- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
İlaçsızda olmuyor ama iyileşemiyorsun o zaman iğne vurun canım çabuk iyileşirsin
evet onun için uzuyr zaten bide şimdi dişlerimden dolayı da çok fazla yemek yiyemedim bi ara :18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçsızda olmuyor ama iyileşemiyorsun o zaman iğne vurun canım çabuk iyileşirsin
Geçmiş olsun canım
Kızıyorum ben hasta olup hastaneye gitmeyen ilaç içmeyenlere
2 günde iyileşecekken bir hafta çekiyorsunuz sonra
Bence doktora git canım çekme böyle yazık
Evet bende duydum ayva yaprağı çok iyi geliyormuş
Bende hasta olacağım ya burnum akıyor
Hapşırıyorum,öksürüyorum
armut piş ağzıma düş bende öyleyim bakma sen annemlere gidince kadıncağız meyveleri ağzıma vercek nerdeyse tek tek soyar ayıklar getirir önümeBenimde dolapta var meyve ama onu ordan alıp soyması zor geliyor biri soyacakta ben yiyeceğim
Babam meyve istersi getirirdim koyardım önüne soyayım diye bekliyor tabi derdim soyda yiyelim baba
Nedense sevmiyorum meyve soymayı elmayı falan soymadan yerimde mandalina falan soyulmadan olmuyor olsa onu da öyle yiyeceğim
evet batırır boşver sen yap canımBende senin gibi gülüyorum kendi kendime ama Allahtan yalnızım ben
Kahvaltıdan sonra içeyim bari ilaç birde meyve suyu ama kim sıkacak ya akşama kocik e sıktırsam her yeri batırır daha çok iş çıkar bana
Sık sık geliyor musun canım Bursaya ne işle meşgulsun sen
İnegölde eşimin akrabaları var hiç gitmedik istiyoruz ama bakalım kısmet
evet batırır boşver sen yap canım
sen bursadamı oturuyon gelirsen görüşürüzde belki kız
ben sık sık gelirim bursaya gezmeğe alışverişe filan
mrb kızlaar nbr
d,kkat edin havalar bi iyi bi kötü hemen şifayı kapıyosunuz
geçmiş olsun cnm :94:
evet dikkat etmek lazımmrb kızlaar nbr
d,kkat edin havalar bi iyi bi kötü hemen şifayı kapıyosunuz
geçmiş olsun cnm :94:
bilmiyordum bak gözümden kaçmış demekEvet cicim Bursadayım ben