sevmişti 63 kiloydum zayıfladım sonra

ya düğüne kadar eccük gitsin istiyorm yoksa öle dert etmem pek böyle daha bi güzelim ya skopcam:90:

var canım olmamı:KK1:ben de seni merak ediyorum çok kız ben kkdaki herkezi çok merak ediyorum sizde öylemisinz:KK69:

Çok dadtlusun yavyum ya çok yavaş yükleyemedim sonra yüklerim canım tamam ?
Ya birde sen nasıl ekliyorsun resim ben ekleyince link çıkıyor direk resim çıksın istiyorum ben

X