Küçük ev, yatılı gelmek isteyen kayınaile

yeşil pasaport var diye de insan ...okunu çıkartmamalı .Hem yeşil de olsa bazı ülkeler özellikle Almanya ülkeye giriş sırasında acayip sorguluyor , neden geldin , kaç gün kalacaksın , otel rezervasyonu ve dönüş bileti istiyorlar .Düşünsenize polis soruyor kaç gün kalacaksın ? Adam diyor ki 3 ay , ben polis olsam sorardım ülkeme kaçak yaşamaya mı geldin diye

Kayınpederi izin yeşil pasaportu var. Kayınvalidenizin de öyle olduğunu varsayalım. Görümceniz nasıl üç ay vize alabildi bize anlatır mısınız?
Ben gerçekten merak ediyorum. Zira annem yanıma gelirken gidiş ve dönüş uçak biletlerinin olduğu tarihe vize verdiler ve iki hafta idi. Üç aylık vize alacak olsa reddi yerdi.
Sizden gelen ipuçlarını bi kullanalım.

3 ay ne ya kendi ailemi bile misafir etmem ekstrem bi durum olmadıkça. eşinizde iş bitiyor. o nasıl bir eş buna müsaade ediyor. Allah sabır versin size

Kayınpederi izin yeşil pasaportu var. Kayınvalidenizin de öyle olduğunu varsayalım. Görümceniz nasıl üç ay vize alabildi bize anlatır mısınız?
Ben gerçekten merak ediyorum. Zira annem yanıma gelirken gidiş ve dönüş uçak biletlerinin olduğu tarihe vize verdiler ve iki hafta idi. Üç aylık vize alacak olsa reddi yerdi.
Sizden gelen ipuçlarını bi kullanalım.

Görümcesinin yaşı küçük. Babasından yeşil pasaportu var yani.

yeşil pasaport için sadece kayınpederi söylemiş olması da ilginç.
bu konuya ben inanmıyorum açıkçası.

Ne yazık ki mahremiyet ve sınır bilmeyen o kadar çok insan var ki. Uçak bileti de pahalı geliyorsa gitmişken 3 ay kalalım diyorlardır. Ekmek elden, su gölden.

Onlar hap kadar eve 3 ay yatılı gelmeye utan mıyorlar da siz gelmeyin demeye mi utanıyorsunuz
Millet yolacak kaz mitili atacak yer arıyor
Gelmeyin demenin yüzlerce yolu var
Ev çok küçük rahat edemezsiniz vs tarzında bir şeyler söylenebilir diyeceğim de bunlar her şeyi göze almış anlaşılan. L koltukta yaşar bunlar.
Baktın ki olmuyor misafirlik 3 ile 15 gündür. Hak budur.
Ondan sonra zerre ilgilenmeyecek konuşmayacaksın yoklarmış gibi davranacaksın sana daygı göstermeyene sen de saygı duymayacaksın. Papuçsuz kaçarlar.
Ay en ama en enn nefret ettiğim şey kendi evleri ve imkanları varken kene gibi yapışan anlayışı kıt rahat akraba tayfası

3 ay ne yahu.
görümcenin işi gücü yok mu?
3 kişi mi yatacaklar l koltukta?
3 ay gercekten orda sıkılır ınsan
Cocukken boyle bırılerınde kalmak .onların bızde kalması guzel gelıyordu ama ozamanlar cocuktuk
Annelerımızı anlamıyorduk

Degıl 3 ay bir ay kendi ailemi cekemem

X