Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Geçmiş olsun canım
Kızıyorum ben hasta olup hastaneye gitmeyen ilaç içmeyenlere:KK20:
2 günde iyileşecekken bir hafta çekiyorsunuz sonra
Bence doktora git canım çekme böyle yazık

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Elimde değil işte yapamıyorum dişlerim için bile 2 yıl sonunda zor bela gittim daha yeni başladım düşün işte.
Bana en büyük eziyet hastane gibi geliyor ama başka birisinin bişeyi olsun hemen dr gidin derim yada ellerimle götürürüm. :KK59:
kendime gelince önemsemiyorum nasılsa geçer diyorum geçiştiriyorum

Evet bende duydum ayva yaprağı çok iyi geliyormuş
Bende hasta olacağım ya burnum akıyor
Hapşırıyorum,öksürüyorum:KK37:

sende önlemini al canım çantam manav gibi he:KK60:
ya bide burda büyük hipermarketten nar aldım dışı çok güzel içi çürük çıktı nasıl sinir oldum 2 tane almıştım ikiside öyle bida almam marketten dün akşam oturdum iştahlı iştahlı yicektim ne güzel ama sonuç hüsran:KK57:

Çok kötü kaptım şifayı sizden mi bulaştı kız :KK60:
İhmal etme canım bende dişçiye bile gidemiyordum çok korkardım dişçiden şimdi hiç korkmam şartladım kendimi korkmayacağım diye şimdi hep tek başıma giderim

Benimde dolapta var meyve ama onu ordan alıp soyması zor geliyor biri soyacakta ben yiyeceğim:KK60:

Benimde dolapta var meyve ama onu ordan alıp soyması zor geliyor biri soyacakta ben yiyeceğim:KK60:
armut piş ağzıma düş :KK60: bende öyleyim bakma sen annemlere gidince kadıncağız meyveleri ağzıma vercek nerdeyse:KK1: tek tek soyar ayıklar getirir önüme

Son düzenleme:
:KK60:Babam meyve istersi getirirdim koyardım önüne soyayım diye bekliyor tabi derdim soyda yiyelim baba:KK60:
Nedense sevmiyorum meyve soymayı elmayı falan soymadan yerimde mandalina falan soyulmadan olmuyor olsa onu da öyle yiyeceğim:KK60:

:KK60:Babam meyve istersi getirirdim koyardım önüne soyayım diye bekliyor tabi derdim soyda yiyelim baba:KK60:
Nedense sevmiyorum meyve soymayı elmayı falan soymadan yerimde mandalina falan soyulmadan olmuyor olsa onu da öyle yiyeceğim:KK60:

:KK60::KK60: yazık adamcağıza he:KK60:
olsun kız mandalinayıda ye kabuğunda da vardır vitamin asıl vitamin kabuğunda:KK60:
herhalde bunuda bizim gibi tembeller çıkarmıştır he:KK60::KK60:

sana bunları yazarken gülüyormuşum :KK1:
müdürde geçiyormuş benim kapım cam tamamen görmüş beni bana bakıyor oda gülüyor sonra ne gülüyon kız kendi kendine dedi:KK17::78:
delüü sancaklar beni odada tekim kendi kendime gülüyorum:KK60::KK60:

:KK60:Bende senin gibi gülüyorum kendi kendime ama Allahtan yalnızım ben :KK60:
Kahvaltıdan sonra içeyim bari ilaç birde meyve suyu ama kim sıkacak ya akşama kocik e sıktırsam her yeri batırır daha çok iş çıkar bana :KK1:

Sık sık geliyor musun canım Bursaya ne işle meşgulsun sen
İnegölde eşimin akrabaları var hiç gitmedik istiyoruz ama bakalım kısmet

:KK60:Bende senin gibi gülüyorum kendi kendime ama Allahtan yalnızım ben :KK60:
Kahvaltıdan sonra içeyim bari ilaç birde meyve suyu ama kim sıkacak ya akşama kocik e sıktırsam her yeri batırır daha çok iş çıkar bana :KK1:
evet batırır boşver sen yap canım
Sık sık geliyor musun canım Bursaya ne işle meşgulsun sen
İnegölde eşimin akrabaları var hiç gitmedik istiyoruz ama bakalım kısmet

sen bursadamı oturuyon gelirsen görüşürüzde belki kız
ben sık sık gelirim bursaya gezmeğe alışverişe filan

mrb kızlaar nbr
d,kkat edin havalar bi iyi bi kötü hemen şifayı kapıyosunuz
geçmiş olsun cnm :94:

X