ne dimekkk şekerimskopca evet tatlım esk harikadır gel gezdireyim seni:) ayrıca nisanurcum ben uşak diye lazım diyen herkeşlere diyodum ama doğruyu öğrendim senden valla sağolasın
evet cnm bişeyler beklerdik ondan güzel geçiyodu şimdi hiçbişeyin tadı yook malesef:84:eski bayramlar eski yılbaşıları...daha nice eskide varolan herşey çok güzeldi.şimdi yılbaşı mı gece 12 sıradan bişey sanki ozamanlar farklı bişeyi beklerdik aahh ahh
geçer bu günlerde cnm bi bakmışsın düğün telaşesi sarmış dört bi yanını Allahım mutlu bi yuva kurmayı nasip etsinevet canım temmuzda allah nasip ederse:123:
kız eltim geldi bide kızımında uykusu geldi ztaen pc yide o kapattı bastı düğmesine kapattı dahada açmadım işte ölenisanurr nire kaçtın kuu
ohhh maşallah pek hamaratsın kızz hani bizeeeeTaze fasulye yaptım ama beğenmedim mevsimi değil ya iyi olmadı
Sonra poğaça yaptım kurabiye birde yanına çay gün yapar gibi akşam yemeği yaptık aşkımlan
Ay birde sıcak poğaçalar mideme oturdu
bende 23 yaşındayım ne çok 23 lü varmış burda ben sizden önde gidiyorum 4 yıllık evlilik 1 buçuk yaşında bi kız daha ne olsun anaaammbende 23 yaşındayım canım olsun bitirir gelir kuu üzülme sen gönüller bir olsun
Son düzenleme: