Merhaba hanımlar,
tecrübesi yada fikri olan bana yardım edebilir mi?
Yurtdışında yaşıyorum.
İş buldum eylül’de çalışmaya başlıyorum.
Şuan 3 odadayım Haziranda 2 odalı eve geçicez. Yani 1+1
Koridor bile yok mutfak salon yatak odası ve banyo (50m2 ev)
Kaynanam kayınpederim ve küçük görümcem 3 ay kalmaya gelecekmiş. Kaynanamın canı sıkılıyormuş Türkiyede.
Salondaki L koltuğum açılıyor yatabilirler ama ev çok küçük ve ekstra bi odam daha yok.
Önceden kayınpederim sürekli gelir 3 ay kalıyordu. 3 senelik evliyim ve 5 kere geldi gitti yeşil pasaportu var diye.
Eşime söyleyince diyor ki babama nasıl evime gelme diyeyim. Hak veriyorum ama artık sabrım kalmadı. Kaynanamın 5 kızı ve 1 oğlu var. Kücük görümcem hariç hepsi evli.
Hiçbirinde kimse gidip kalmıyor. Sadece bende kalmak istiyorlar (oğulları evlendikten sonra çok değerlendi nedense)
Buna bi çözümü olan var mı acaba? Onların yüzüne diyemem gelmeyin diye çünkü saygımı bozmak istemiyorum.
Mesela geldiklerinde eşyalarını nereye koyacaklar yatak odam dışında bir yer yok ki?? Habire odama girip çıkacaklar mı yani nasıl bi terbiyesizlik? Küçük eve geçiyorum diye sevinmiştim artık gelmezler diye ama yüzsüzler durmadan geliyorlar. Lanet olası yeşil pasaport. Kocama yer yok dediğimde diyor ki koltuğumuz büyük sığarlar…
Ben 24 yaşındayım ve bıktım bunlardan! Acaba bunun bi çözümü var mı?