Burası da Benim Aşk Yuvam...

canım yatak odasındaki abajurlarından bendede var aynısında ama benımkıler sankı daha uzun gıbı geldı gozume cok hosmus gule gule kullan sende ...

masaallah arkadasim
Allah iyi günlerde oturmayi nasip etsinnnnnnn
:lepi:

yatak odasi abajurunu nerden ve kaca aldiniz kizlarrr
bende istiyorummmmopuyorumnanaktan

tşk edermm arkadaşlarrr

abajurun 3 ünü 100 e almıştım yanlış hatırlamıyorsam cnm.
bütün avizecilerde var o tiplerden

eviniz çok güzel yeni yuvanızda mutluluklar dilerim halıların çok güzel birdeee yatak odası mobilyaların çooooook güzel nereden aldınııız

güle güle otur cnm..artık küçük boş odanında sahibi belli :D benim henüz çocuk odam yok ama ilerde evin şeklini değiştirip çocuk odasıda yapıcaz..mimara çizim yaptırdık 2gün önce getirdi planları beğendik..inş. birde maddi boyutu ayarlayaıp bir başlayabilirsek birkaç yıl içinde diye düşünüyoruz ama kısmet tabi.hele hayırlısıyla bi doğuralımda..

canım benim allah iyi günlerde mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin.salon takımını çok beğendim.beyaz cesaret isteyen bir renk.benim halılarımın hepsi açık renk.ve çok sıkıntı yaşıyorum.en ufak bir leke bile çok belli oluyor.çalışıyorum birde iş dönüşü elimde bez halılarımla mücadele ediyorum.oyüzden şimdiden allah kolaylık versin:D iyi günlerde otur cnm

evin gayet güzel ben açık renk severim evde.odaya ferahlık veriyor güle güle otur..

HER SEFASINDA DONUP DOLASIP EVINE BAKIYORUM OKADAR GUZEL DOSEMISIN KI ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
INSALLAH BENIMDE YUVAM BOLE SICAK OLUR :):nazar:

Back
X